1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حریق در بندر رجایی تحت کنترل است
🔹مدیر کل مدیریت بحران استان هرمزگان: حریق تحت کنترل و عملیات اطفا حریق بطور کامل در حال انجام است.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
1.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماکرون با ترامپ دست نداد
🔹رئیس جمهور فرانسه حین دیدار مشترک با زلنسکی و ترامپ، دست رئیس جمهور اوکراین را فشرد اما وقتی ترامپ دستش را به سوی ماکرون دراز کرد، دستش را نگرفت.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
وزیر کشور: علت وقوع حادثه انفجار بندر شهید رجایی هر چه باشد اعلام میکنیم و با مقصرین و آنهایی که کوتاهی کردند برخورد میشود
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
اعلام همبستگی با ایران
🔹ترکمنستان، پاکستان، هند، عراق، اردن، روسیه، کوبا، ونزوئلا، ترکیه، عربستان، امارات، قطر، ژاپن، حماس، رهبر جریان حکمت ملی عراق، رئيس اقلیم کردستان عراق و اتحادیه اقتصادی اوراسیا حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفتند.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
#ایران #بندرعباس
#تسلیت🖤💔
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
✅ بازگشت هیئت رهبری حماس از قاهره پس از دیدار و رایزنی با مقامات مصری
جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیهای اعلام کرد:
🔸هیئت رهبری حماس به ریاست محمد درویش، رئیس شورای رهبری این جنبش، و با همراهی دیگر اعضای شورا، شامگاه شنبه پس از مذاکرات و رایزنیهای فشرده با مقامات مصری، قاهره، پایتخت مصر را ترک کرد. در این مذاکرات، تلاشهای انجام شده برای دستیابی به آتشبس و پایان دادن به جنگ تجاوزکارانه علیه مردم فلسطین در نوار غزه و همچنین تمام مسائل مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.
🔸این هیئت، دیدگاه جنبش حماس را برای دستیابی به یک توافق جامع که شامل آتشبس، تبادل اسرا، امدادرسانی و بازسازی باشد، مطرح کرد و توافق شد که تلاشهای بیشتری انجام شود و تماس ها برای تضمین موفقیت این تلاشها ادامه یابد.
🔸در این سفر همچنین اوضاع انسانی نوار غزه پس از دو ماه محاصره شدید و جلوگیری اشغالگران از ورود کمکهای بشردوستانه، غذا و تجهیزات پزشکی به نوار غزه مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه همچنین بر لزوم اقدام فوری برای رساندن کمکها و رفع نیازهای شهروندان نوار غزه تأکید شد.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
✅آمریکا کشتی اسرائیلی را بمباران کرد
🔸منابع خبری گزارش دادند که آمریکا کشتی اسرائیلی گلکسی لیدر که آبان ماه ١۴٠٢ در یمن توقیف شده بود را سه نوبت بمباران کرده است. تاکنون به جزئیات بیشتری از این حمله و خسارت های وارده به این کشتی تجاری اشارهای نشده است.
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour