هدایت شده از آیکار
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #جان_فدا
⚙ کارگر ایرانیِ باغیرت و باشرف، کار را پیکار خود میداند، مبارزهی خود میداند. مقام معظم رهبری
📌 همزمان با #سومین_سالگرد شهادت سردار جان فدا سپهبد شهید #حاج_قاسم_سلیمانی اجتماع بزرگ جامعه ی کارگری و کارفرمائی ( #مردان_میدان_تولید ) برگزار می گردد
📅 زمان :دوشنبه دوازدهم دیماه ساعت ۸ الی ۱۱ صبح
💢 مکان : حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)
🔸️ ستاد بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
📢 لطفا اطلاع رسانی نمائید
🆔️ @ikar_ir
#یاد_شهدا
#شهدای_دی_ماه
⏹ شهید عطاالله کردجزی
⏹ تاریخ ولادت: 1329/7/6
⏹ شهادت:1360/10/20
⏹ متاهل
⏹ شغل: سرپرست مهندسی ابزار پارس خودرو
بخشی از وصیت نامه شهید:
فرهنگ فاسد غرب توسط کشورهای استعمارگری همچون انگلیس و آمریکا و سایر ابر قدرتها بر کشور عزیز ما سایه افکند و …… تمام استعدادهای ما را خفه نمودند تا بتوانند به مقاصد پست خویش دست یافته و منافع خویش را حفظ کنند .
واحد فضای مجازی شهدای سایپا
📌 لینک مشاهده زندگی نامه👇
https://sfateh.ir/%D8%B9%D8%B7%D8%A7%D8%A7%D9%84%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%AC%D8%B2%DB%8C/
🌷 شادی روح شهدا صلوات🌷
🇮🇷 همراه ما در پایگاه اطلاع رسانی شهدای گروه سایپا در فضای مجازی شوید🔻
وب سایت www.sfateh.ir
تلگرام t.me/sfatehir
ایتا eitaa.com/sfatehir
سروش https://sapp.ir/sfatehir
گروه همایش ها در ایتاجلسات فعالین ، نخبگان روشنگری و توانمندان صنعت
https://eitaa.com/joinchat/1983512849C792c0b59be
گروه جهاد تبیین در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2722103510Ccab54799c9
هدایت شده از آیکار
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیکر مطهر ۱۸ #شهید_گمنام دفاع مقدس در مراسم بزرگ اجتماع کارگری و کارفرمایی در #حرم_امام_خمینی (ره) تشییع شد
🔹به مناسبت فرارسیدن سومین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، پیکر مطهر ۱۸ شهید گمنام دفاع مقدس بر روی دستان جامعه کارگری در حرم امام خمینی (س) تشییع شد.
🔹 این مراسم، با سخنرانی سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمدرسول الله، و با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و علیرضا فخاری استاندار تهران و جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مدیران صنایع و کارخانجات تهران بزرگ و با حضور حدود شش هزار نفر از جامعه کارگری و کارفرمایی ایران برگزار شد.
#جان_فدا
#مردان_میدان_تولید
#سومین_سالگرد_شهید_سلیمانی
⚙ آیکار، همراه ما باشید 👇
🆔️ @ikar_ir
🌐 www.i-kar.ir
هدایت شده از صبحانه ای با شهدا
📌 حاج قاسم و راز حفظ قران
🔹️ سرزده آمد به جلسه قرآن روستا؛ مثل بقیه آمد یک گوشه و کنار من که کودک نشست و شروع کرد به خواندن از حفظ..
◇ خیلی با من مهربانانه رفتار کرد و منهم پرسیدم: شما با این همه مشغله چطور فرصت حفظ قرآن داشتید؟
◇ گفت : " در ماموریت ها، فاصله ی بین شهرها را عقب ماشین میشینیم و قرآن میخوانیم."
#جان_فدا
#حاج_قاسم
🔹️ صبحانه ای با شهدا
@sobhaneh_ba_shohada
🔺️ کانال "صبحانهای باشهدا" را دنبال کنید و به دوستان خود معرفی کنید:
https://eitaa.com/joinchat/3191341256C69ef75b671
هدایت شده از آیکار
🚩 مراسم #مردان_میدان_تولید در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد
🔸️ دومین تجمع بزرگ #جامعه_کارگری_و_کارفرمایی به مناسبت فرا رسیدن سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد.
📌 اجتماع بزرگ مردان میدان تولید به همت جامعه کارگری و کارفرمایی به مناسبت فرا رسیدن سومین سالگرد شهادت سپهبد #جان_فدا #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت، با حضور وزیر کار، و تعدادی از معاونین وزارتخانه های صمت و کار و بنیاد مستضعفان و استاندار و فرماندار تهران، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ و شماری دیگر از مسئولان لشکری و کشوری و مدیران عامل صنایع و کارخانجات تهران برگزار شد.
📌 در این مراسم تعدادی از خانوادههای شهدای مدافع حریم ولایت همراه شهید سلیمانی و خانواده های شهدای مدافع امنیت و بیش از ۶هزار نفر از پرسنل و کارگران جامعه کارگری و صنایع و سازمان ها حضور داشتند.
📌 پیکر مطهر ۱۸ #شهید_گمنام تازه تفحص شده ار دوران دفاع مقدس به روی دوش کارگران پرتلاش در حرم امام (ره) تشییع گردید.
🔗 لينک مشاهده کامل خبر مراسم 👇
http://i-kar.ir/?p=6809
⚙ آیکار، همراه ما باشید
🆔 rubika.ir/ikar_ir
🆔 eitaa.com/ikar_ir
🆔️ bale.ir/ikar_ir
🆔️ iGap.net/ikar_ir
🌐 www.i-kar.ir
هدایت شده از آیکار
📷 گزارش تصویری (سری اول) - تجمع بزرگ جامعه کارگری و کارفرمایی با عنوان #مردان_میدان_تولید در سومین سالگرد سپهبد شهید جان فدا حاج قاسم سلیمانی در حرم مطهر امام خمینی (ره)
🖼 http://i-kar.ir/?p=6816
#جان_فدا
#سومین_سالگرد_شهید_سلیمانی
🆔️ @ikar_ir
🌐 www.i-kar.ir
هدایت شده از صبحانه ای با شهدا
📌 ناگفته های شنیدنی از دفاع جانانه حاج قاسم از ولایت
🔹️ حجت الاسلام شیرازی نماینده سابق ولی فقیه در سپاه قدس: یکی از معاونت های نیروی قدس خبر آورد که در وزارت امور خارجه، جلسهای بوده که در آن یکی از آقایان به رهبر معظم انقلاب اهانت کرده است.
◇ حاج قاسم گفت تو چکار کردی؟ گفت من دیدم که اگر بخواهم موضع بگیرم ممکن است سر و صدا شود، بنابراین سکوت کردم.
◇ حاجی با عصبانیت گفت: من اگر به جای تو بودم، لیوان را برمیداشتم، پرت میکردم در صورت آن فرد که صورتش خورد شود. تو نشستی نگاه کردی؟! به آقا اهانت کرده و تو سکوت کردی؟!
🔹 با حاج قاسم برای دیدن مراجع به قم رفتیم خدمت تکتک مراجع با صلابت میگفت: اگر میخواهید اسلام بماند، باید جمهوری اسلامی بماند. اگر میخواهید جمهوری اسلامی بماند، باید ولایت فقیه بماند. اگر میخواهید ولایت فقیه بماند، تمامی شما باید بیایید پشت سر رهبر انقلاب و از ایشان حمایت کنید.
◇ حتی حاج قاسم در وصیت نامه اش هم خطاب به علما و مراجع می گوید: شما حضرات معظّم با بیانتان و دیدارهایتان و حمایتهایتان از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای میبایست جامعه را جهت دهید.
◇ حاج قاسم میگفت: والله من همه علمای جهان اسلام را میشناسم. با تکتک علمای جهان اسلام جلسه داشتم، آنها را دیدم، با آنها حرف زدم، هیچ کس را مثل رهبر انقلاب نمیدانم.
🔹️ صبحانه ای با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3191341256C69ef75b671