eitaa logo
「فا.میم」
100 دنبال‌کننده
142 عکس
20 ویدیو
1 فایل
به علی قسم! که اگر کسی به علیﷺ رسد، به خدا رسد... -به‌یادِ‌شهید"مصطفی‌صدرزاده" اگر انتقاد و یا سوالی بود: https://daigo.ir/secret/5872874249 @Mousavi_FZ - اگر کانال برات مفید نیست نمون، وقتت تلف نشه مومن!
مشاهده در ایتا
دانلود
الان که خیلی اتفاقی دارم این کتاب رو میخونم، سرما خوردم و نمیدونم به چه علت همه دندون‌هام درد می‌کنه. اول که خداروشکر که بلا دادی( اینجاب همین الان داشت غُر می‌زد چرا مریض شدم.) خلاصه که دارم زکات بدنم رو هم می‌پردازم. خدا خوب داره تربیتم میکنه. دلتون بسوزه.😂
این کاملا بستگی به خودت داره. دنیای واقعی خارج از دانشگاه، مختلط هست. اما این صرفا دلیل نمیشه که بری دانشگاه مختلط. اول اینکه چه رشته‌ای میخوای بری و آینده اون چه شکلیه؟ برای چی میخوای بری دانشگاه؟ فقط مدرک و درس خوندن یا تجربه زندگی اجتماعی؟ بحث دیگه اینجاست که خودت رو چطور میبینی؟ ظرفیت داری یا نه؟ معذرت میخوام ولی تعداد دختر‌های بی‌جنبه توی دانشگاه‌ها خیلی زیاده. دختر و پسر اگر عاقل باشن، از این محیط میتونن نهایت استفاده رو برای زندگی شخصی و اجتماعی‌شون ببرن.
「فا.میم」
این کاملا بستگی به خودت داره. دنیای واقعی خارج از دانشگاه، مختلط هست. اما این صرفا دلیل نمیشه که بری
پیشنهاد میکنم کتاب 'بیست و هفت نفر' که داستان ۲۷ نفر از دانشجویان یک کلاس رو بررسی میکنه رو بخونید. این کتاب به حواشی دانشگاه اشاره میکنه و به نظر من کتاب کاملی هست. - بنده هم کتاب رو دارم میتونم بدم بهتون.
وقتی با یکی رفیق میشی که غذاهای سالم میخوره و کاری میکنه که دیگه غذا دانشگاه رو نخوری.
حالا چطوری؟
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
@ostad_shojaeجنگ غذا در آخرالزمان.mp3
زمان: حجم: 7.1M
♨️ هشدار : دستکاری در سبک تغذیه ایرانی_اسلامی، ضریب هوشی جامعه را کاهش داده و مدیریت بحران در آخرالزمان را با اختلال مواجه می‌کند! | | @ostad_shojae | montazer.ir
「فا.میم」
♨️ هشدار : دستکاری در سبک تغذیه ایرانی_اسلامی، ضریب هوشی جامعه را کاهش داده و مدیریت بحران در آخرالز
اگر یکی باشه دائم برات از این مطالب بفرسته. خود به خود تغییرات ایجاد میکنی...
کتاب نامه‌های بلوغ از علی صفائی حائری رو بخونید. این کتاب حاوی نامه‌های ایشون به فرزندانشون هست.
「فا.میم」
بخشی از کتاب که برای دخترشون نوشتن رو حتماً توی گوگل بخونید.
‌ تو سعی کن امیر دنیا باشی، نه اسیر آن. اگر بخواهی امیر باشی و در باتلاق نمانی، باید هدف را فراموش نکنی و از حرکت چشم نپوشی. باید سنگ راه دیگران نباشی و گرد و خاک بلند نکنی. 
「فا.میم」
‌ تو سعی کن امیر دنیا باشی، نه اسیر آن. اگر بخواهی امیر باشی و در باتلاق نمانی، باید هدف را فراموش
‌ در زن، جلوه کردن ها و خودنمایی ها ریشه دار است. می خواهد چشم ها را به خودش جلب کند و زبان ها را به دنبال خودش بکشد. مواظب باش اسیر چشم‌ها و زبان‌ها نشوی و سعی کن تا به گونه‌ای حرکت کنی که خلق خدا را گرفتار حالت‌ها و رفتارت نسازی و آنها را اسیر ننمایی؛ که اگر کسی آلوده شد، این آلودگی دامان تو را می گیرد و تو را رها نمی سازد.