بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تهنیت
در بهره مندی از اقیانوس بی کرانه و بی انتهای هدایت و سخاوت حضرت سبط المصطفی، المعصوم المؤتمن، کعبة آمال الحاضر و الغائب ؛ امام حسن بن علی بن ابی طالب علیه صلوات الله الملک العالی النافع الواهب سطور ذیل شرف ثبت می یابد :
۱. جان و نفس امام مجتبی علیه آلاف التحیة والكرم و الثناء ؛ آن قدر ارزشمند است که خاتم الانبیاء صلوات الله علیه و آله ، خطاب به ایشان می فرمود:
《بابی أنت و امي》
٢. نام امام مجتبی علیه السلام ؛ از اسرار معراج بود و لذا نام 《 حسن》 تا قبل از ولادت آن امام هرگز در هیچ قومی شنیده نشده بود و در شب معراج خدای سبحان این واژه را به عنوان یکی از اسرار ؛ به پیامبر صلوات الله ودیعه دادند و امر کردند تا ولادت مولود فاطمه سلام الله آن را هرگز به زبان نیاورند .
و لذا معنای 《 حسن》 نیز هنوز بر احدی مشخص نیست .
۳. امام حسن و امام حسین علیهما السلام دو رکن بهشت و زینت جنت هستند و البته آقای جوانان بهشت نیز می باشند .
در روایت است وقتی بهشت از خدای سبحان درخواست نمود که وعده دادی مرا به دو رکن زینت بخشی !!! ندای الهی طنین انداز شد :
《 اَلیسَ قَد زَیَّنتُکِ بِالحَسنِ و الحُسَین》.
۴. امام حسن علیه السلام دارای کرامت و قدرت سفر معراجی چون جد بزرگوارش بود و لذا در متون روایی برای آن حضرت نیز سفر آسمانی مثبوت است .
۵. بنا به نقل عروه بارقی از قول مبارک حضرت خاتم الانبیاء صلوات الله علیه و آله در بهشت فقط دو نفر هستند که خداوند متعال ؛ نام دو درخت را به نام آنان نام گذاری فرموده است و آن امام حسن و امام حسین علیهما السلام هستند.
۶. در سخاوت آن حضرت همین بس که اگر مثلا خانه ای را از کسی می خرید ؛ هرگاه می شنید فروشنده پشیمان شده و یا دل در گروی ملک سابق خود دارد ؛ حتی اگر سال ها گذشته بود خانه و پول را به وی برمی گردانند و خدا را بر این کار شکر می کرد .
و یا اگر به کسی هدیه می داد از او سوال می کرد چند فرزند داری و چه کسانی نان خور تو هستند و به تعداد آنان نیز هدیه ارسال می فرمود .
👈 و در سخاوتش همین بس؛ حتی پسران خود را سال ها قبل از عاشورا به عنوان فدایی عاشورا داوطلب نمود و به ایثار وصیت کرد فتامل جیدا !!!
۷. در بین اهل علم معروف کسی که حاجتی دارد ؛ اگر نیت امام مجتبی علیه السلام کند ؛ قطعا حاجت روا می شود .
لذا نقل است حضرت یک وقت سوار اسب بود و در حال عبور ؛ ناگهان عصا از دست حضرت در مقابل مفلوجی افتاد .
آن مرد فلج ناگهان در دل گفت ای کاش معلول نبودم و توفیق دادن عصای پسر پیغمبر صلوات الله را می داشتم .
ناگهان در خود توان ایستادن و راه رفتن دید سریع برخاست و عصا را به دستان امام گذاشت و اشک ریخت و همگان تکبیر گفتند .
۸. آن قدر حضرت محبوب بود که در وقت گذر از معابر غالب مردم دستان مبارکش را می بوسیدند و از نگاه به جمال بی تکرارش سیر نمی شدند .
۹.کسی بخواهد مستجاب الدعوة گردد ؛ امام مجتبی علیه السلام رازش را چنین فرمود:
«وَ أَنَا الضَّامِنُ لِمَن لَم یَهجُس فِی قَلبِه الاّ الرِّضا بِما قَضَی الله أَن یَدعُوا اللهُ فَیَستَجابَ له».
اگر كسی مواظب قلبش باشد تا هواجس و خاطراتی كه مورد رضای خدا نیست، در آن خطور نكند، من ضامنم كه او مستجاب الدعوه باشد.
۱۰. آن قدر صبور و حلیم بودند که حتی همسری که عقیم و نازا بود را طلاق ندادند و تا آخر او را با همه بدخلقی که این همسر نازا داشت تحمل فرمودند .
۱۱. بنی امیه و بنی عباس تهمت های ناجوانمردانه ای به حضرت روا داشتند تا آن جا که منصور دوانیقی ملعون با گذشت سال ها رسما خطبه ای خواند و در آن خطبه به امام مجتبی علیه السلام تهمت مطلاق و ... زد.
۱۲. قدرت امام علیه السلام آن قدر برتر بود که معاویه علیه الهاویه کاغذی را سفید؛ مهر نمود و گفت هر آن چه حضرت به عنوان صلح بنویسد مورد قبول است .
هیچ یک از مخالفان سیاسی ائمه علیهم السلام در برابر امام زمان خود چنین نکردند .
اما امام مجتبی علیه السلام معاویه کافر مغرور را ؛ چنان خوار و ذلیل نمود که او مجبور به این کار شد و این در حالی بود که حتی امام مجتبی علیه السلام ۷ نفر یاور هم در کنار خود نداشت .
والله المستعان
سید حسین خادمیان
@sayedhosainkhademian
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تقبل الله تعالی
اهل ایمان مستحضر باشند مستحب است افطار با خرما و اگر نبود حلوا و اگر نبود شکر و اگر نبود با خوردنی شیرین و اگر نبود با آب نیم گرم انجام شود.
*لذا افطار با نمک خلاف استحباب است.*
والله المستعان
سید حسین خادمیان
https://chat.whatsapp.com/J1vjVHAT2OX5wehMimVSKK
سید حسین خادمیان:
*┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄*
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تقبل الله تعالی
اعمال شب قدر
۱. غسل مقارن غروب
حضرت امام موسی بن جعفر علیهالسّلام در اینباره میفرمایند: «من اغتسل لیلة القدر واحیاها الی طلوع الفجر خرج من ذنوبه» کسی که در شب قدر غسل کند و تا طلوع صبح بیدار بماند و مشغول عبادت و نیایش الهی باشد از گناهانش پاک میشود
۲. زیاد سبحان الله گفتن
۳. زیاد استغفرالله ربی و اتوب الیه گفتن
۴. صدقه دادن
۵. دو رکعت نماز برای طلب رضای خدا اقامه کردن
۶. نمازهای قضای خود را ادانمودن (که به این امر بسیار سفارش شده است )
۷. زیارت امام حسین علیه السلام
۸. دعای جوشن صغیر و کبیر
۹. خواندن دعای امام حسن علیه السلام(در بعضی منابع دعا منسوب له امام سجاد علیه السلام است) و سپس حاجات خود را طلب کند دعا به شرح ذیل است :
يَا بَاطِناً فِي ظُهُورِهِ وَ يَا ظَاهِراً فِي بُطُونِهِ يَا بَاطِناً لَيْسَ يَخْفَى يَا ظَاهِراً لَيْسَ يُرَى يَا مَوْصُوفاً لاَ يَبْلُغُ بِكَيْنُونِيَّتِهِ مَوْصُوفٌ وَ لاَ حَدٌّ مَحْدُودٌ يَا غَائِباً غَيْرَ مَفْقُودٍ وَ يَا شَاهِداً غَيْرَ مَشْهُودٍ يُطْلَبُ فَيُصَابُ وَ لَمْ يَخْلُ مِنْهُ اَلسَّمَاوَاتُ وَ اَلْأَرْضُ وَ مَا بَيْنَهُمَا طَرْفَةَ عَيْنٍ - لاَ يُدْرَكُ بِكَيْفٍ وَ لاَ يُؤَيَّنُ بِأَيْنٍ وَ لاَ بِحَيْثٍ أَنْتَ نُورُ اَلنُّورِ وَ رَبُّ اَلْأَرْبَابِ أَحَطْتَ بِجَمِيعِ اَلْأُمُورِ سُبْحَانَ مَنْ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْءٌ وَ هُوَ اَلسَّمِيعُ اَلْبَصِيرُ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَكَذَا وَ لاَ هَكَذَا غَيْرُهُ (سپس طلب حاجات خود را بخواهیم )
۱۰. سه مرتبه سوره یس را تلاوت کردن
۱۱. ده مرتبه بگوییم
اللهم انَّكَ عَفوٌّ كریمٌ تُحِبُّ العَفوَ فاعفُ عَنّییا ارحم الراحمین
۱۲. لعن قاتلین حضرت امیرالمومنین علیه السلام
۱۳. قرآن بر سر گرفتن و باید قرآن ۳۰ جزء کامل باشد و متن قرآن باشد نه مانند گوشی و ... به شرح ذیل
قرآن کریم را باز كند و در برابر خود گرفته و بگويد:
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ.
سپس حاجات خود را طلب کند
و بعد قرآن را بر روی سر خود قرار دهد و بگوید
اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذَا الْقُرْآنِ وَ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَ بِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِيهِ وَ بِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلا أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ
سپس ده مرتبه بگوید :
بک یا الله
بمحمدِِ
بعلیِِ
بفاطمةَ
بالحسنِ
بالحسینِ
بعلیِ بن الحسینِ
بمحمدِ بن علیِِ
بجعفر بن محمدِِ
بموسی بن جعفرِِ
بعلیِّ بن موسی
بمحمد بن علیِِ
بعلی بن محمد
بالحسن بن علی
بالحجة
سپس طلب حاجت نماید
۱۴. تلاوت سورهای عنکبوت ؛ روم ؛ دخان
۱۵. تلاوت حداقل هزار آیه (می توان جزء سی را تلاوت کرد)
۱۶. تلاوت ۱۰۰۰ مرتبه سوره قدر (هر مقدار که توان دارید)
۱۷. تلاوت صد مرتبه سوره دخان (هر مقدار که توان دارید)
۱۸. تلاوت مناجات ابوحمزه ثمالی
۱۹. حق الناس را ادا نمودن و طلب عفو از دیگران کردن
۲۰. بدهی مالی خود را به دیگران ادا کردن.
والله المستعان
سید حسین خادمیان
•┈┈••✾••┈┈•
@sayedhosainkhademian