🌷🌷 شیفتـه علـمدار دشـت نینـوا بـود.
آرزوی شهادتی همچو عباس بن علی (ع) داشت.
شب تاسـوعا، به یکی از دوستانش گفتـه بود:
«من فـردا شهیـد میشوم؛ بعد از شهـادتم انگشتـرم را به پسـرم برسـان.»
🥀دوستش تعریف میکرد:
«وقتی پیکرش را آوردند، یاد وصیتش افتادم؛ امـا دستی ندیدم کـه انگشـتر ببـینـم.
راوی: مـادر شهـید مدافع حــرم
#شهید_سید_محمد_حسین_میردوستی
صلـواتی هدیـه کنـیم به ارواح مطهـر شـهدا
🕊🌘 عاقبتتون ختم با شهدا 🌘🕊
حرف دلم آن بود که با خلق نگفتم
بغضیست در این ابر، که بارانشدنی نیست..
#مارانمیبریبهحرمقهرکردهای 💔
#حسین_جآنم
💫
✨
💫🌹🍃🌹🍃
🔹 وصیتنامه و گوشهای از زندگینامه شهید مدافع حریم کشور و حرم اهل بيت علیم السلام مهدی نوروزی 🌹
" او هم مثل هزاران بسیجی و جوان عاشق نظام اسلامی در روزهای فتنه اجازه نفوذ اندیشه دشمنان نظام را در خیابان های تهران گرفت و حالا با خبر حمله داعش و گروه های تکفیری تروریستی به کشور اسلامی عراق و تهدید حرم مطهر اهل بیت (سامرا) راهی این کشور شد.
"مهدی نوروزی" و همچون مهدی نوروزی ها تصویر کوچکی از هزاران جوان کشور هستند که چه در ایام فتنه و چه در زمان جنگ علیه مرزهای اسلامی پای عقاید و آرمان های خود ایستادند و برای حفظ کیان اسلامی از جان خود گذشتند. خواه در خیابان های تهران خواه در شهرهای کشوری دیگر همچون عراق و سوریه.
🔹امروز در سالروز حماسه مردم در 9 دی سال 88 و حضور میلیونی ملت ایران در پاسخ به حرمت شکنان روز عاشورا و جمع شدن بساط فتنه انگیزان خوب است یادی کنیم از شهدایی که با بینش عمیق خود در صحنه های حساس انقلاب و اسلام حضور داشتند امثال شهیدان "مهدی نوروزی" ها دیروز و امروز و فرداها هستند و خواهند ماند تا پرچم اسلام را در هر کجای این جهان که باشند با گذشتن از جان خود برافراشته نگاه دارند
"شیر سامرا در فتنه ۸۸ بهعنوان مدافع ولایت به همراه سایر سربازان ولایت، عوامل فتنه در قیطریه را که مخفیانه مشغول پخش برنامه برای تخریب اذهان مردم ایران در اینترنت بودند را دستگیر و آن محل را پلمب کردند.
" وصیتنامه شهید "
وصیت شهید مهدی نوروزی به پسرش
شهید مهدی نوروزی چند صباحی قبل از شهادتش در سامرا، تنها فرزند و کودک شیرخواره خود «محمد هادی نوروزی» را در آغوش گرفته و وصیت خود با او را میان خانواده و در مقابل دوربین بیان میکند.
«اگر ما یک روزی شهید شدیم و آقا محمد هادی این فیلم را دید انشا الله منتقم خون امام حسین(علیه السلام) است. انشا الله آمده است انتقام حضرت زهرا(سلام الله علیها) را بگیرد. انشاالله یار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، یار رهبر و یار آقای سید علی خامنهای باشد. انشاالله همیشه مدافع نظام باشد. مدافع انقلاب باشد. تهدید بزرگی برای دشمنان نظام، انقلاب و اهل بیت(علیه السلام) باشد. وجودش خود تهدید [ برای دشمنان] باشد.
شادی روح مطهر شهدا صلوات 🌹
ما با شهادت از بین نمی رویم
ریشه دار تر و مصمم تر می شویم
#شهیدشهیدی❤️🩹