5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 راز شادی در قیامت
🎙 دکتر ناصر #رفیعی
بیانیه مردم شهید پرور دستجرد پیرامون اغتشاشات صورت گرفته
بسم الله الرحمن الرحیم
سوره مبارکه محمد آیه ۷
"يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم"
(ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری میکند و گامهایتان را استوار میدارد).
«امنیت» بزرگترین نعمت الهی و خواسته امروز همه آحاد و اقشار ملت است. از مسئولین محترم به ویژه قوه قضائیه درخواست میکنیم همان طور که رهبر حکیم انقلاب فرمودند، ضمن تفکیک صف فریب خوردگان -که به تعبیر شهید سلیمانی فرزندان خودمان هستند و نیازمند توجه بیشتر و هدایت و احیاناً تنبیه پدرانه هستند-، با اجیرشدگانِ مرتکب جرم و جنایت، طبق خواست عامه مردم، با قاطعیت، سرعت و به طور درس آموز برخورد کنند.
دشمن این بار به صراحت اتحاد ملی، دینی و میهنیمان را نشانه گرفته است و با دمیدن به تفاوت نظرها و بهره گیری از مشکلاتی که همگی با آنها دست و پنجه نرم می کنیم، سعی در به انزوا کشاندن و در نهایت، تجزیه ایران اسلامی عزیزمان می نماید.
در موقعیت کنونی ما خانواده شهدا،جانبازان، ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس و مردم شهیدپرور روستای دستجرد برآنیم همچون همیشه با تاسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب با بصیرت خود، این نقشه را هم نقش بر آب نماییم.
(وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِین)
(اللهم عجل لولیک الفرج)
آبان ماه ۱۴۰۱
خانواده شهیدامنیت احمد احمدی؛ خانواده شهیدمدافع حرم محمدکامران؛ خانواده شهیدمحمدخدامی؛ خانواده جانبازحسن احمدی؛ همسرشهیدحسین(صادق)فصیحی؛ خانواده جانباز حسین(تقی)هاشمپور؛ خانواده حسین (مصطفی) فصیحی؛اکبر فصیحی برادر شهید حسینعلی فصیحی محمد؛ محمدجوادخدامی؛خانواده شهیدان حسن و محمدرضاعباسی؛
خانواده شهیدمحمدحیدری؛ خانواده شهیدیدالله احمدی؛ خانواده شهیدحاج غلامحسین مهدی زاده؛ جانباز ابراهیم احمدی؛مجید خدامی خواهر زاده محمد کامران صادق؛ خواهرشهیدعبدالحمید حیدری؛خانم فصیحی برادرزاده شهیدمحمدفصیحی؛احمدبرادر شهیدمحمدفصیحی؛ خانواده شهیدان محمدتقی و مجیدمصطفایی؛ بسیجی حسینعلی احمدی
اسامی ادامه دارد ....
اگر این بیانیه مورد تائید شماست لطفا اسامی خود را ارسال نمایید
@Aalmas_shohada 👈ارسال پیام
همه ی همشهریان چه خانواده شهدا چه غیر شهدا می توانند اسامی خود را ارسال نمایند.
چون دستجردیک روستا است و همه باهم فامیل هستند پس همه با شهدا نسبت فامیلی دارند و خانواده غیر شهید و جانباز نداریم.
📜📜📜🌿🌹﷽🌹🌿📜📜📜
📜نامه به امام حسن مجتبی (علیه السلام )
(قسمت_ پنجم)
1⃣1⃣ شرائط اجابت دعا
♦️و از گنجينه های رحمت او چيزهایی را درخواست كن كه جز او كسی نمی تواند عطا كند، مانند عمر بيشتر، تندرستی بدن، و گشايش در روزی. سپس خداوند كليدهای گنجينه های خود را در دست تو قرار داده كه به تو اجازه دعا كردن داد، پس هر گاه اراده كردی ميتوانی با دعا، درهای نعمت خدا را بگشایی، تا باران رحمت الهی بر تو ببارد. هرگز از تأخير اجابت دعا نا اميد مباش، زيرا بخشش الهی به اندازه نيّت است، گاه، در اجابت دعا تأخير می شود تا پاداش درخواست كننده بيشتر و جزای آرزومند كاملتر شود، گاهی درخواست ميكنی امّا پاسخ داده نمی شود، زيرا بهتر از آنچه خواستی به زودی يا در وقت مشخّص، به تو خواهد بخشيد، يا به جهت اعطاء بهتر از آنچه خواستی، دعا به اجابت نمی رسد، زيرا چه بسا خواسته هایی داری كه اگر داده شود مايه هلاكت دين تو خواهد بود، پس خواسته های تو به گونه ای باشد كه جمال و زيبایی تو را تأمين، و رنج و سختی را از تو دور كند، پس نه مال دنيا برای تو پايدار، و نه تو برای دنیا باقی خواهی ماند.
2⃣1⃣ ضرورت ياد مرگ
♦️پسرم، بدان تو برای آخرت آفريده شدی، نه دنيا، برای رفتن از دنيا، نه پايدار ماندن در آن، برای مرگ، نه زندگی جاودانه در دنيا، كه هر لحظه ممكن است از دنيا كوچ كنی، و به آخرت در آیی . و تو شكار مرگی هستی كه فرار كننده آن نجاتی ندارد، و هر كه را بجويد به آن می رسد، و سرانجام او را می گيرد. پس، از مرگ بترس نكند زمانی سراغ تو را گيرد كه در حال گناه يا در انتظار توبه كردن باشی و مرگ مهلت ندهد و بين تو و توبه فاصله اندازد، كه در اين حال خود را تباه كرده ای. پسرم فراوان به ياد مرگ باش، و به ياد آنچه كه به سوی آن ميروی، و پس از مرگ در آن قرار ميگيری. تا هنگام ملاقات با مرگ از هر نظر آماده باش، نيروی خود را افزون، و كمر همّت را بسته نگه دار كه ناگهان نيايد و تو را مغلوب سازد. مبادا دلبستگی فراوان دنيا پرستان، و تهاجم حريصانه آنان به دنيا، تو را مغرور كند، چرا كه خداوند تو را از حالات دنيا آگاه كرده، و دنيا نيز از وضع خود تو را خبر داده، و از زشتيهای روزگار پرده برداشته است.
3⃣1⃣شناخت دنيا پرستان
♦️همانا دنيا پرستان چونان سگهای درنده، عو عو كنان، برای دريدن صيد در شتابند، برخی به برخی ديگر هجوم آورند، و نيرومندشان، ناتوان را ميخورد، و بزرگترها كوچكترها را. و يا چونان شترانی هستند كه برخی از آنها پای بسته، و برخی ديگر در بيابان رها شده، كه راه گم كرده و در جادّه های نامعلومی در حركتند، و در وادی پر از آفتها، و در شنزاری كه حركت با كندی صورت می گيرد گرفتارند، نه چوپانی دارند كه به كارشان برسد، و نه چراننده ای كه به چراگاهشان ببرد. دنيا آنها را به راه كوری كشاند. و ديدگانشان را از چراغ هدايت بپوشاند، در بيراهه سرگردان، و در نعمتها غرق شده اند، كه نعمتها را پروردگار خود قرار دادند. هم دنيا آنها را به بازی گرفته، و هم آنها با دنيا به بازی پرداخته، و آخرت را فراموش كرده اند. اندكی مهلت ده، بزودی تاريكی بر طرف می شود، گويا مسافران به منزل رسيده اند، و آن كس كه شتاب كند به كاروان خواهد رسيد. پسرم بدان آن كس كه مركبش شب و روز آماده است همواره در حركت خواهد بود، هر چند خود را ساكن پندارد، و همواره راه می پيمايد هر چند در جای خود ايستاده و راحت باشد.
📜 #نهج_البلاغه ، #نامه31
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 پنج راهکار برای درک مقام امام زمان علیه السلام
1⃣ خواندن چهل صبح دعای عهد
طبق روایت امام صادق علیه السلام اگر چهل صبح دعای عهد را بخوانیم ان شاءالله اگر ظهور را درک کردیم یار حضرت می شویم، و اگر از دنیا رفتیم رجعت می کنیم.(۱)
2⃣ صلوات همراه با عجل فرجهم بعد نماز صبح و ظهر
روایت از امام صادق (علیهالسلام) است، هر کس بعد از نماز صبح و ظهرش صلوات را با عجل فرجهم بگوید، نمی میرد تا امام زمان را درک کند.(۲)
3⃣ خواندن مسبحات پیش از خواب
امام باقر (علیهالسلام) فرمودند: هر کس سور مسبحات را پیش از خواب بخواند نمی میرد تا امام زمان را درک کند و اگر بمیرد در جوار پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) خواهد بود.(۳)
🔹 مسبحات کدام سوره هاست؟
حدید-حشر-تغابن-صف-جمعه و اعلی
4⃣ خواندن سوره اسراء در شبهای جمعه
امام صادق علیهالسلام فرمود: هر کس سوره اسراء، را در شب جمعه بخواند نمی میرد تا امام زمان را درک کند و از یاران حضرت بشود.(۴)
5⃣ خواندن دعای طول عمر بعد نمازهای واجب
در روایت است هر کس بعد از نمازهای واجب این دعا را بخواند، خداوند آنقدر عمرش را طولانی می کند و زندگیش ادامه دارد که از زندگی دلتنگ می شود و به دیدار امام عصر نایل می شود(۵):
أَللّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ. أَللّهُمَّ أنَّ رَسُولَكَ الصّادِقَ المُصَدَّقَ صَلَواتُكَ عَلَيهِ و آلِهِ قالَ إِنَّكَ قُلْتَ ما تَرَدَّدْتُ في شَيءٍ أنَا فاعِلُهُ كَتَرَدُّدي في قَبْضِ رُوحِ عَبْدِيَ اْلمُؤمِنِ، يَكْرَهُ الْمَوْتَ وَ أنَا أكْرَهُ مَساءَتَهُ. أَللّهُمَّ فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ اْلفَرَجْ، وَالنَّصْرَ وَ اْلعافِيَةَ، وَ لا تَسُؤْني في نَفْسي، وَ لا في فُلان
📚 منابع:
۱-مفاتیح الجنان/دعای عهد
۲-مصباح المتهجد ص ۳۶۸
۳ -ثواب الاعمال ص ۱۱۸
۴-ثواب الاعمال ص ۲۲۵
۵-صحیفه مهدیه ص ۲۷۲
#مهدویت