┄┅═✧❁ ✳️ ﷽ ✳️ ❁✧═┅┄
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تحیت
شاگردان روشمند قاضی شارع
۱. جمله معروفی از بازیگر نقش قاضی شارع در مجموعه سربداران است که گفت:
قاضی شارع به گونه ای راست را می گوید که از صد دروغ ، راست او شبهه انگیزتر و تردید آفرین تر است!
برخی حرمت شکنان قلم (نویسنده نماها) نیز، مانند قاضی شارع ، چنان راست را تحریف می کنند که زهر آن ، از هزاران دروغ جامعه را بیشتر مسموم می کند.
۲. فردی که بارها ثابت نمودیم از منابع آگاهی ندارد کتابی می نویسد و مانند کلاس ها و ... خود ، با تحریف واقعیت چنان شبهه و تردید انداخته است که سایر اهل قلم مع الاسف، فریب تحریف و قلب واقعیت او را خورده اند و به وی اعتماد نموده و حرمت محدثین و فقهای بزرگ امامیه را هتک نموده اند.
۳. البته در جهانی که جنایت کارانی مانند شیمون پرز و اسحاق رابین لعنت الله علیهما و ... برنده جایزه صلح نوبل می شوند ، برتر شدن کتابی که به علمای شیعه تهمت می زند و آنان را هتک می کند( اگر چه ظاهری فریبنده دارد )جای تعجب ندارد مخصوصا وقتی که با مطالعه کتاب مشخص می شود ، دقت ابتدایی هم در داوری و انتخاب آن نشده است.
۴. این که فردی برداشت عقیم خود را به محدث عظیم الشان مرحوم کلینی سلام الله علیه نسبت دهد و بعد به محدث عالی مقام مرحوم شیخ حر عاملی علیه السلام تهمت زند و با کلمات سست و سخیف ایشان را معرفی نماید و مجامع حوزوی و ایمانی سکوت کنند هزاران بار جای تعجب و صدها هزار هزار بار جای تاسف و مرگ دارد.
۶. اکنون در پرده حرف زدم ولی اگر فلان مرکز علمی که صدای وهابیت از حنجره و قلم برخی استاد نماهای آن به گوش می رسد ، این هتاکی را تمام نکند و عذر این افراد را نخواهد، قطعا و یقینا به وظیفه طلبگی و شرعی خود عمل خواهم نمود .
والله المستعان
سید حسین خادمیان
*┈┈••✾••┈┈*
🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑
╔═∞══❀🔶•○●○🔶❀══∞═╗
برای پیوستن به گروه من در ایتا ، این پیوند را دنبال کنید:
👇👇👇
https://eitaa.com/sayed_hosainkhademian
╚═∞══❀🔸•○●○🔸❀══∞═╝
*┄┅═✧❁ ✳️ ﷽ ✳️ ❁✧═┅┄*
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تحیت
فاطمه سلام الله علیها
معجزه ابدی مثل قرآن
۱. حضرت زهرا سلام الله علیها ، تنها شخصیت و مولودی است که یک سوره کامل درباره ولادتش نازل شد و در آن سوره فقط سخن از اعطاء حضرت زهرا سلام الله علیها است و هیچ حرف دیگری وجود ندارد .
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ
إِنَّ شانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ
۲.خدای سبحان درباره ولادت حضرت بقیة النبوة و رکنة الولاية و ام الائمة فاطمة الزهرا سلام الله علیها ؛ با عظمت یاد می کند در حالی که حتی درباره ولادت حضرت عیسی علی نبینا و آله و علیه السلام می فرماید :
این کار برای ما آسان و ساده است
قالَ كَذلِكَ قالَ رَبُّكَ هُوَ عَلَيَّ هَيِّنٌ وَ قَدْ خَلَقْتُكَ مِنْ قَبْلُ وَ لَمْ تَكُ شَيْئاً
۳. خدای سبحان متهتک و شک کننده به کوثر بودن حضرت فاطمه سلام الله علیه را بی آبرو و رسوا می کند : إِنَّ شانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ
اما درباره کسانی که از ولادت حضرت عیسی ، هدایت نگرفتند مانند سایر اهل عصیان وعده عذاب اخروی می دهد
۴.طبق آیت نورانی سوره کوثر هر کس به هر طریقی فضایل و قداست و عظمت وجودی حضرت زهرا سلام الله علیها را انکار یا تنقیص کند ، هو الابتر است.
۵. رابطه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ، با حضرت زهرا سلام الله علیها فقط رابطه پدر و فرزندی نیست ، لذا خدای سبحان ، ولادت حضرت فاطمه سلام الله علیها را اعطا از خود معرفی می کند نه نتیجه متعارف یک ازدواج و آن را تولد فرزند نمی نامد بلکه اعطای کوثر اعلان می نماید فتدبر جیدا
إِنَّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ
۶. حضرت زهرا سلام الله علیها کوثر است یعنی نه تنها پاک است بلکه پاک کننده هم هست فتامل جیدا
۷. حضرت زهرا سلام الله علیها طبق آیات سوره کوثر یکی دیگر از معجزات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است که در قرآن به آن تصریح شده است زیرا کوثر بودن آن حضرت یک معجزه است . تنها کسی که در عالم خلقت بر اثر گذشت زمان نسلش گم نشد آن حضرت است لذا حضرت زهرا سلام الله علیها مانند قرآن معجزه ابدی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است فتدبر جیدا
والله المستعان
سید حسین خادمیان
*┈┈••✾••┈┈*
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
╔═∞══❀🔶•○●○🔶❀══∞═╗
برای پیوستن به گروه من در ایتا ، این پیوند را دنبال کنید:
👇👇👇
https://eitaa.com/sayed_hosainkhademian
╚═∞══❀🔸•○●○🔸❀══∞═╝
45.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی ها فضایل خاص حضرت زهرا سلام الله علیها حتی طهارت مطلق آن حضرت را انکار می کنند چون به اندازه سقف عقل نارس خود می خواهند تفسیر کنند
اینان مانند کرم داخل میوه هستند
https://eitaa.com/sayed_hosainkhademian
24.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امتیازی که حتی انبیاء هم نداشتند...
ما افتخار می کنیم بانوی ما ام ابیها است نه فلان ام المومنین نما ها
https://eitaa.com/sayed_hosainkhademian
*┄┅═✧❁ ✳️ ﷽ ✳️ ❁✧═┅┄*
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تحیت
پیروان ابتر بخوانند (۱)
قسمت اول منابع امامیه
قبلا بیان شد برخی مدعیان تاریخ پژوهی چون فهم در سایه دارند ، توفیق فهم با مایه را ندارند ، لذا به جهت عدم تسلط لازم ، مطالب عقیم و مضحکی را مطرح می کنند که یکی از آن ها ، ایجاد سوال با قصد تشکیک و تضعیف درباره شان نزول سوره کوثر است که جهت تنویر افکار اهل ایمان در دو قسمت به اختصار پاسخ آنان تبیین می گردد .
قبل از نقل متذکر می شوم:
در متون روایی و تفسیری امامیه و حتی عامه روایات متعددی وجود دارد که تعدد و کثرت آن ها ، نه تنها صحت نزول سوره کوثر در وصف حضرت فاطمه سلام الله علیها را ثابت ، بلکه انحصار شان نزول این سوره مبارکه را در حقیقت وجودی آن حضرت می رساند که برخی از آن ها به شرح ذیل اعلان می گردد:
۱. شیخ عظیم الشان صدوق رضوان الله علیه از جناب ابوذر رضی الله عنه نقل می کند که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود :
شرُّ الأوَّلین و الآخُرینَ اثْنا عشر، سِتَّةء من الأوَّلین و سِتَّة من الأوَّلین و سِتَّةء من الآخِرین ـ إلی أن قال : و الأبترُ و هو عمرو بنُ العاص
اشرار اولین و آخرین ۱۲ نفر هستند که ۶ نفر آنان از اولین و ۶ نفر از ِآخرین است تا این که فرمود:از آنها عمرو عاص است که ابتر است.
معرفی عمرو عاص به ابتر به جهت شهرت طعنه او در میان مردم است که همگان می دانستند سوره کوثر در پاسخ طعنه عمرو عاص لعین نازل شده است .لذا همه حاضران بر صحت نقل ابوذر نیز شهادت دادند.
۲.در تفسیر ثقلین نقل شده است :
دَخلَ رسولُ اللّه المسجدَ و فیه عمرُو بنُ العاص و الحکمُ بن أبی العاص، فقال عمرو:
یا أبا الأبتر! و کان الرجلُ فی الجاهلیة إذا لم یکن له ولدء سُمِّیَ أبترَ، ثمّ قال عمرو:
إنّی لأشنأ محمَّداً أی اُبغِضُه، فأنزل اللّهُ علی رسوله صلی الله علیه و آله و سلم:
«إِنّا أَعْطَیْناک الْکَوْثَرَ ء فَصَلِّ لِرَبَّک وَانْحَرْ إِنَّ شانِئَک هُوَ الأََبْتَرُ». أی مُبغِضَک عمرو بنُ العاص ـ[ یعنی] لا دینَ له و لا نَسَبَ
در این نقل مانند همه نقل های دیگر آمده است:عمرو بن عاص لعین ، وقتی پیامبر صلوات الله علیه و آله و سلم را دید ، طعنه زد که آن حضرت ابتر است (یعنی نسلی نخواهد داشت چون فقط دختری به نام فاطمه دارد و پسر ندارد ) در این حال سوره کوثر در پاسخ طعنه آن لعین نازل شد ، بنابراین کوثر ، حضرت زهرا سلام الله علیها است.
۳. مرحوم طبرسی رضوان الله علیه در احتجاج از حضرت امام حسن علیه السلام نقل می کند که خطاب به عمرو بن عاص لعین فرمود:
أمّا أنت یا عمرو بن العاص! الشانیءَ اللعینَ الأبترَ فإنّما أنتَ... ثُمَّ قمتَ خَطیباً و قلتَ أنَا شانِیءُ محمَّدٍ، و قال العاصُ بن وائل: إنَّ محمَّداً رجلء أبترُ لا ولدَ له، فلو قد ماتَ انقَطَع ذِکْرُه، فأنزَلَ اللّه ـ تبارک و تعالی ـ «إِنَّ شائِئَک هُوَ الأَبْتَرُ»
تو همان متهتکی هستی که به پیامبر صلوات الله علیه و آله و سلم طعنه زدی که ابتر هستی و فرزندی نداری و بعد از فوت ، دیگر نسل و یادی از تو باقی نمی ماند ، و در پاسخ تو سوره کوثر نازل شد.
۴. سلیم بن قیس رضوان الله علیه خطبه ای از حضرت امیرالمومنین علیه السلام در بصره نقل می کند که حضرت در تکذیب عمرو عاص فرمود:
«... ثُمّ لَمّا ماتَ إبراهیمُ بنُ رسولِ اللّه(صلی الله علیه و آله و سلم) قام فقال: إنَّ محمّداً قد صار أبترَ لا عقِبَ له، و إنّی لأشنَأ الناس له و أقوَلِهم فیه سوءً فأنزَل اللّه فیه: (إنَّ شانِئَک هُوَ الأََبْتَرُ)وقتی ابراهیم فرزند پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از دنیا رفت گفتند او ابتر است و نسلی از او نمی ماند و خداوند سوره کوثر را نازل کرد.
۵. مرحوم طریحی در معنای کوثر می نویسد:
کثرت نسل و فرزندان است و این حقیقت در باره نسل پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ) از حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) می باشد که الحمدلله فرزندانش تا قیامت قابل شمارش نیستند.
۶. علامه مجلسی رضوان الله علیه نقل می کند : امام صادق علیه السلام فرمود : عمرو عاص روزی بر منبر در مصر گفت: از [معانی] قرآن هزار حرف تحریف شد. من ۲۰۰ هزار درهم دادم تا هو الابتر را پاک کنم اما گفتند جایز نیست در حالی که برای دیگران تحریف قرآن جایز بود!
نکته: چرا عمرو عاص حاضر شد برای تحریف قرآن ۲۰۰ هزار درهم رشوه دهد ؟ فتامل جیدا
والله المستعان
سید حسین خادمیان
*┈┈••✾••┈┈*
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
╔═∞══❀🔶•○●○🔶❀══∞═╗
برای پیوستن به گروه من در ایتا ، این پیوند را دنبال کنید:
👇👇👇
https://eitaa.com/sayed_hosainkhademian
╚═∞══❀🔸•○●○🔸❀══∞═╝