📡نصب پوسترهای تبلیغات انتخاباتی در سازمان های عمومی و دستگاه های دولتی #لنجان جرم محسوب می شود
البته فراموش نکنیم که:
تبلیغات مسٰوولان دولتی هم له یا علیه کاندیداها عواقب خوبی در دنیا و آخرت نداره😂😂😂
📌سرخط رویدادهای #لحظه_ای و #انتخاباتی_لنجان
http://eitaa.com/joinchat/2407202818C90e175109a
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir
📡همایش شورای هیئات مذهبی استان اصفهان با حضور مسئول تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی کشور-نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه استان اصفهان-رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان و سرهنگ مقواسازجانشین فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) برگزار شد و در این مراسم حکم مسولان شورای هیات مذهبی شهرستان ها اعطاء گردید.
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir
#فوری
⭕️تکذیب شد 👆
خبرهایی مبنی بر تایید صلاحیت برخی از نامزدهای انتخاباتی #لنجان امروز نقل محافل بود
📌سرخط رویدادهای #لحظه_ای و #انتخاباتی_لنجان
http://eitaa.com/joinchat/2407202818C90e175109a
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir
📣 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری اپلیکیشنهای مخرب انتخاباتی
سرهنگ «محمد جمالی» رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا ناجا:
🔸 این روزها با شروع تبلیغات کاندیداهای انتخاباتی مجلس در کشور، بسیاری از افراد با روشهای نوین تبلیغات، دست به انتشار اپلیکیشنهای موبایلی برای آشنایی با کاندید موردنظر خود میکنند.
🔸 این مقام انتظامی در ادامه دسترسی به مشخصات شناسنامه ای گوشی کاربر، شماره سیم کارت، نوع شبکه، شماره یکتا گوشی(IMEI)، وجود ارتباط پنهان از نوع Remote Desktop، قابلیت ایجاد internet Connection های مختلف بدون اجازه کاربر، قابلیت استخراج MAC Adress مودم مورد استفاده توسط کاربر، قابلیت خواندن Device ID گوشی کاربر را نمونه ای از آسیب پذیری های اپلیکیشن های مذکور برشمرد.
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir
📡 #لنجانیها آماده خلق حماسه ای دیگر در ماراتن انتخابات هستند
فضای انتخاباتی کشور به داغ ترین روز خود نزدیک شده، ماراتنی که نامزدهای انتخاباتی برای آن لحظه شماری می کنند و مردم آماده خلق حماسه ای دیگر برای کشور عزیزمان ایران هستند.
انتخابات همواره برای مردم ایران اهمیت داشته اما امسال از بسیاری از جهات حائز اهمیت بیشتری است برای همین دشمنان ایران به هر روشی که برایش میسر است برای حضور کمرنگ مردم تلاش می کند، غافل از اینکه اینبار هم همانند حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال شاهد حماسه آفرینی دیگری از ملت با بصیرت ایران خواهیم بود.
خدامراد صالحی در گفتگو با صدای لنجان، هم در خصوص یازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در شهرستان لنجان تعداد ۱۳۹ شعبه اخذ رای کار جمع آوری آراء از مردم شریف شهرستان را انجام خواهند داد که از این تعداد ۱۲۲ شعبه به صورت ثابت و ۱۷ شعبه به صورت سیار خواهند بود.
سرپرست فرمانداری لنجان با بیان اینکه ۱۱۴ شعبه شهری در شهرستان لنجان فعال خواهند بود، خاطرنشان کرد: در روستاهای شهرستان لنجان هم تعداد ۲۵ شعبه اخذ رای فعالیت خواهد داشت.
وی با اشاره به تعداد واجدین شرایط رای در شهرستان لنجان در این دوره از انتخابات تصریح کرد: براساس آمار منابع رسمی ۱۸۸ هزار واجد شرایط رای دادن در شهرستان لنجان خواهیم داشت که هزار نفر از این عزیزان رای اولی هستند.
صالحی افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ نفر به عنوان اعضای شعبه، ناظر، نماینده فرماندار، بازرس، محافظان شعب، نیروی خدماتی و راننده به صورت مستقیم در این ۱۳۹ شعبه فعالیت خواهند داشت و معادل همین تعداد هم دوستان هیات های اجرایی، نظارت، بازرسی و پشتیبانی و امنیت پیرامون انتخابات هم حضور خواهند داشت.
به گزارش صدای لنجان، شهرستان لنجان دارای سه بخش و ۹ شهر بوده و مردم این دیار درصدد خلق حماسه ای دیگر در روز دوم اسفند ماه هستند.
📌سرخط رویدادهای #لحظه_ای و #انتخاباتی_لنجان
http://eitaa.com/joinchat/2407202818C90e175109a
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡واکنش #لنجانیها به نحوه تبلیغات کاندیداها و عکس نوشت های عدم #مشارکت در انتخابات👆
📌سرخط رویدادهای #لحظه_ای و #انتخاباتی_لنجان
http://eitaa.com/joinchat/2407202818C90e175109a
با #صدای_لنجان همراه باشید
@sedayelenjan_ir