💢 #مهدی_رسولی: خدا نگذرد از آن انسانهایی که در همین مملکت بودند و سعی داشتند شمشیر آنهایی که در برابر ارعابیها سینه سپر کرده بودند را کند کنند.
3.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه محرم مشکی نپوشید😊
☑️ امثال این تیپ آدمها هم تو جامعه کم نداریم، اینها که حرمت ایام عزای سیدالشهدا رو نگه میدارن و براش تبلیغ میکنن!
حالا دیگه وظیفه ی مبلغین دینی هست که در این ایام ماه محرم، دلهای آماده و مجذوب دستگاه اباعبدالله رو به سمت نور حقیقت سوق بدن!
♦️از کیم کارداشیان پرسیدن تو چطوری چهارتا بچه رو نگه میداری و براشون مادری میکنی؟!
🔹گفته مادری بهترین شغل دنیاست!!
🔹کیم کارداشیان ته لجنزار غربی رو رفته ولی اینقدر میفهمه که مادری بهترین شغل دنیاست ولی سلبریتی ما بچه آوردن رو کار احمقا میدونه و دنبال اینکه فرهنگ سگ و گربه پروری رو جا بندازه! خلاف اینم بگه ویزاشو ازش میگیرن:/
" نیره نوری "
🔴 کشف حجاب حتی اگر با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان هم نباشد خلاف قانون است
🔹 رئیس دستگاه قضا:
ضروری است در مقابل کسانی که با ناهنجاری اجتماعی میخواهند امنیت روانی مردم را مخدوش کنند و آب به آسیاب دشمن بریزند، مطابق قانون، اقدامات مقتضی را انجام داد.
🔹 امروز ممکن است برخی از این کشف حجابها با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان باشد؛ در اینجا باید وفق قانون، اقدامات لازم را ترتیب داد.
🔹 همچنین باید توجه داشت که کشف حجاب حتی اگر با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان هم نباشد، عملی خلاف شرع و قانون است؛ که در این موارد هم قانون تکلیف را مشخص کرده است.