📎به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد؛ مهدیه السادات حسینی مطلق در جلسه با فرماندار مروست و مشاور امور بانوان این شهرستان، با اشاره به اجرای طرح ملی حمایت از بانوان نوکار و کارآفرین «بانوک» در استان، گفت: این طرح توسط دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور به منظور هم افزایی بین بخش؛ مردمی و حاکمیتی و در راستای رفع موانع اشتغال بانوان و ایجاد فرصت کارآفرینی تدوین شده است.
وی افزود: این طرح به صورت پایلوت در برخی از مناطق در چند استان کشور اجرا شده که در استان یزد نیز به صورت پایلوت در شهرستان مروست و با هماهنگی و همکاری معاونت اقتصادی استانداری یزد اجرا می شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد گفت: طرح بانوک تمام مشاغل بانوان اعم از تولیدی یا خدماتی و تمام سطح شهرستان؛ از روستایی تا شهری را در بر می گیرد و با توجه به نظر فرماندار شهرستان می توان این رسته ها را در حال حاضر محدودتر یا وسیع تر تعیین کرد.
حسینی مطلق هدف اصلی از اجرای این طرح را تشکیل چرخه حمایتی متشکل از بخش های حاکمیتی، مردمی و بانوان نوکار وکارآفرین فعال در جریان فعالیت های اقتصادی دانست و افزود: در جریان ایجاد این چرخه حمایتی ضمن شناسایی مشکلات و نیاز های بانوان نوکار و کارآفرین امکان برطرف شدن ان توسط بخش های حاکمیتی و مردمی بصورت مستمر فراهم می شود.
📎معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد
@ostandariyazd1msae