📣📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣📣
📣سفارش به تقوا
(قسمت_سوم )
4⃣بعثت پيامبر (صل الله علیه و آله وسلم) و سختی های جاهليت:
♦️سپس خداوند سبحان حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) را هنگامی مبعوث فرمود كه دنيا به پايان خود رسیده ، نشانه های آخرت نزديك و رونق آن به تاريكی گراييده ، و اهل خود را بپا داشته، جای آن ناهموار، آماده نيستی و نابودی ، زمانش در شرف پايان، و نشانه های نابودی آن نزديك، موجودات در آستانه مرگ، حلقه زندگی آن شكسته، و اسباب حيات درهم ريخته، پرچمهای دنيا پوسيده، و پرده هايش دريده. و عمرها به كوتاهی رسيده بود، در اين هنگام خداوند پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) را ابلاغ كننده رسالت، افتخارآفرين امت، چونان باران بهاری برای تشنگان حقيقت آن روزگاران، مايه سربلندی مسلمانان، و عزت و شرافت يارانش قرار داد.
5⃣ ارزش و ويژگيهای قرآن
♦️ سپس قرآن را بر او نازل فرمود. نوری است كه خاموشی ندارد، چراغی است كه درخشندگی آن زوال نپذيرد، دريایی است كه ژرفای آن درك نشود، راهی است كه رونده آن گمراه نگردد، شعله ای است كه نور آن تاريك نشود، جداكننده حق و باطلی است كه درخشش برهانش خاموش نگردد، بنایی است كه ستونهای آن خراب نشود، شفادهنده ای است كه بيماريهای وحشت انگيز را بزدايد، قدرتی است كه ياورانش شكست ندارند، و حقی است كه ياری كنندگانش مغلوب
نشوند. قرآن، معدن ايمان و اصل آن است، چشمه های دانش و درياهای علوم است، سرچشمه ی عدالت، و نهرهای جاری عدل است، پايه های اسلام و ستونهای محكم آن است، نهرهای جاری زلال حقيقت، و سرزمينهای آن است، دريایی است كه تشنگان آن، آبش را تمام نتوانند كشيد، و چشمه هایی است كه آبش كمی ندارد، محل برداشت آبی است كه هر چه از آن برگيرند كاهش نمی يابد، منزلهایی است كه مسافران راه آن را فراموش نخواهند كرد، و نشانه هایی است كه روندگان از آن غفلت نمی كنند، كوهسار زيبایی است كه از آن نمی گذرند. خدا قرآن را فرو نشاننده عطش علمی دانشمندان، و باران بهاری برای قلب فقيهان، و راه گسترده و وسيع برای صالحان قرار داده است، قرآن دارویی است كه با آن بيماری وجود ندارد، نوری است كه با آن تاريكی يافت نمی شود، ريسماني است كه رشته هاي آن محكم، پناهگاهی است كه قله آن بلند، و توان و قدرتی است برای آنكه قرآن را برگزيند، محل امنی است برای هر كس كه آنجا وارد شود، راهنمایی است برای آنكه از او پيروی كند، وسيله انجام وظيفه است برای آنكه قرآن را راه و رسم خود قرار دهد، برهانی است بر آن كس كه با آن سخن بگويد، عامل پيروزی است برای آن كس كه با آن استدلال كند، نجات دهنده است برای آن كس كه حافظ آن باشد و به آن عمل كند، و راهبر آنكه آن را بكار گيرد، و نشانه هدايت است برای آن كس كه در او بنگرد، سپر نگهدارنده است برای آن كس كه با آن خود را بپوشاند، و دانش كسی است كه آن را به خاطر بسپارد، و حديث كسی است كه از آن روايت كند، و فرمان كسی است كه با آن قضاوت كند.
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه198
📣🌹🕊
📣🌿🌹
📣📣📣📣
khamenei.ir-1164632318_-669754630.mp3
زمان:
حجم:
9.29M
🎙 #کلیپ_صوتی | فصل درخشان شیعه
🔻 رهبر انقلاب: زندگى #امام_سجاد یکى از فصول درخشان در زندگى ائمهى معصومین علیهمالسّلام است.
👈🏻 سه نقش را امام سجاد ایفا مىکردند. دو نقش مشترک است بین امام سجاد و بقیهى ائمه علیهمالسّلام وظیفهى عمدهاى که در رابطهى با جامعهى اسلامى و اسلام ائمه علیهمالسّلام در دوران دویستوپنجاه سال امامت ایفا مىکردند یکى عبارت بود از تبیین و روشنگرى در زمینهى معارف اسلام و احکام اسلام و فقه اسلام و حفظ اسلام از انحرافها و تحریفها و اعوِجاجهایى که بر آن تحمیل مىشد، و یکى دیگر عبارت بود از زمینه سازى براى ایجاد جامعهى اسلامى، جامعهى الهى تحت ادارهى حکومت علوى.
👈🏻 یک وظیفهى دیگر امام سجاد و کارى که در طول دوران امامت داشتند، زنده نگهداشتن حادثهى عاشورا بود؛ که این هم یک درس است. حادثهى عاشورا حادثهاى بود که اتفاق افتاد، تا تاریخ و نسلهاى آینده و همهى مسلمین تا آخرالزمان از او درس بگیرند.
میگفت میخوام برَم بشم فدای زینب
یه عُـمره که شنیـــدم از غمهای زینب
همیشــــه نون و نمک سُفرَش خوردم
حالا بایــــد بشم سپــــر بــــلای زینب
📿هدیه به روح مطهر شهید صلوات
💐اللهُمَّصَلِّعَلَىمُحمَّـدٍوآلمُحَمَّد💐
#شهید_محمد_کامران
📣📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣📣
📣این سخنرانی در شهر کوفه در دوران زمامداران آن حضرت ایراد شد.
1⃣فضائل امیرالمومنین علیه السلام
♦️اصحاب و ياران حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) كه حافظان اسرار او می باشند، می دانند كه من حتی برای يك لحظه هم مخالف فرمان خدا و رسول او نبودم. بلكه با جان خود پيامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) را ياری كردم، در جاهایی كه شجاعان قدمهايشان می لرزيد، و فرار می كردند، آن دليری و مردانگی را خدا به من عطا فرمود.
2⃣ در سوگ پيامبر رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم)
♦️در حالی كه سرش بر روی سينه ام بود قبض روح گرديد، و جان او در كف من روان شد، آن را بر چهره خويش كشيدم، متصدی غسل پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) من بودم، و فرشتگان مرا ياری می كردند، گويا در و ديوار خانه فرياد می زد. گروهی از فرشتگان فرود می آمدند و گروهی ديگر به آسمان پرواز می كردند، گوش من از صدای آهسته آنان كه بر آن حضرت نماز می خواندند، پر بود، تا آنگاه كه او را در حجره اش دفن كرديم. چه كسی با آن حضرت در زندگی و لحظات مرگ از من سزاوارتر است؟ پس مردم با دل بينا حركت كنيد، و نيت خويش را در جهاد با دشمن راست بداريد، سوگند بخدایی كه جز او خدایی نيست، من بر جاده حق می روم، و دشمنان من بر پرتگاه باطلند، می گويم آنچه را می شنويد، و برای خود و شما از خدا طلب آمرزش دارم.
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه197
📣🌹🕊
📣🌿🌹
📣📣📣📣