➕👏🏻 زنده باد...
🇱🇷 ایالات منفجره باید به دست توانا و قدرتمند عدالت خواهان جهان پودر شود و هیمنه پوشالی و تو خالی آن ، بیش از پیش منکوب و لگدمال شود...!
ان شاء الله خواهد شد...
🪧 #افول_ببر_کاغذی
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور گیر افتادی❌
اونا گیر ما افتادن✅
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
.
✍ حدود ۶ سال پیش یک هواپیمای امریکایی متعلق به سازمان سیا در افغانستان با اصابت یک موشک ناشناخته سقوط کرد و تمام سرنشینان آن کشته شدند از جمله مایکل دی آندرآ مشهور به شاهزاده تاریکی، فرمانده اجرایی عملیات ترور سردار سلیمانی و از طراحان ترور شهید عماد مغنیه در دمشق!
روی دم هواپیما عدد 358 درج شده و ایران هم مدتی پس از این ماجرا از موشکی سرگردان و عجیب رونمایی کرد بنام ۳۵۸ که در دنیا کاملا منحصر بفرد است !!!
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
🔴 کسی از سوختن خانه مردم خوشحال نیست اما از شکستن هیمنه استکبار جهانی و ناکارآمدی و ناتوانی ابزارهای قدرت و اقتدار پیشرفتهترین کشور دنیا و بزرگترین محور کفر و ظلم جهانی و به نمایش کشیده شدن پوچی این قدرت در مقابل اراده الهی، حتما خوشحالیم.
سوختن لس آنجلس، سوختن تعدادی خانه نیست، سوختن ابهت استکبار و تفرعن آمریکاست.
راستی! برای سوختن خانهی آنها که به کشتار مردم و کودکان بیگناه غزه اصرار و تبلیغ میکردند هم خوشحال نباشیم؟! یعنی نزول عذاب و قهر الهی بر این حامیان کشتار هم خوشحالی ندارد؟ جای خدا ننشستهایم اما در مقام بندگی، نسبت به انتقام الهی بیتفاوت نیستیم.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
642.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرتضی محمودی، نماینده مجلس: از یک سوراخ چند بار نباید گزیده شویم؛ FATF هیچ نتیجهای برای اقتصاد نداشته است
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
🛑روح الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز:
🔺 در باکو(آذربایجان) برخی از نمایندگان ادعاهای ارضی علیه ایران مطرح می کنند. می خواهم بگویم که دست به بدن وصل می شود نه بدن به دست.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
🔺برخی منابع از بازگشت محمد حمشو از نزدیکان ماهر الأسد به سوریه، با وساطت قطر و در ازای پرداخت ۱ میلیارد دلار به خزانه عمومی خبر دادند.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
🔴از بین سلبریتی ها و افراد سرشناس، حسن یزدانی در رده دوم افرادی است که بیشترین زندانی را آزاد کرده
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
💢رسانه های عبری: حادثه بسيار سختی در غزه رخ داد مردم اسرائیل برای سربازان دعا كنند
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour