12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نمونه از فساد دولت روحانی در زمینه سلامت مردم
افشاگری در وزارت بهداشت
*جنایت به نام سلامت*
صراط مستقیم
@serate_mostaghimm
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی، رییس جامعه المصطفی:
آیت الله مصباح یزدی در عرصه فرهنگی، فکری و علمی جریان ساز بود و آثار این جریان سازی در سالهای آینده نمایان خواهد شد.
صراط مستقیم
@serate_mostaghimm
دکتر کوشکی، استاد دانشگاه تهران:
⭕️ فیلم جدید رئیس مجلس
جناب قالیباف فرموده اند اگر سوء مدیریت وزیر اقتصاد در بحران بورس اثبات شود وزیر را استیضاح می کنیم.
❇️ برادر عزیز! میلیاردها سرمایه مردم دود شده و عزل وزیر اقتصاد دردی از مردم را دوا نمی کند! اصلا وزیر اقتصاد را اعدام هم کنید زیانهای میلیاردی مردم جبران نمی شود!
❇️ آقای قالیباف! خوب می دانید که مشکل بورس از جانب رئیس جمهور است و ربطی به عملکرد وزیر اقتصاد یا مدیر سازمان بورس ندارد!
❇️ آقای قالیباف! آن روز که جلوی استیضاح و اخراج حسن روحانی را گرفتید، باید به چنین روزهای فکر می کردید! آیا شما در این بلاهایی که روحانی سر مردم می آورد سهیم نیستید؟
🔹 برادر عزیز! شما دیگر برای مردم فیلم بازی نکنید! نکند توقع دارید مردم نگرانی شما برای سرمایه های به غارت رفته در بورس را باور کنند؟
@pas_kouchehaie_enghelab
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افشاگری نماینده مجلس درباره نقشه شوم دولت:
⭕️#نادران رئیس #کمیسیون_تلفیق :
⛔️ دولت میگوید باید در برابر آمریکا تسلیم شویم ‼️
#بودجه_1400
#جهان_آرا
@Omid_Sadeq
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتمام حجت ولی امر مسلمین با خواص جامعه!
صراط مستقیم
@serate_mostaghimm
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۲ بهمن امسال همه چیزش خاص بود😉
صحنه هایی که هرگز از تلویزیون پخش نخواهد شد.
*چرا به احمدی نژاد میگوییم؛ نه!*
1. برداشت چند میلیاردی احمدی نژاد از بیت المال برای دانشگاه خودش، در روزهای پایانی ریاست جمهوری.
2. تضعیف دستگاه قضایی کشور، وقتی که دوستان احمدی نژاد بدلیل اختلاس و فساد مالی محکوم شدند.
3. احمدی نژاد وقتی گمراه شد که به مناسبت تبریک تولد همجنس باز آمریکایی به نام مایکل جکسون، توییت زد. همجنسباز رقاصی که سالها پیش مرده بود!
4. گمراه شدن احمدی نژاد از جریان ولایت، رونمایی از منشور بهاری و حذف ولایت فقیه و روحانیت در مصاحبه علنی.
5. مخالفت احمدی نژاد با حمایت از مدافعان حرم و بشار اسد و جبهه مقاومت.
6. احمدی نژاد زمانی سقوط کرد که به "بن سلمان" سعودی نامه نوشت و او را برادر عزیز خود خواند، در حالی که حاضر نیست از مردم فلسطین و یمن و کشمیر حمایت کند.
7. احمدی نژاد خیلی کارها کرد؛ تزلزل وزارت اطلاعات مصلحی، لجبازی با ولی فقیه، یازده روز خانه نشینی، رهاکردن اقتصاد و بازار ارز در روزهای آخر دولت که زمینه ساز روی کار آمدن گزینه غیرانقلابی شد، بسط نشینی در حرم سیدالکریم، رای سفید علنی دادن در انتخابات، نامه نگاری برای ترامپ و ...
*احمدی نژاد امروز، ضد احمدی نژاد 84 شده!*
یک سینه حرف موج زند در دهان ما
از بیم دین اگر چه خموشیم چون حباب
صراط مستقیم
@serate_mostaghimm
هدایت شده از پ چینی چیان
✋
سهم اصولگرایان از تصویب برجام
🔹 طبقه بندی حامیان برجام و مسببین آن، برای کسب تجربه و عبرت گرفتن بسیار ضروری است تا در سایر بزنگاه ها گرفتار نشویم. طبقه بندی یعنی اینکه بدانیم سهم هر فرد، مسئول، دستگاه و جریان چقدر است. بی تردید سهم اصلی را در تصویب برجام، شیخ حسن روحانی بعنوان سردمدار این ماجرا دارد چرا که به صراحت گفته: «تمام مسئولیت برجام با من است» و ایضاً علی لاریجانی در آن تصویب 20 دقیقه ای، سهم ویژه مرحوم هاشمی، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی، ناطق نوری و رسانه های این جریان(شرق، اعتماد، آفتاب، سازندگی، قانون، انتخاب و ...).
🔻 اما سهم جریان اصولگرایی:
1️⃣ برخی اعضای دفتر رهبری:
اگرچه رهبر انقلاب بارها به صراحت اعلام کردند که «به مذاکرات خوش بین نیستند»، «آمریکا بدعهد است» و تأکید کردند که به جزئیات ورود نمی کنند اما برخی اعضای دفتر رهبری با حضور خود در جلسات هماهنگی دولت و مجلس، زمینه تصویب برجام را فراهم کردند.
سیدعلی اصغر حجازی، قائم مقام دفتر رهبری و حسین محمدی عضو دفتر رهبری، دو عنصر مؤثر از دفتر بودند که در جلسات هماهنگی تصویب برجام، باعث همراهی خیلی از نماینده ها، رسانه ها و نیروهای انقلابی شدند. علی اکبر ولایتی عضو دفتر و مشاور رهبری در امور بین الملل یکی از جدی ترین حامیان برجام بود.
2️⃣ محمدحسین صفار هرندی، در حمایت از برجام گفت: «اگرخطوط ترسیم شده در مذاکرات رعایت نمی شد، رهبری لحظه ای تحمل نمی کردند؛ بدانید که مذاکره کننده ها به خطوط قرمز نزدیک نشدند!»
3️⃣ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص هم پا را فراتر گذاشت که: «نقد برجام، نقد رهبری است/ حتی نیروهای حزباللهی هم نباید وارد حریم رهبری شوند.»
4️⃣ عزت اله ضرغامی که منصوب رهبری در صداوسیما بود از همان اوان دولت روحانی با روند مذاکره همراهی کرده و تمام تلویزیون را در اختیار تیم جنگ روانی روحانی قرار داد. تریبون صداوسیما تماماً بدست تیم مذاکره کننده افتاد و تا زمانی که ضرغامی رئیس صداوسیما بود هیچگونه نقدی درنقد برجام از رسانه ملی منتشر نشد؛ ضرغامی دهان منتقدین را اصطلاحاً پلمپ کرد و حاضر به برگزاری یک مناظره خشک و خالی درباره برجام و مذاکرات هم نشد. ضرغامی بعداً در جلسه با جمنا هم گفته: «من اگر رئیس جمهور شوم وزیر خارجهام همین آقای ظریف است.»
5️⃣ محمدباقر قالیباف در ۱۸ آبان ۹۴ می گوید: «برجام بطور کلی و بدون شک، موفقیت بزرگی است! بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا از دستگاه دیپلماسی قدرشناسی کنم». (فارس) – همچنین در ۵ مهر ۹۵ می گوید: «مذاکره با دشمن نیز به نوعی مبارزه است! بنده با برجام موافق هستم. (تسنیم)
قالیباف در 22 بهمن 95 می گوید: « برجام نتیجه انقلابیگری و خون شهداست».(ایسنا) و در ۱۱ اردیبهشت ۹۶، "در ایام انتخابات” در شبکه دو سیما می گوید: من هم از برجام پاسداری میکنم؛ هر دولتی غیر از این دولت، همین مسیر را میرفت [ایسنا]. یعنی اگر من هم در سال 92 رئیس جمهور می شدم همین مسیر را می رفتم!
قالیباف تا همین سال 97 معتقد بود: « هنوز هم معتقدم برجام موفقیت بزرگی بود»
6️⃣ محمدسعید احدیان، مدیرمسئول روزنامه خراسان برای برجام کتاب نوشته «برجام؛ تحلیل کلان و خرد» و در روزنامه خراسان تیتر زد: «امضای کری تضمین است».
7️⃣ حمیدرضا مقدم فر، مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران در نامه ای سرگشاده به حاج حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان تلویحاً از برجام حمایت کرد و انتقادات شریعتمداری به روند مذاکرات و برجام را مخالف مشی رهبری قلمداد کرد!
8️⃣ مهدی محمدی هم در یادداشتی با عنوانِ «توافق متوازن» در 24 تیر 94 هم توافق را متوازن نامید هم این موفقیت(!) را حاصل مدیریت رهبری خواند و تلویحاً از ورود رهبری به جزئیات نوشت! حرفی که رهبری چندین بار تکذیب کرد.
9️⃣ محسن مهدیان از روزنامه نگاران اصولگرا در یادداشتی نوشت: «جا داشت ما حزب اللهی ها به استقبال ظریف می رفتیم و گلریزان می کردیم و سوت و کف می زدیم.»
🔟 قبل از برجام نیز بیش از 50 فعال رسانه ای اصولگرا در بیانیه ای از روند مذاکرات ابراز خوشحالی کرده و تشکر کردند! من جمله آقایان: عبدالحسین روحالامیننجفآبادی، فریدالدین حدادعادل، ناصر ایمانی، محمدسعید احدیان، سیدامیر سیاح، محسن مهدیان و ...
🔻اگرچه همه اینها حالا جزو منتقدین برجام هستند اما به یاد بیاورید مطالبه افکار عمومی، رسانه های بیگانه، رسانه های داخلی و ... را در روزهای تصویب برجام؛ و روشنگری های رهبری و اقلیت دلواپس انقلابی که نتوانست مقابل برجام سدی ایجاد کند.
✍داود مدرسی یان
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
44 نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری از نگاه روزنامه اصلاح طلب اعتماد.
صراط مستقیم
@serate_mostaghimm
*شورای نگهبان باید در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات 1400 کوتاه نیاید.*
فتنه گران، حامیان برجام، حامیان جام زهر، طرفداران اقتصاد لیبرالیستی، اصلاح طلبان بدون خط و مرز با دشمن، اصولگرایان دورو، بهاری های بدون ولایت، نهضت آزادی خائن؛ خط قرمز نظام هستند.
تایید صلاحیت اینها به بهانه "مشارکت حداکثری" تفسیر به رای است؛ وگرنه تایید صلاحیت افراد بدون صلاحیت، شرعی و قانونی و عقلانی نیست.
لطفا 👇 بزنید روی نشانی زیر و از شورای نگهبان حمایت کنید، *حمایت از این نهاد نظارتی تکلیف شرعی ماست.*
- https://www.farsnews.ir/my/c/54606
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطهری، نماینده گرمسار (سمنان)در مجلس:
اگر برادر کسی که کاندیدای شورای شهر است یک بست تریاک کشیده باشد پدرش را در می آوریم اما برادر رئیس جمهور دزد است، برادر معاون اول رئیس جمهور دزد است، دختر وزیر دزد است اما با او کاری نداریم