💠 استاندار تهران در دیدار با شورای مدیران دانشگاه فرهنگیان استان تهران تاکید کرد:
🔷 لزوم توسعه دانشگاه فرهنگیان و زیرساخت های آن و ارتقای سطح امکانات
🔷استاندار تهران با بیان اینکه بسیاری از مشکلات با عزممدیریتی رفع خواهد شد و بر لزوم توسعه دانشگاه فرهنگیان و زیرساخت های آن و ارتقای سطح امکانات دانشگاه تاکید کرد.
🔷به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان تهران به نقل از استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان استاندار تهران در دیدار با شورای مدیران دانشگاه فرهنگیان استان تهران با تاکید بر لزوم توسعه این دانشگاه، تربیت نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده برای حضور در کلاس های درس را منوط به توسعه زیر ساخت و ارتقا سطح امکانات این دانشگاه دانست.
🔷وی با بیان اینکه مشکل زیر ساخت در دانشگاه فرهنگیان مسئله ای است که تمام استان های کشور با آنمواجه هستند گفت: قدمت غالب ساختمان های مراکز تربیت معلم بالاست و با توجه به اینکه اکثر این ساختمان ها مدارس و یا هنرستان هایی بودند که به مراکز تربیت معلمتبدیل شده اند، باید برای بهبود سطح کیفی آنها تلاش کرد.
ادامه مطلب🔻
https://tehran.cfu.ac.ir/fa/276573
#دانشگاه_فرهنگیان_استان_تهران
#اخبار
#یاوران_رسانه
#استانداری_تهران
#شورای_مدیران
┄┄┄┄ ┉┉┉•••◂▸•••┉┉┉ ┄┄┄┄
🌐 روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان تهران
https://tehran.cfu.ac.ir/
https://eitaa.com/tehran_cfu_ac_ir
┄┄┄┄ ┉┉┉•••◂▸•••┉┉┉ ┄┄