💢✿↶ صلـوات خاصـه ↷✿💢
امام جعفر صادق علیهالسلام
【اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِی إِلَيْکَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِينِ اَللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ كَلامِکَ وَ وَحْيِکَ وَ خَازِنَ عِلْمِکَ وَ لِسَانَ تَوْحِيدِکَ وَ وَلِیَّ أَمْرِکَ وَ مُسْتَحْفَظَ دِینِکَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِکَ وَ حُجَجِکَ إِنَّکَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ】
〖خدايا درود فرست بر امام
جعفر بن محمد صادق علیهالسلام
خزانه دار دانش دعوت كنده بسوى تو
بر پايه حق، آن نور آشكار
خدايا چنان كه او را قرار دادى معدن كلامت
و وحیات و خزانهدار دانشت و زبان توحيدت
و سرپرست فرمانت و نگهدارنده دينت
پس بر او درود فرست بهترين درودى كه
بر يكى از برگزيدگانت و حجّتهايت
فرستادی كه تو ستوده و بزرگوارى〗
↲کلیات مفاتیح الجنان، صفحه۹۱۱
🆔️ شما هم دعوتید به کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه:
@setad_abm_kermanshah
هدایت شده از ستاد امر به معروف کشور
✨﷽✨؛
🌱امام صادق عليه السلام:
«ما أقَرَّ قَومٌ بِالمُنكَرِ بَينَ أظهُرِهِم لا يُغيِّرونَهُ إلاّ أوشَكَ أن يَعُمَّهُمُ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ بِعِقابٍ مِن عِندِهِ .»
💠 هر گاه مردمى در برابر زشت كاريهايى كه در ميانشان صورت مى گيرد دم فرو بندند و آن را تغيير ندهند، زود باشد كه خداوند عزّ و جلّ كيفر خود را شامل همه آنان سازد.
(بحار الأنوار ج٩٧ص٧٨حدیث٣٤)
🏴 شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد
📌کانال رسمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
https://eitaa.com/joinchat/147849401Cf9c3f14f0d
هدایت شده از ستاد امر به معروف کشور
✨﷽✨؛
🌅 #عکس_نوشت
💠 توصیه های امام صادق علیه السلام در مورد امر به معروف و نهی از منکر
🏴 شهادت رئیس مکتب شیعه تسلیت باد
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
📌کانال رسمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
https://eitaa.com/joinchat/147849401Cf9c3f14f0d
#حدیث
✨ #امـام_علـی علیـه السـلام:
اتمام امــور و ڪارها نزد خدا با امــر به معــــروف و نهــی از منڪــر است🌾
#همه_مسئولیم
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🆔️ شما هم دعوتید به ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه:
@setad_abm_kermanshah
#عکسنوشته
#آیات #قرآن
✨فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ ۚ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ(۱۱۱)
التَّائِبُونَ الْعَابِدُونَ الْحَامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّاهُونَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ ۗ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ(۱۱۲)
🌱پس مژده باد شما را بر این معاملهاى که به وسیلهى آن [با خدا] بیعت کردید و این همان رستگارى بزرگ است، [مؤمنانِ مجاهد،] اهل توبه، عبادت، ستایش، سیاحت، رکوع، سجود، امر به معروف و نهى از منکر و حفظِ حدود و مقرّرات الهىاند و چنین مؤمنانى را بشارت ده!
#همه_مسئولیم
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🆔️ شما هم دعوتید به کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه:
@setad_abm_kermanshah
جلسه معاونین مطالبه گری و امور دستگاه های حاکمیتی ستاد استان کرمانشاه با ستاد های شهرستان برگزار گردید.
📝به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه جلسه وبیناری معاونین مطالبه گری و امور دستگاه های حاکمیتی روز سه شنبه موزخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۹ در محل ستاد استان با حضور معاونین ستاد های شهرستان به صورت مجازی تشکیل شد.
در این جلسه نظارتی نژاد سرپرست معاونت مطالبه گری و امور دستگا های حاکمیتی ستاد استان به تبیین اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در دین مبین اسلام پرداخت. ایشان با ذکر نکاتی در خصوص ساختار ستاد به تشریح و تبیین برنامه های ستاد در سال 1402 در بخش های مختلف پرداخته و لزوم تعامل و همکاری بیش از پیش با ستاد استان را به معاونین ستاد های شهرستان یادآور شد.
🆔️ شما هم دعوتید به کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه:
@setad_abm_kermanshah
جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سنقر و کلیایی برگزار شد.
📝به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، جلسه ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر شهرستان سنقر و کلیایی در دفتر امام جمعه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان با حضور اعضای ستاد برگزار شد.
در این جلسه امام جمعه محترم و رئیس ستاد با بیان اهمیت و ضرورت پرداختن به مسائل روز به بیان نکاتی در رابطه با وجوب و ضرورت امر به معروف و نهی از منکر پرداخت. ایشان ضمن اینکه وضعیت شهرستان را از لحاظ عفاف و حجاب قابل قبول دانستند اشاره کردند که در حوزه کارهای فرهنگی در مدارس و ادارات و اصناف در حوزه فریضتین و عفاف و حجاب باید تلاش های بیشتری صورت گیرد.
در ادامه دبیر ستاد شهرستان سرهنگ یاری با تأکید بر نظارت و اجرای قانون در حوزه فریضتین و عفاف و حجاب عنوان داشت که دستگاه های اجرایی باید در مجموعه های زیر دست خود نظارت و بازرسی و پایش مستمر را اعمال نموده و در حوزه اصناف نیز باید تذکرات لازم جهت اجرای قانون و رعایت عفاف و حجاب داشته شود. ایشان با تأیید سخنان امام جمعه محترم خاطر نشان کرد که شهرستان از لحاظ عفاف و حجاب در وضعیت مناسبی قرار دارد اما این دلیل بر انفعال و سکوت نمی باشد لذا باید در حوزه کارهای فرهنگی تلاش های بی وقفه ادامه داشته باشد.
🆔️ شما هم دعوتید به کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه:
@setad_abm_kermanshah