هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
☘💚
#امام_مهربانی 💞
💚🍃شبنمایان وکوچه درخواب است
💚🍃من به یادِ تــو بیـــدارم مولای من
💚🍃خدایــا ، درک دوران سبز ظهـــور
💚🍃دولت عشـــق را نصیب ما بگردان
🌷 #دعــــای_فـــــــــرج
🌷 #شبتـون_مهــــــدوی 🌙💚
🌷 #اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج 🙏💚
@attre_zohor
@shomareshmakooszohor
☘☂
🔸 معرفی نرم افزار !!
🔴 سلام دوستان گرامی!
با ثبت نام در باشگاه همراه اولی ها و نصب رایگان نرم افزار همراه من از یک گیگ اینترنت رایگان یک ماهه بهره ببرید!
این نرم افزار محصول شرکت همراه اول بوده و هیچ هزینه ای برای مشترکین ندارد !
شما علاوه بر گرفتن هدیه می توانید از امکانات ویژه همراه اول استفاده کنید!
خرید بسته های اینترنت و شارژ و دیدن صورت حساب برای خطوط دائمی. جمع اوری امتیاز و کسب جوایز گوناگون از همراه اول !!
برای ثبت نام و دریافت نرم افزار از طریق سایت رسمی همراه اول در لینک زیر اقدام کنید !
با سپاس
http://my.mci.ir/user/clubInvitation?invId=QzkFs6e
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
☘💚
💚🍃السلامعلیڪیااباصالحالمهدے
💚🍃یاخلیفة الرحمن
💚🍃ویاشریڪ القرآن
💚🍃ایهاالامام الانس والجان
🌷"سیدے"و"مولاے"الامانالامان🌷
#دعــــای_فـــــــــرج
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
@attre_zohor
@shomareshmakooszohor
☘☂
🔴انفجار شدید در بصره
🔹یک انفجار شدید نزدیک بیمارستان آموزشی بصره دقایقی پیش رخ داد.
🔹منابع خبری از بصره گفته اند این انفجار در نزدیک محل تجمع تظاهرکنندگان بوده است.
🔹هنوز از ماهیت این انفجار و تعداد کشته یا زخمی احتمالی در اثر آن اطلاعی در دست نیست/ ایرنا
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 بعثی ها و داعش اعتراضات بصره را منحرف کردند
🔹در پی حمله مهاجمان به مراکز مختلف دولتی، حزبی و نیز سرکنسولگری ایران در بصره، مسوولان هماهنگی اعتراضات در بصره ضمن اعلام برائت از این اقدامات تاکید کردند که بعثی ها و هسته های خفته داعش و عده ای خرابکار از اعتراضات مسالمت آمیز آنان سوء استفاده کرده اند.
🔹مسوولان هماهنگ کننده اعتراضات بصره جمعه شب در بیانیه ای ضمن اعلام برائت از این حملات تصمیم گرفتند فردا شنبه به خیابان ها نیایند.
🔹در این بیانیه از نیروهای امنیتی خواسته شده است بجای بازداشت معترضان مسالمت جو، از فرصت یک روزه توقف اعتراضات استفاده و عناصر نفوذی و خرابکاران را شناسایی کنند./ ایران
➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 پاسخ کوبنده امام خمینی به ملعون های منافق
🔹 یک دسته ای بودند که می گفتند «هرحکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، باطل است و بر خلاف اسلام!» آنها خیال کرده بودند که «هرحکومتی باشد» در صورتی که آن روایات می گوید اگر کسی «با عنوان مهدویت» عَلَمی بلند کند، باطل است.
🔸 اینها نمی فهمند و نمی دانند دارند چه می گویند؛ بهشون تزریق کرده اند که این حرفها را بزنند، این اشخاص غافل را بازی داده اند! نبودنِ حکومت، یعنی اینکه همه مردم به جان هم بریزند، بکُشند هم را، بزنند هم را، از بین ببرند! بر «خلاف آیات الهی» ست!
🔺 اگر یک سال، حکومت و نظام در یک مملکتی نباشد، آنقدر فساد می شود که آن طرفش پیدا نیست! حضرت بیاید چه کند؟ «هرحکومتی در زمان غیبت، باطل است» یعنی هرج و مرج! یعنی عالم به هم بخورد تا حضرت بیاید درستش کند!! ما باید درستش کنیم تا حضرت بیاید.
▪️ الان دیگر تکلیفی نداریم؟ دیگر بشر تکلیفی ندارد؟ یا تکلیفش این است که مردم را دعوت کند به فساد؟! پس باید بنشینیم دعا کنیم به امریکا و اَذنابشان! [بندگانشان..] این که کسی بگوید «آنها ما را به بازی بگیرند، هیچ کاری به کارشان نداشته باشیم؛ هرکاری خواستند انجام دهند» این باید خیلی آدم نفهمی باشد!
♻️ بله، ما نمی توانیم دنیا را از عدالت پر کنیم، چون نمی توانیم او باید بیاید، اما ما باید زمینه را فراهم کنیم. [این موافق قرآن است]
📚 صحیفه امام خمینی، ج۲۱، ص۱۳
🔷🔹درود خدا بر امام خمینی کبیر که با یک جمله ماهیت کثیف #احمد_الحسن #دجال_بصره را روشن کرد!
🔶🔸هر پرچمی به اسم مهدویت در دوران غیبت یعنی قبل از ندای اسمانی بلند شود باطل است! و این بهترین راهنمای ماست برای شناخت مدعیان دروغین که حتی به خاطر ماسونی بودن دعوت این دجال به ولایت فقیه و امام خمینی نیز توهین می کنند!
➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 آمریکا ۴۰ سال است میخواهد ریشه ما را بکَند ولی ما بیش از چهل برابر رشد کردیم!
🔻 رهبر انقلاب در دیدار ولادیمیر پوتین با اشاره بهانهجوییهای آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران: اگرچه آمریکاییها فعلاً دربارهی ایران، مسائل #موشکی و مسائل #منطقه را مطرح میکنند اما مسئلهی آنها با جمهوری اسلامی ایران فراتر از این مسائل است.
🔺️ رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: آمریکاییها ۴۰ سال است که میخواهند ریشهی جمهوری اسلامی ایران را بِکَنند اما ما در این مدت، بیش از چهل برابر رشد کردهایم که همین ایستادگی جمهوری اسلامی و موفقیتهای آن، یک نمونهی موفق دیگر از #مهار_آمریکا است. ۹۷/۶/۱۶
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🌺🍃 شهدا باز هم برای اتحاد آمدند......😭
🔴سردار یزدی، فرمانده سپاه محمدرسولالله تهران بزرگ:
🔸پیکر مطهر 135 شهید تازه تفحص شده که در عملیاتهای شلمچه، مجنون، کربلای 5، والفجر1 و در مناطق عملیاتی همچون نفت شهر و سومار به شهادت رسیده اند، روز پنجشنبه 22 شهریور ماه(سوم محرم) در تهران تشییع خواهد شد.
➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
زمان:
حجم:
10.24M
#بسیار_مهم
🔴چه اتفاقی میخواد این زیر بیفته که...
چرا نباید حوادث دیماه تکرار بشه؟
#هشیار_باشید
#اغتشاش_گرام
#اقتدار_قضایی
➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor