eitaa logo
🌹صدرا🌹
548 دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
38.1هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ راه‌حل منطقی با بی حجابی 🔻 حمید رسایی نوشت : در برخورد با اقلیتی که این روزها با سوءاستفاده از فضای انفعال بیماری اعتقادی برخی مسئولین کشور، کشف حجاب کرده و به سمت عریانی می‌روند، یک راه‌حل منطقی وجود دارد. کسی که کشف حجاب کرده، عملا می‌گوید که اعتقادی به قانون شرعی و قانون ملی حجاب ندارد و به تحمیلی بودن این قوانین اعتراض دارد. منتهی قانون اسلام که فقط حجاب نیست. وقتی تمایلی به قوانین ملی و اسلامی (که در حقیقت برای صیانت از او و حفظ حقوق اوست) ندارد، چرا باید آنها را بر او جاری کرد؟ بنابراین در خصوص زنانی که کشف حجاب کرده‌اند بویژه آنهایی که عریانی را ترویج می‌کنند، باید گفت: ۱. مهریه هم که از قوانین اسلام است، به آنها تعلق نمی‌گیرد و اگر شوهرش از پرداخت این قانون استنکاف کرد، این زن حق اعتراض ندارد. ۲. نفقه که از قوانین اسلام است، به آنها تعلق نمی‌گیرد و اگر همسرش نفقه او را نداد، حق اعتراض ندارد. ۳. به آنها حق حضانت فرزند تا ۷ سال تعلق نمی‌گیرد و حتی اگر همسرش شرایط حضانت را نداشت، حضانت به یکی از اقوام درجه یک تعلق می‌گیرد. ۴. به آنها معافیت از سربازی که قانون کشور است، تعلق نمی‌گیرد. ۵. حق شکایت از تعرض کنندگان به خودشان را ندارند چون مجازات تعرض کنندگان نیز از قوانین دینی و ملی کشور است. این کمترین مجازاتی است که می‌توان و باید برای ناقضان و مخالفان حکم خدا و قانون کشور در نظر گرفت.
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همیشه معاویه ها هستند؛ اما همیشه ابن ملجم ها و خشک مقدس‌هایی که ابزار دست آنها بشوند و علی را کافر خطاب کنند هم هستند که خطر اینها از آنها برای جامعه اسلامی کمتر نیست / سخنرانی تاریخی شهید مطهری خوارج به معنای خروج از دین نیست بلکه ب معنای خروج از ولایت است
3.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب سوزی افتاده تو دل رسانه‌های ضدانقلاب یه جشن ساده و قشنگ برای حجاب تو بانه با اسم «تاج زرین» برگزار شد، نصف دنیا به هم ریخت! انگار دیدن زنِ باایمان براشون از هایپر سونیک هم خطرناک‌تره ✍️ بزم آراء🇮🇷💪
4.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جمله که «همه چیز با رهبری هماهنگ شده هست» دروغی بیش نیست و درستش این هست که همه‌چیز با اتاق فکر فرقه فاسد اصلاحات هماهنگ شده‌ است و این فرقه آمریکاپرست و خطرناک هر وقت به قدرت رسیده، گستاخانه از تمامی خطوط قرمز نظام و رهبری عبور کرده ...‼️
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دلایل بازگشت یک ایرانی به کشور بعد از ۱۵ سال زندگی در ایتالیا 🔹حقایقی درباره اروپا و ایتالیا که جوانان آن را نمی‎دانند؛ از زندگی اشتراکی مثل خانه‌های دانشجویی تا استقبال مردم از خرید غذاهای مانده رستوران‌ها!
🚨شکایت زنگنه علیه ثابتی رد شد 🔻شکایت بیژن زنگنه علیه امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران در مجلس رد شد، پیش‌‌تر شکایت زنگنه از سعید جلیلی، علیرضا زاکانی و مالک شریعتی نیز توسط دادگاه رد شده بود و حرف منتقدان تایید شد. 🚨 | دی ماه ۱۴۰۳ ثابتی در صحن علنی مجلس اعلام کرد که یکی از علل ناترازی گاز و برق در ایران شخص بیژن زنگنه است. 🔻چون وقتی وی وزیر نفت بود قرارداد گازی با ترکمنستان را لغو کرد و با عملکردش ضررهایی به کشور زد که قوه قضاییه باید او را در دادگاه محاکمه کند. 🏷
1.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخواست شهید مدافع حرم سجاد مرادی : هر کسی اذیت نمیشه و پیام منو می شنوه یک روز برای ما نماز بخونه، ممنون میشیم. زیباترین قسمتش فقط اونجاست که میگه : ان شاءالله اونور جبران بکنیم! برادران و خواهران جهت شادی روح شهید سجاد مرادی این ویدیو را در گروه ها و کانال ها قرار دهید. *معامله صد درصد برد است یک روز فقط ۱۷ رکعت نماز برای این شهید عزیزبخوانید؛* اجرکم عندالله. (فیلم رو حتما اشتراک بگذارید)
هر قطره اشک‌تون روایت یک احساس و تجربه‌ست!
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯نسل z اى كه در تلاشن بى بندو بار بارش بيارن جريان معاند ايران، ما ميخوايم همينجورى معتقد و عاشق تربيت بشه🥰
4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی تنهاست! اما نه در میان مردم بلکه در میان کارگزارانش.
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به رهبری میگه چرا بی حجاب ها نمیتونن بیان بیت رهبری جواب آقا شنیدنیه😊❤️
🔻 | پزشکیان می‌خواد بنزین رو گرون کنه؛ بر خلاف وعده انتخاباتی‼️‼️