eitaa logo
🌹صدرا🌹
549 دنبال‌کننده
30.5هزار عکس
38.4هزار ویدیو
316 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درسته کمر مردم زیر بار گرونی و دلار ۱۳۰ تومنی داره خم میشه، اما مهم اینه به دختر و داماد پزشکیان داره حسابی خوش میگذره! مدلینگ شدن هم شده شغل جدید داماد آقای پزشکیان! با هزینه بیت المال ملت رفتند، بایدم خوش بگذره!!
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️قطر نگران ولی امر خود (آمریکا) در سوریه وبخاطر کشته شدن دو سه قلاده بیانیه صادر کرده .. 🇮🇷❤️🇮🇶 "علیا الیاسر"
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ادعای یکی از یهودیانی که شاهد حمله دیروز در استرالیا بوده: 4 مامور پلیس آنجا بودند اما هیچ کاری نکردند. ضارب مرتب خشاب عوض میکرد شلیک میکرد اما اینها هیچ کاری نکردند!
🔺شبکه ABC استرالیا گزارش داد که نوید اکرم، یکی از عاملان حمله در سیدنی، از افراد «شناخته‌شده» برای سازمان اطلاعات امنیتی استرالیا (ASIO) بوده و این سازمان از شش سال پیش، به‌دلیل ارتباطات او با یک هسته داعش در استرالیا، او را تحت نظر داشته است. 🔸بر اساس این گزارش، تیم ویژه تحقیقاتی که توسط ASIO و پلیس استرالیا تشکیل شده، به این نتیجه رسیده است که اَکرَم و پدرش پیش از اجرای حمله با داعش بیعت کرده بودند. در بازرسی از خودروی آن‌ها نیز پرچم داعش پیدا شده است. 🔹در ادامه گزارش آمده است که در سال ۲۰۱۹، ASIO نظارت بر نوید اکرم را به‌دلیل ارتباطش با ایزیک المَتری آغاز کرد؛ فردی که خود را «فرمانده داعش در استرالیا» معرفی کرده بود. المتری همان سال بازداشت شد و در حال حاضر در حال گذراندن محکومیت ۷ سال زندان است. رئیس ASIO نیز در جلسه توجیهی با خبرنگاران تأیید کرده که نوید اکرم برای این سازمان اطلاعاتی فردی شناخته‌شده بوده است
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا: هر زمان که وزارت نفت اعلام کند و توافقات مربوطه را انجام دهد کار توسعه میدان گازی آرش آغاز می شود.
آقا صادق4_5891068887990018539_1.mp3
زمان: حجم: 13.58M
فوق العاده شنیدنی تو انتخاب شدی❤️ نشر حداکثری به نیت یاری حضرت بزن دور تند گوش کن و لذت ببر راوی کتاب شگفت انگیز
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آرزوی پروفسور مسیحی برای شفاعت حضرت زهرا(س) 🔹حجت‌الاسلام عاملی در برنامه سمت خدا: کشیش مسیحی گفت «امیدوارم شفاعت حضرت زهرا (س) در قیامت شامل حالم بشود!»
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ❤️سخنان زیبای در مورد پناه بودن و اخلاق داشتن آقایون
18.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استقبال پرشور مردم شهر کارگیل هند از آیت‌الله مهدوی پور نماینده ولی‌فقیه در کشور هند این مردم، ۷۰۰ سال پیش با تبلیغات میر سیدعلی همدانی شیعه شدند و به عشق او، کشورشان را کشمیر یعنی کشور میر سیدعلی نامیدند و امروزه عاشقان سینه چاک تشیع، انقلاب، خمینی کبیر و رهبر انقلاب در هندوستان هستند و در استقبال از یک روحانی ایرانی، چنین شوری ابراز می کنند. اگر‌ حضرت امام‌خمینی‌ نبود‌، دنیا اینگونه متحول نمی شد.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقاتی که موقع گفتن بسم الله الرحمن الرحیم برای شما و اطرافتون میوفته