1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 منع حضور دو جوان در مسابقات به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین
🔸 دادگاه فرانسه ۲ جوان را که درجریان مسابقه بسکتبال بین تیم "نانتر" فرانسه و"هبوئیل حولون" رژیم صهیونیستی، پرچم فلسطین را برافراشتند، ۱۲ماه از حضور در مسابقات منع کرد.
#بین_الملل
🆔 @snn_ir
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید عبدالملک الحوثی: طوفان الاقصی شدیدترین مرحله رویارویی با دشمن صهیونیستی بود و در این نبرد، حماسهای تاریخی رقم خورد
رهبر انصارلله یمن در سخنرانی خود به مناسبت سالروز شهادت «صالح الصماد»:
🔸به برادران مجاهد در گردانهای شهید عزالدین قسام، جنبش مقاومت اسلامی حماس و ملت فلسطین با تمام گروههایش، عمیقترین تسلیتها و صمیمانهترین همدردیها به مناسبت شهادت محمد الضیف (ابو خالد) و دیگر فرماندهان مجاهد تقدیم شد.
🔸 فرماندهان شهید با جهاد و ایستادگی، مسیری پرافتخار را رقم زدند و شهادتشان، نقطه اوج این مسیر بود.
🔸محمد الضیف از رهبران استثنایی مقاومت بود که با ایمان راسخ، ارادهای استوار، بصیرت و تدبیر، ساختاری مستحکم برای جهاد بنا کرد.
#سیاسی
#بین_الملل
🆔 @snn_ir
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید عبدالملک الحوثی: عملیات طوفان الاقصی ضربهای مهلک بر پیکرهی این رژیم وارد آورد
رهبر انصارلله یمن در سخنرانی خود به مناسبت سالروز شهادت «صالح الصماد»:
🔸شهید محمد الضیف، گردانهای قسام را به نیرویی مجاهد و مؤثر در میدان فلسطین تبدیل کرد.
🔸از دستاوردهای بزرگ او، آزادسازی غزه، تحمیل شکستهای سنگین به رژیم صهیونیستی در چندین تجاوز گسترده، و مجبور کردن این رژیم به مبادلهی اسرا پس از عملیاتهای اسارت سربازانش بود.
🔸 مقاومت گردانهای قسام با وجود شهادت محمد الضیف و یارانش و علیرغم تجاوز بیسابقهی رژیم صهیونیستی و آمریکا، همچنان پایدار و استوار باقی مانده است.
#سیاسی
#بین_الملل
🆔 @snn_ir
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زلنسکی: پوتین از مذاکرات مستقیم با اوکراین میترسد
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با انتقاد از رویکرد روسیه در جنگ، ولادیمیر پوتین را به ترس از مذاکرات مستقیم متهم کرد:
🔸روسها نمیخواهند جنگ را عادلانه پایان دهند. هدف آنها نابودی آزادی و استقلال اوکراین است، اما هنوز به این هدف نرسیدهاند. اوکراین همچنان پابرجاست—شکر خدا، افتخار بر مردم اوکراین، ارتش و شرکای ما.
🔸او قطعاً از مذاکرات مستقیم با ما خواهد ترسید. اما اگر آمریکا و روسیه بدون حضور اوکراین درباره این جنگ مذاکره کنند، این برای همه خطرناک خواهد بود.
🔸پوتین فقط با اوکراین نمیجنگد، بلکه با آمریکا و غرب در حال جنگ است. او معتقد است که میتواند آمریکا را شکست دهد، این دقیقاً همان چیزی است که در ذهن او میگذرد.
🔸ناتو نماد قدرت ایالات متحده است. این روسیه نیست که باید تعیین کند چه کشوری عضو ناتو باشد و چه کشوری نباشد.
#بین_الملل
🆔 @snn_ir
3.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رایزنی بن سلمان با الجولانی
🔸 محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با الجولانی، که به ریاض سفر کرده است، دیدار کرد.
#بین_الملل
🆔 @snn_ir
🔴 سرمربی الشرطه: احترام زیادی برای استقلال قائلیم
محمد عظیمه در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل استقلال:
🔸 ما آمدهایم تا با تیم بزرگ استقلال بازی کنیم و احترام زیادی برای این تیم قائل هستیم. در فصل قبلی مشکلاتی که داشتیم، به خدا امید داریم و سعیمان بر آن است که امتیازات و رتبهمان در جدول را تغییر بدهیم و به جایگاهی که میخواهیم، برسیم.
🔸 من استقلال را میشناسم و میدانم که تیم بسیار بزرگی است. هم قوی است و هم تماشاگران زیادی دارد و جو ورزشگاه نیز طبیعتاً به نفع استقلال خواهد بود.
👈🏻 ( مشروح خبر : https://snn.ir/0058Fv )
#ورزشی
🆔 @snn_ir
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا