ممنونم لطف کردید
حاج اقا خواندن این سه جلد ما رو از صوت های بدایه استاد بی نیاز میکنه؟
بنده طلبه پایه هشتم هستم
انچنان که باید روی منطق و فلسفه کار نکردم
میخواستم صوت های بدایه استاد فرحانی رو شروع کنم، کمی هم برام سخت اومد بخاطر رفت و برگشت ها اما قصد داشتم ادامه بدم، نظر شما چیه
درمورد افکار آقای میرباقری و فرهنگستان علوم اسلامی درمورد فلسفه و عرفان و علم دینی نظرتان چیست؟
یعنی اولا برای عموم طلاب چه فایده هایی دارد و ثانیا برای چه طلاب با چه گرایش هایی سودمند است؟
همچنین درمورد مطالعه اساطیر اقوام و ملل مختلف چرا که اساطیر بیانگر نوع نگرش ملل و اقوام مختلف نسبت به هستی و مبدا و معادند؟؟
سلام علیکم بعضی از اساتید و بزرگان معتقدند طلبه قبل از درس خارج باید کل دروس فقهی و اصولی این ده سال قبل درس خارج رو طی کنه و مسلط بشه تا بتونه از درس خارج بهره مند بشه و فقیه بشه .برخی هم ظاهرا معتقدند دروسی مثل رسائل و مکاسب و کفایه سطحشان بالاتر از دروس سطح است و به نوعی خودشان درس خارجند فلذا معتقد به جایگزینی کتاب هایی به جای اینها در مقطع سطح هستند مثل حلقه ی ثالثه ی شهید صدر .این یک طرف بحث ؛از طرفی با توجه به مشکلات مختلف _چه کم کاری خود طلبه و چه مشکل سیستم آموزشی و ضعف علمی برخی اساتید و ... _به نظر میرسه معمولا طلبه ها غابا نمیتونن این کتب مذکور رو من البدو الی الختم اون هم به صورت قوی و فنی پیش اساتید اهل فن تلمذ کنن .برای حل این مشکل هم بعضا راه حل هایی ارائه میدن مثل این که همین دروسی که ایام درسی مشغولیم رو خوب بخونیم , و دروس عقب مانده رو در ایام تعطیلات جبران کنیم .
سؤال بنده از محضر شما این هست که :
اگه ببینیم فرصت نمیکنیم که این درس ها و کتابها رو قبل درس خارج به نحو مطلوب تموم کنیم و راه حل فوق الذکر رو اعمال کنیم , به نظرتون اگه تا مقطع خارج تمرکزمون رو روی دروس فقهی و اصولی سطح یک گذاشته و سعی کنیم اون ها رو به نحو مطلوب به سر انجام برسونیم و رسائل و مکاسب و کفایه رو بذاریم برای درس خارج که در کنار درس خارج براشون وقت بذاریم , به نظرتون به نتیجه ی مطلوب میرسیم ؟
چون حقیقتش از کلاس های درسی رسائل و مکاسب و کفایه که تا به حال داشتم راضی نبودیم ؛ یکم خودم کم کاری کردم یکم هم ضعف علمی کلاس و استاد و تموم نشدن محدوده مزید علت بوده و کمی بعیده بتونم تو دو جبهه فعالیت مطلوب کنم ؛ هم این ها رو به نحو مطلوب بهشون برسم و هم دروس سالهای قبل رو جبران کنم . به قول معروف سنگ بزرگ علامت نزدنه .