🔹جدال حساس سپید ورامین و بازرگانی کاشمر برای صدر نشینی
◽️وعده ما امروز جمعه از ساعت ۱۷:۳٠
🔹عبدل اباد / سالن مهرجو
🔸گفتنی است استفاده از نفرات بومی توسط مرتضی کریمی مدیرعامل تیم یکی از اهداف این تیم بوده و در حال حاضر بیش از ۹٠٪ تیم سپید در این مسابقات را نفرات بومی تشکیل می دهند.
#صدای_جوادآباد_صدای_مردم
@sedaye_javadabad
👈حقوق سال 1402 کارگران هفته آینده مشخص میشود
🔸وزیر کار: در جلسه هفته آینده میزان حداقل حقوق و دستمزد را مشخص میکنیم.
🔹در قالب کارگروه تعیین مصادیق حقوق و دستمزد با حضور نماینده کارفرمایان، نماینده کارگران و نماینده دولت پس از طرح همه موضوعات، تصمیمگیری صورت میگیرد.
🔹تناسبی از سبد معیشتی و احصا نظرات نمایندگان سهگانه ملاک عمل در تصمیمگیری حقوق و دستمزد خواهد بود
🔹به همه استانها نیز اعلام شده تا با برپایی جلسهای با نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان نظرات خود را به کارگروه ملی ارسال کنند.
#صدای_جوادآباد_صدای_مردم
@sedaye_javadabad
📸 #گزارش_تصویری | حضور با شکوه مردم بصیر و ولایتمدار بخش جوادآباد در نماز جمعه این هفته به امامت حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا رضا پور امام جمعه بخش جوادآباد
🗓 جمعه | 19 اسفند 1401
@sedaye_javadabad
جلسه هماهنگی برگزاری طرح سپاس و تکریم خانواده های شهدا به ریاست فرماندار ویژه ورامین برگزار شد / درویشی عنوان کرد : با کار جهادی و شبانه روزی ، در مسیر شهدا و تقدیر از خانواده های شهدا قرار خواهیم گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ورامین ؛ صبح امروز جلسه هماهنگی برگزاری طرح سپاس و تکریم از خانواده های معظم شهدا به ریاست مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور حسین فخاری معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ، زاهدی بخشدار مرکزی ، مرادی بخشدار جوادآباد ، حجت الاسلام محمودی امام جمعه موقت ورامین ، حجت الاسلام طزری امام جمعه منطقه خیرآباد ، امینی فرمانده سپاه ناحیه ورامین و روسای ادارات و نهاد در سالن جلسات سپاه ناحیه ورامین برگزار شد.
مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین در این جلسه اظهار کرد : خداوند را شاکریم که امسال را با در جوار شهدا عظیم الشان آغاز کردیم و همه مجموعه شهرستان هم قسم شدند که در مسیر شهدا گرانقدر گام بردارند و تبعیت کنند و همچنین انتهای سال را با اجرای طرح سپاس و تکریم از خانواده شهدا به پایان می رسانیم.
وی افزود : در سال جاری به نسبت سال های گذشته طرح ها و اقدامات قابل توجهی در مسیر تکریم خانواده های شهدا برداشته شد که هر اقدامی در این صورت گیرد کم است چرا که این خانواده ها شهدا سختی ها و مشقت های فراوانی متحمل شده اند و باید قدردان این عزیزان بود.
فرماندار ویژه ورامین ضمن اشاره به تلاش های بنیاد شهید ورامین خاطر نشان کرد : در سالی که گذشت تلاش ها و اقدامات خوبی از سوی مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ورامین انجام شد که باید در سال نیز استمرار داشته و موثرتر شود.
درویشی در ادامه اقدامات موثر مسئولان را مهمترین اصل تقدیر از خانواده های شهدا دانست و افزود : دید و بازدید از خانواده های شهدا در راستای تکریم این عزیزان پسندیده است اما مسئولان با کار جهادی و شبانه روزی ، در مسیر شهدا و تقدیر از خانواده های شهدا قرار خواهند گرفت.
وی در پایان با اشاره به اجرای طرح سپاس و تکریم از خانواده های شهدا به مناسبت ۲۲ اسفند و روز شهید در شهرستان ورامین تصریح کرد : تمامی ادارات ملزم به اجرای طرح سپاس و تکریم از خانواده های معظم شهدا هستند که رییس اداره به همراه تعدادی از کارمندان با حضور در منزل خانواده شهید یه اجرای این طرح می پردازند.
با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه ورامین جلسه شورای معاونین شهرداری ورامین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ورامین ؛ جلسه شورای معاونین شهرداری با حضور مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار شهرستان ورامین، محمد وصال پور رئیس شورای اسلامی شهر ، علیرضا مومنی شهردار ، مدیران و معاونین شهری برگزار شد
آخرین جلسه شورای دهیاران بخش مرکزی ورامین به ریاست فرماندار ویژه ورامین برگزار شد / درویشی : موضوعات فرهنگی اجتماعی برای سال ۱۴۰۲ سرلوحه کار مجموعه شهرستان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ورامین ؛ آخرین جلسه شورای دهیاران بخش مرکزی به ریاست مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور سید محمد زاهدی بخشدار مرکزی ، معاونین بخشداری و دهیاران روستا های تابعه در سالن جلسات بخشداری مرکزی برگزار شد.
مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین در این جلسه اظهار کرد : اقدامات صورت گرفته در سال جاری در بخش مرکزی به نسبت سال های گذشته چشم گیر و قابل توجه بوده است که تمام تلاش بر این است روند ادامه داشته باشد.
وی افزود : برای حل مشکلات بزرگ نیاز به زمان میان مدت و طولانی است که با توجه به اقدامات و فعالیت های ترسیم شده برای آینده ، پیشرفت و توسعه قابل توجه ای را برای بخش مرکزی خواهیم داشت.
معاون استاندار تهران در ادامه با اشاره به توجه به موضوعات فرهنگی برای سال آینده خاطر نشان کرد : علاوه بر توسعه زیرساخت ها و توجه به موضوعات عمرانی ، پیگیری موضوعات و توجه به این امر نیز باید سرلوحه کار دهیاران باشد.
درویشی در پایان نظارت بر ساخت و ساز های غیر مجاز را یکی از وظایف دهیاران دانست و تصریح کرد : یکی از وظایف مهم و خطیر دهیاران در نوروز و ایام تعطیلات ، نظارت بر ساخت و ساز های غیر مجاز است که باید دهیاران توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ افتتاح میدان و خیابان شهدای جنگلبان به پاس ایثار و فداکاری های جنگلبانان کشور در حفظ و حراست از عرصه های منابع طبیعی کشور و ثبت رکورد اجرای پویش 500 اصله نهال با مشارکت دهیار محترم رستم آباد و جمعیت هلال احمر شهرستان ورامین در روستای رستم آباد از توابع بخش جواد آباد شهرستان ورامین مورخه 1401/12/21
@sedaye_javadabad
22.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش صدا و سیما از غرس 500نهال درخت مثمر در روستای رستم آباد
@sedaye_javadabad
جلسه کارگروه پسماند شهرستان ورامین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین ؛ جلسه کارگروه پسماند شهرستان ورامین به ریاست امیر محمدی معاونت عمرانی فرمانداری ویژه و با حضور روسا و نمایندگان ادارات مرتبط در سالن جلسات فرمانداری ویژه ورامین برگزار شد
@sedaye_javadabad
کلنگ احداث مجتمع پزشکی روستای عبدل آباد بر زمین خورد / فرماندار ویژه ورامین : توسعه زیرساخت های درمانی در ورامین در حال پیگیری است.
معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین گفت : توسعه زیرساخت های درمانی در ورامین از اولویت های مجموعه فرمانداری می باشد که به جدیت در حال پیگیری است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ورامین؛ بعد از ظهر امروز کلنگ احداث مجتمع پزشکی روستای عبدل آباد با حضور مجید درویشی معاون استاندار تهران و ض فرماندار ویژه شهرستان ورامین ، طزری امام جمعه منطقه خیرآباد ، حسین فخاری معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی ، حسن فیروزی معاونت برنامهریزی و توسعه ، امیر محمدی معاونت عمرانی ، زاهدی بخشدار مرکزی و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.
مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین در حاشیه این کلنگ زنی اظهار کرد : توسعه زیرساخت های درمانی در ورامین از اولویت های مجموعه فرمانداری می باشد که به جدیت در حال پیگیری است در همین راستا مجتمع پزشکی روستای عبدل آباد بخش مرکزی ورامین بر زمین خورد.
وی افزود : هفته گذشته اورژانس بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین افتتاح شد که در مسیر خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه بسیار تاثیر گذار بوده و این روند ادامه خواهد داشت.
درویشی در پایان تصریح کرد : بیمارستان مفتح ورامین که در سال های گذشته بلاتکلیف رها شده بود با پیگیری هایی که صورت گرفت در مدت کوتاهی روند احداث سفت کاری این بیمارستان بزرگ صورت پذیرفت و اکنون در حال برگزاری مناقصه برای مرحله نازک کاری است که در موعد مقرر تحویل مردم شریف شهرستان داده خواهد شد.
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیین کلنگ زنی پروژه احداث مجتمع پزشکی دهیاری عبدل آباد با حضور درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین ،حجت الاسلام والمسلمین طزری امام جمعه خیرآباد ،زاهدی بخشدار مرکزی ،فخاری معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی ،محمدی معاونت امور فنی و عمرانی و فیروزی معاونت برنامهریزی و توسعه برگزار شد
@sedaye_javadabad