eitaa logo
شرح خطبه‌ی غدیر
522 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
61 فایل
🍀برای تبادل به ای دی ادمین محترم تبادل مراجعه فرمایید. @arbab_d21s 🍀و برای دیدن شرائط تبادل به کانال زیر مراجعه فرمایید. @tabadol_sh 🍀ممنون. اجرتون با مولا علی و فاطمه‌ی زهرا سلام الله علیهما
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰بلاذری در «انساب الاشراف»، جلد اول، صفحه ۵۸۷، می‌نویسد: «ابوبکر، عمر را به دنبال على فرستاد و به وی دستور داد: علی را با بدترین صورت نزد من حاضر کن!!».
🔰 مولا علی علیه السلام هیچ گاه با رضایت خود با خلفای غاصب بیعت نکرد!!!! تا زهرایش را شهید کردند....!!! 🌺🌹🌺
🔰عبدالفتاح عبد المقصود، در «السقيفة و الخلافة»، صفحه ۱۵، می‌نویسد: «مورّخان مهم و معتبر نقل کرده اند که علی از بیعت با ابوبکر خودداری نمود تا اینکه به زور با ریسمانی (که به گردنش آویختند) او را کشان کشان جهت بیعت کردن، بردند».
@MaddahionlinYEKNET.IR - roze - fatemieh 2 - 1402 - salahshoor.mp3
زمان: حجم: 6.66M
🔳 🌴روضه حضرت زهرا(س) 🌴مدینه مرکز پیکار نابرابر بود 🎙 👌 بسیار دلنشین ❤️(ع) 🌼 🍂🖤♤☆🏴🕌🏴☆♤🍂🖤 @Ashegane_AHLE_beet 🍂🖤♤☆🏴🕌🏴☆♤🍂🖤
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خاخام یهودی خطاب فلسطینیان :این سرزمین متعلق به شماست و به همه دنیا خواهم گفت. ـــــــــــــــــــــــ
در تمام زندگی داغی برای مرتضی سخت چون داغ عزیزش حضرت زهرا نبود...🍂
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لزوم سوق دادن مردم به امام زمان (عج) 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: 🟢 این مطلب حاصل عمر هفتاد ساله‌ی تبلیغی ابوی ما (آیت‌الله ناصری) است و افراد دیگر در حوزه‌های علمیه هم این مطلب را فرموده‌اند و واقعاً حقیقت است: 🔸 اگر مردم را به سمت امام زمان علیه السلام سوق ندادی، ضرر کرده‌ای و اگر خیر دنیا و آخرت را می‌خواهی، مردم را به آقا بقیة الله علیه السلام سوق بده و منبری بدون امام زمان علیه السلام نباشد. 🔹 حتی اگر خیر مادی می‌خواهی و برای رفع مشکلات خودت نیت کرده‌ای، سوق دادن به آقا بقیة الله علیه السلام، روح و جان تبلیغ است. هر حرفی می‌خواهی بزنی، بزن؛ ولی صحبتت را به سمت آقا بقیة الله علیه السلام سوق بده. 🔸 اگر مردم را متوجهِ حضرت کردی و وقتی به خانه رفتند، حتی یک دقیقه و یا کمتر، ذهنشان با امام زمان علیه السلام درگیر شد و متوجه مظلومیت و حقانیت ایشان شدند، هم خودت، هم فرزندانت و هم آیندگان از ذریه‌هایت، خیر و بهره‌اش را خواهید برد. 🔹 در معرفی و توجه دادن و گریز زدن مسائل تبلیغی به آقا بقیة الله علیه السلام و آماده کردن جامعه‌ی شیعی برای ارتباط با حضرت و انتظار فرج آن بزرگوار، کوتاهی نکنیم.
خونه و🏡 عطرِ چایِ تازه دَم🫖🍮 همین کافیست برایِ حسِ خوبِ زندگی🪴