eitaa logo
🌹صدرا🌹
548 دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
38.1هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️؟! به اون هایی که نمی دونن مسئله بی حجابی رو چطور حل کنن ؟! ❇️حجت الاسلام راجی: دستورالعمل مهم رهبری برای حل مسأله بی‌حجابی چیست؟ ✅رهبری قبل از فتنه در جمع همه تریبون دار ها فرمودند : ❌ در مسئله حجاب از صحبت های احساسی حذر کنید ! ❌بروید درمورد نقشه استعماری غرب در رابطه با زن صحبت کنید اون رو برای مردم تبیین کنید ✴️می خواهید مشکل حجاب حل بشه؟ ای نمایندگان ولی فقیه ،ائمه مساجد، أئمه جمعه، مردم، خانم ها آقایون برید در مورد نقشه دشمن صحبت کنید ✅ آقا در اوج فتنه در جمع خانم ها فرمودند: ❌نقشه استعمار در حوزه زنان را بروید برای مردم تبیین کنید ✅بعد از فتنه آقا سخنرانی داشتند با تمام مسئولان نظام فرمودند : ❌کشف حجاب جمع میشه ❌ اگر این خانم هایی که کشف حجاب کردن می دونستند نقشه استعماری غرب در رابطه با اون ها چی هست اون ها محجبه می شدند ❌کشف حجاب هم حرام شرعی است هم حرام سیاسی ✴️اگر می خوایم مشکل حجاب حل بشه باید ببینیم حضرت آقا چی دارن میگن ✴️اصل تبیین این نقشه در مدارس و دانشگاه هاست ! ✴️ائمه مساجد ائمه جمعه اساتید حوزه اساتید دانشگاه ، مسئولان آموزش و پرورش و معلم ها باید برای تبیین این نقشه دشمن همه دست به کار شوند و سنگ تمام بذارند ✴️ شما هم و این خط تبیین رو برا همه بفرست .
🚨 ۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران با استفاده از رسانه : 🔹۱- پيشرفت‌های را مخفی كنيد. 🔸۲- به مشكلات و نارسايي‌ها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد. 🔹۳- پيشرفت‌ كشورهايی كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد. 🔸۴- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آن‌را به همه مسئولين نظام تسری دهيد و روی اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید. 🔹۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد. 🔸۶- هر اعتراض و شورشی به هر دليل رخ داد به دنبال كشته‌سازی باشيد. 🔹۷- از هر بهانه‌ای براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد. 🔸۸- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بي‌عرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است. 🔹۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد، نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالی هست بالاخره خودشان رأی دادند. 🔸۱۰- به چهره قهرمانان، پاكان و پهلوانان عرصه سياست و خدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفی شوند. ♦️فضای مجازی رها شده و پلتفرم‌های آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانه‌ای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است. ❗️ اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند. ما باید دنبال ایجاد باشیم. 🪧 🪧
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر جدید از لحظه سرقت از موزه لوور و سارقانی که در روز روشن بزرگترین موزه جهان را با خیالی آسوده غارت کردند! 🔹 گفتنی است به تازگی فاش شده که در همان روز، از موزه‌ای دیگر در شمال شرق فرانسه، بیش از دو هزار سکۀ طلا و نقره متعلق به قرن‌های هجدهم و نوزدهم از «خانه‌ی روشنگری دنی دیدرو» در شهر لانگر به سرقت رفته است. 🔹این حادثه ششمین مورد سرقت از موزه‌های فرانسه از ابتدای ماه سپتامبر تاکنون است.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمله تند روحانی به مجلس: مگر مجلس چند درصد مردم هست؟ مگه چقدر رای دارند؟! قانون‌گذاری روبروی مردم غلط است ✍همیشه نوشته ایم که واژه مصلحت تبدیل به بزرگترین دشمن مملکت ایران شده است. بنام مصلحت تریبون های انقلابی را با اولین نقد یا خطا خاموش میکنند و بنام مصلحت سالهاست با شرارت ها و خیانت های چنین عناصر مشکوک و مرموزی در ساختار حکمرانی مملکت برخورد نشده و حالا کارشان بجایی رسیده که علیه قانون و ساختارهای نظام شمشیر کشیده و گردن کشی به راه انداخته اند ....
📪 پیام جدید سخنرانی جدید روحانی رو دیدی ؟ میترسم اخر، ملت رو دادگاهی کنن به جای این شیخ انگلیسی دو تابعیتی
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اي تکیه گاه و پناهِ زیباترین لحظه های پر عصمت و شکوهِ خلوت و تنهایی من... ای شط شیرین پر شوکت من... ❤️
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قول بدید نخندید بالاخره شاه شد 😭
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ مشهدی رفته هند و نتیجه‌گیری که از سفرش داره
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر قائم‌پناه و عارف را عزل نکنید، در دیوان‌عالی کشور علیه جنابعالی اعلام جرم خواهیم کرد/ آقای پزشکیان خط‌ونشان کشیده و گفته تا وقتی من هستم این اشخاص هم در پست خودشان خواهند بود! 🔹کامران غضنفری، نماینده مجلس: انتصاب این آقایان در این جایگاه خلاف قانون است و تعداد زیادی از نمایندگان نسبت به این انتصاب‌ها هشدار و تذکر دادند‌ اما آقای پزشکیان تا الان از این کار استنکاف کرده 🔹 هشدار می‌دهیم از قانون شکنی دست بردارید، چنانچه احکام غیرقانونی را لغو نکنید ما در دیوان‌عالی کشور علیه جنابعالی اعلام جرم خواهیم کرد و در دادگاه باید پاسخگو باشید.
بعد از این شما و اینک
🔺️آفرین به خلاقیت مسئولین که با یه "ادغام" جادویی، مشکلات بانک آینده رو زیر فرش بیت‌المال جارو می‌کنن، فقط کاش جارو رو یه کم محکم‌تر می‌کشیدن که گرد و غبارش به چشم مردم نرسه! ظاهراً هر وقت آقای انصاری و شرکاش تو باتلاق گیر می‌کنن، یه دست نجات از بیت‌المال درمیاد، کاش این ‌‌دست رو برای نجات سفره مردم هم باز می‌کردن بانک تات، بانک آینده، حالا بانک ملی، این ادغام‌ها انگار یه بازی مونوپولیه که فقط یه نفر همیشه برنده‌ست و بقیه فقط تماشاچین!