eitaa logo
شهید جواد اللّٰه کرمی«کانال۱۲»
414 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
1.8هزار ویدیو
28 فایل
حضرت آیة اللّٰه خامنه ای: شهدای مدافع حرم در زمان حیات خود از اولیاء الهی به شمار می روند. ارتباط با ادمین: @Mog313
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ باجناق ها در مرگ مرحوم مهرجویی نقش دادند .... خبر درگذشت مرحوم مهرجویی وسط تمام موج های خبری همه را حیرت زده کرد پیچیده ترین سناریوها هم درباره ی این مهم در نظر گرفته شد. امروز اعلام کردند قاتل بازداشت شده حالا برخی میگویند باجناق های مهرجویی متهم اصلی هستند... متن خبر رسانه ها در این خصوص : همشهری آنلاین نوشته است: باغبان سابق ویلای مهرجویی از مدت ها قبل بر سر مسائلی با قربانیان اختلاف داشت و از اولین کسانی بود که به عنوان مظنون توسط پلیس دستگیر شد. او همچنین کسی بود که سال گذشته اقدام به سرقت از خانه مقتولان کرده بود و از آنجا که قربانیان متوجه ماجرا شده بودند، با آنها اختلاف داشت. این اختلافات تا جایی ادامه داشت که مرد جنایتکار حتی یک بار همسر داریوش مهرجویی را با چاقو تهدید کرده بود. در حالی که شواهد محکمی علیه این مرد به دست آمده بود، وی اعتراف نمی کرد تا اینکه حوالی ساعت 3بامداد امروز لب به اعتراف گشود و اسرار قتل داریوش مهرجویی و همسرش را فاش کرد. او اعتراف کرد که پس از قتل قربانیان مقداری اموال از خانه آنها به سرقت برده‌که بخشی از این اموال توسط پلیس کشف شده است. رکنا هم نوشته است: باجناق‌های‌ داریوش مهرجویی⁩ بخاطر اختلافات مالی طراحان اصلی جنایت بودند و با اجیرکردن 3 آدمکش از اتباع بیگانه دست به قتل فجیع مهرجویی و همسرش ‌ وحیده محمدی فر⁩ زدند. قاتل اصلی یکی از آدمکش‌ها بوده که اعتراف کامل داشته است و باجناق ها معاونت در قتل و آمریت داشته‌اند.
حمله مجدد مقاومت به سرزمین‌های اشغالی گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه اعلام کرد که شهر «عسقلان» واقع در اراضی اشغالی را هدف حملات راکتی خود قرار داده است. گردان‌های القسام اعلام کرد که این حملات در واکنش به کشتار مردم غزه است.
دردانه های شهید جواد الله کرم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین برای سلامتیشون صلوات محمدی پسند بفرستیم🙏 @shahid_javad_allahkaram ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
مهد آزادی! قبله آمال براندازان‌! @shahid_javad_allahkaram ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
926.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فیلم صحبتهای 🔹 قبل از شهادت 🔹بیان خاطرات از لحظات شهادت 🔰 از خدا میخواهیم که به ما یه نیت خالصی بده 🔰 هیچی رو نبینیم فقط اون کار رو ببینیم که واسه خدا میخواهیم انجام بدیم 🔰 که همون طریقه شهدا بود دیگه 🔰 از خدا میخواهیم ما رو به این وضعیت برسونه 🔰 که همون نیت خالص هست 💔 شادی روحش فاتحه مع الصلوات @shahid_javad_allahkaram ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلویزیون انگلیس : هم فایل صوتی که اسرائیل ادعا میکند مربوط به حماس است دروغ است ، هم بیمارستان توسط مقاومت زده نسده ، درباره هر دو اسرائیل دروغ میگوید... بخش خبری شبکه انگلیسی Channel ۴ به نقل از دو روزنامه‌نگار مستقل، فایل صوتی منتشر شده از سوی اسرائیل را فاقد صحت دانست. اسرائیل مدعی شده بود فایل صوتی مذکور حاوی گفت‌وگوی دو عضو حماس است که درباره برخورد موشک با بیمارستان صحبت می‌کنند. این شبکه همچنین ادعاهای اسرائیل در خصوص شلیک موشک از سوی جهاد اسلامی و مکان استقرار واحدهای شلیک موشک این گروه را متناقض خواند. @shahid_javad_allahkaram ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
سوال مهم رسانه‌های صهیونیستی؛ اگر آمریکا به دادمان نمی‌رسید؟ رسانه‌های صهیونیستی: باید بپرسیم شرایط ما تا چه حد بحرانی است؟ تا این حد که رئیس جمهور آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان مجبور شد برای دفاع از ما به اینجا بیاید، کاری که هیچ‌یک از روسای جمهور گذشته انجام نداده است.
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لحظه انفجار توسط حماس در نورشمس طولکرم که ۱۰سرباز اشغالگر را کشته و زخمی کرد @shahid_javad_allahkaram ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─