eitaa logo
شهید مدافع حرم محمد کامران
376 دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
6.9هزار ویدیو
7 فایل
کانال شهید مدافع حرم محمد کامران #حاج_احسان 🔸 تاریخ ولادت :1367/02/09 🔹تاریخ شهادت:1394/10/23 🔴محل شهادت: حلب سوریه 💮مزار شهید: بهشت زهرا (س) تهران قطعه 50 ردیف 115 شماره 18 مدیر کانال : @majid065 ⚠️کپی مطالب تولیدی با ذکر صلوات بلامانع است.
مشاهده در ایتا
دانلود
قرارمان یک روز که خیلی دور نیست، که دیگر نه ظلمی مانده و نه ظالمی، نه اشکی و نه غربتی؛ قرارمان روز ظهـور
📆 🔆امروز ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۱ رمضان الکریم 📿ذکر روز دوشنبه : یاقاضی الحاجات ذکر روز دوشنبه موجب کثرت مال میشود‌. ⚫️سالروز شهادت مولی الموحدین یعسوب الدین مولا امیرالمؤمنین علی علیه السلام 💠سالروز شهادت شهیدان: 🕊شهید مدافع حرم ماشاالله شمسه 🕊شهید مدافع حرم ابوذر غواصی 🕊شهید مدافع حرم محمدرضا جبلی 🕊شهید مدافع حرم محسن الهی 🕊شهید مدافع حرم حمید قاسم‌پور 🕊شهید مدافع حرم مقداد مهقانی
🔷 ۱۳ فروردین روز طبیعت است و آوینی چه زیبا نماد طبیعت را با نماد مقاومت پیوند زده است! ♦️شهید آوینی: «از شقایق های وحشی بازپُرس که مَحرَمِ اسرار ما هستند. آنها با تو خواهند گفت که شرط شیداییِ حق، آزادگی است و داغدار بودن و غسل خون! و عجیب اینجاست که چگونه اسرارِ حق در این صورت های خاکی جهان کَسرات مُمَثَل شده است! ♦️شقایق را وحشی می خوانند چراکه آزاده است و رنگی از تعلق ندارد. در دشت های دور، لابلای سنگ ها می روید و به آب باران قناعت می کند تا همواره تشنه باشد و بسوزد. داغ دلش و گلبرگ های به خون آغشته اش به راستی که او را به شهید ماننده می کند و عجبا از این تمثیل که چه بجاست!» 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شده سهم یتیمان بی‌قراری تمام شهر غرق سوگواری نفهمیدند غم‌های علی را پس از او کوفه ماند و شرمساری
🎥دستگیری ۸ نفر در رابطه به ضرب و شتم آمر معروف در میدان نقش جهان اصفهان ⏪سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان 🔹بدنبال ضرب و شتم آمر به معروف در میدان نقش جهان اصفهان، شناسایی عوامل دخیل در دستور کار قرار گرفت و با رصدهای فنی و اطلاعاتی دقیق نهایتاً کلیه عوامل دخیل توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی اصفهان در کمتر از ۳۶ ساعت دستگیر و با قرار وثیقه روانه زندان گردیدند. 🔹با توجه به حضور برخی متصدیان واحدهای صنفی در جریان ضرب و شتم، آنها نیز دستگیر و واحدهای صنفی مربوطه نیز پلمپ گردیدند.
سرتیپ زاهدی فرماده نیروی قدس در سوریه و لبنان و معاونش به شهادت رسید.
‌▪️بیانیه رسمی وزارت دفاع سوریه: حدود ساعت ۱۷ عصر امروز، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه، ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد 🔸 این حمله منجر به تخریب کل ساختمان و شهید و مجروح شدن همه افراد داخل شد. 🔸 کار برای خروج اجساد شهدا و مداوای مجروحان و آواربرداری ادامه دارد.
♦️ تصویری از سردار شهید محمدرضا زاهدی از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه در کنار شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی 🔹سردار زاهدی ساعتی پیش در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید