eitaa logo
🌹صدرا🌹
549 دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
38.2هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻پیامدهای هفتم اکتبر برای جهان ┄┅═✧☫✧═┅┄
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁨ ⁨🔴مواضع تند حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران علیه سخنان اخیر باهنر حکم خدا تعطیلی ندارد. پایان حجاب در جمهوری اسلامی؟! سواد و اطلاع ندارید حرف نزنید!
22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🔴 جنگنده آر ۳۷ مخفی ایران | قدرت پنهان آسمان‌های ایران که همه را متعجب کرده!*🔥👊🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼 *✍️در این ویدیو با جزئیات کامل به معرفی و بررسی جنگنده آر ۳۷ مخفی ایران می‌پردازیم؛ جنگنده‌ای که فناوری‌های پیشرفته‌ای دارد و به‌عنوان یک راز نظامی بزرگ شناخته می‌شود. آیا آر ۳۷ واقعاً توان مقابله با بهترین جنگنده‌های جهان را دارد؟ با ما همراه باشید تا از شگفتی‌های این جنگنده فوق‌پیشرفته پرده‌برداری کنیم.* *✍️آیا فکر می‌کنید آر ۳۷ می‌تواند در نبردهای هوایی آینده بازی را تغییر دهد؟!*👊🏼👊🏼👊🏼👊🏼   ​ ​
1.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لبیک افغانستانی‌ها به فرمان امام(ره) غلامحسین جوادی، روحانی مبارز ، تنها نمونه ای از هزاران افغانستانی هایی ست که با لبیک به فرمان امام (ره)، دفاع از و را تکلیف شرعی خود دانستند. " Hadihamed "
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ویدئویی از موج بازگشت مردم به شهر غزه 🪧
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جریان دوباره نبض زندگی 🔹صبح روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ مادری جوان، هراسان و گریان، با کودک یکساله که هیچ نشانی از هوشیاری نداشت، با اضطراب و فریاد کمک به سمت ساختمان بیمارستان بهارلو دوید. 🔹در همان لحظه، سعید نبشی، از نیروهای واحد حفاظت فیزیکی بیمارستان که در محوطه حضور داشت، بدون لحظه‌ای تردید خود را به مادر رساند، کودک را به آغوش گرفت و با شتاب به سمت اورژانس دوید. 🔹او بعد از دوندگی پراضطرابش، احیای اولیه کودک را آغاز کرد تا پیش از رسیدن تیم تخصصی اورژانس، جریان زندگی را در بدن کوچک و بی‌جان او حفظ کند. 🔹دقایقی بعد، تیم پزشکی و پرستاری اورژانس در آماده‌باش کامل رسیدند و عملیات احیای تخصصی را ادامه دادند. ثانیه‌هایی سرنوشت‌ساز سپری شد تا سرانجام صدای نخستین گریه‌ی دوباره‌ی کودک در فضای اورژانس طنین‌انداز شد؛ صدایی که اشک شوق را بر چشمان مادر، پرسنل درمان و نیروهای حفاظت نشاند.
📸فرزند شهید حمیدرضا(سجاد ادیبی) دیده به جهان گشود 🔹شهید حمیدرضا ادیبی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر علیه رژیم صهیونسیتی به شهادت رسید بود‌
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهرمانان کشتی خطاب به مادر شهیدان زین الدین: افتخار می‌کنیم که شما را از نزدیک دیدیم، ما به شهید متوسل بودیم
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریادهای موشه فیگلین، سیاستمدار اسرائیلی در استودیوی کانال 14 عبری: جنگ غزه با شکست ما تمام شد و با تحقیری سنگین شکست خوردیم! ما اکنون در پایین‌ترین نقطه‌ای هستیم که دولت اسرائیل از زمان تأسیسش تا به امروز در آن قرار داشته است!
⭕️‏آیا می‌دونستید یهودیان ماسون بر طبق تفکرات باطل و انحرافی خودشون معتقدند شیطان (ابلیس) یکی از فرشتگان خدا بود و او را به همین جهت لوسیفر (Lucifer) به معنای آورنده نور نامیدند؟ تفکرات اینها همینقدر پوچ و باطل و دروغ است.
⭕️نیویورک پست: رهبر مخالفان ونزوئلا جایزه صلح نوبل خود را به رئیس جمهور ترامپ برای حمایت قاطعانه او از دموکراسی در این کشور آمریکای جنوبی تقدیم کرد.
⭕️ راه‌حل منطقی با بی حجابی 🔻 حمید رسایی نوشت : در برخورد با اقلیتی که این روزها با سوءاستفاده از فضای انفعال بیماری اعتقادی برخی مسئولین کشور، کشف حجاب کرده و به سمت عریانی می‌روند، یک راه‌حل منطقی وجود دارد. کسی که کشف حجاب کرده، عملا می‌گوید که اعتقادی به قانون شرعی و قانون ملی حجاب ندارد و به تحمیلی بودن این قوانین اعتراض دارد. منتهی قانون اسلام که فقط حجاب نیست. وقتی تمایلی به قوانین ملی و اسلامی (که در حقیقت برای صیانت از او و حفظ حقوق اوست) ندارد، چرا باید آنها را بر او جاری کرد؟ بنابراین در خصوص زنانی که کشف حجاب کرده‌اند بویژه آنهایی که عریانی را ترویج می‌کنند، باید گفت: ۱. مهریه هم که از قوانین اسلام است، به آنها تعلق نمی‌گیرد و اگر شوهرش از پرداخت این قانون استنکاف کرد، این زن حق اعتراض ندارد. ۲. نفقه که از قوانین اسلام است، به آنها تعلق نمی‌گیرد و اگر همسرش نفقه او را نداد، حق اعتراض ندارد. ۳. به آنها حق حضانت فرزند تا ۷ سال تعلق نمی‌گیرد و حتی اگر همسرش شرایط حضانت را نداشت، حضانت به یکی از اقوام درجه یک تعلق می‌گیرد. ۴. به آنها معافیت از سربازی که قانون کشور است، تعلق نمی‌گیرد. ۵. حق شکایت از تعرض کنندگان به خودشان را ندارند چون مجازات تعرض کنندگان نیز از قوانین دینی و ملی کشور است. این کمترین مجازاتی است که می‌توان و باید برای ناقضان و مخالفان حکم خدا و قانون کشور در نظر گرفت.