🌎انسانیت را در ساختمان سازی مشاهده کردم ... .
دیدم برای اینکه ساختمانی مستحکم و تراز شده ساخته شود چگونه نیاز به همکاری و یاوری درست یکدیگر دارد .
اگر یک نفر مثل آرماتوربند ، دیوار چین یا سیمان کار ، روی دقت کارش را انجام ندهد و سرسری کار را دست همش بدهد ، این ساختمان تا آخر لنگ می زند .
و نفر های بعدی مثل گچ کار یا نما کار ، شاید نتواند کارش را بدرستی تمام کند .
و صاحب خانه بیچاره که کلی هزینه ساختمان خوب را داده است ، الان باید نصیبش ساختمان کج و معوج و سست و بی پایه شود .
بله زندگی ما آدم ها هم همین گونه است .
بیشتر اوقات آدم های قبلی کارهایی را انجام داده اند که هر چه هم بخواهی آن را درست کنی باز هم نمی شود !
یادتان باشد هر کاری که می کنید فقط کارتان را درست انجام دهید ، کوچکترین خطاها از نگاه شما ، شاید بدترین اتفاقات را به بار آورد !
شاید انسان های زیادی را به رنج و درد بکشاند !
اما شما دیگر نیستید تا عاقبت کارهایتان را ببینید ، و شاید هم هرگز نمی خواهید نتایج اعمالتان را مشاهده کنید اما چه بخواهید یا نخواهید بازخورد کارهایتان در زندگی به خودتان بر می گردد و شما هم در چالش های سخت و صعب العبوری که دیگران برایتان فراهم کرده اند قرار می گیرید و می گویید آخر برای چه این مصیبت ها بر سرم آمده است ! در حالی که بانی و باعث اتفاقات زندگیتان تنها خودتان بوده اید .
@tarighatezendegi