الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَاأباعَبْدِاللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ، عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ
السَّلام عَلَى الحُسَيْن
وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ
وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ
وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.
#صبحتون_کربلایی🤚
#سلام_بر_حسین_ع♥️🌺🍃🌺🍃🌺
📣📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣📣
📣(در سال ۳۸ هجری، پس از ماجرای حکمیت، و شنیدن شایعات فراوان در نکوهش خوارج فرمود: )
🔹خبر از آينده شوم خوارج
♦️"سنگ حوادث و بلا بر شما ببارد، چنان که اثری از شما باقی نگذارد!. آيا پس از ايمانم به خدا، و جهاد کردنم در رکاب رسول خدا، به کفر خويش گواهی دهم؟ اگر چنين کنم گمراه شده و از هدايت شدگان نخواهم بود. پس به بدترين جايگاه رهسپار شويد، و به راه گذشتگان بازگرديد. آگاه باشيد! به زودی پس از من، به خواری و ذلّت گرفتار می شويد و شمشير برّنده بر شما مسلّط می گردد، و به استبدادی دچار خواهيد شد که برای ديگر ستمگران، راه و رسم حکومت قرار خواهد گرفت.
می گويم: سخن امام(علیه السلام) که فرمود: «وَلابَقِیَ مِنْکم آبرٌ» سه گونه روايت شده است: اوّل - آن گونه که ما آورده ايم، آبِرٌ، از باب «يأبرالنّخل» به معنای اصلاح کننده آمد. دوم - «آثِر» نقل شد يعنی بازگوکننده حديث، و اين نقل به نظر من بهتر است، گويا امام(علیه السلام) می فرمايد: از شما خبردهنده ای باقی نماند. سوم - «آبز» با «ز» نيز روايت شد به معنای هلاک شونده، پرش کننده، که به هلاک شونده «آبز» گويند."
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه58
📣🌹🕊
📣🌿🌹
📣📣📣📣
.
دومین شهید حادثه تروریستی #شاهچراغ
#شهید_محمد_جهانگیری 🌷🌷🌷🌷
.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
Ziyarat-Ashura-ali-fani-232665.mp3
زمان:
حجم:
8.41M
صوت #زیارت_عاشورا
🎙با صدای علی فانی
📆 #روز_شمار_شهدایی
🔆 امروز #سهشنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ محرم الحرام
📿 ذکر روز سه شنبه: یا ارحم الراحمین (صدمرتبه)
✅ ذکر روز سه شنبه موجب روا شدن حاجات میشود.
💐 شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
🌹