📣ظریف: اگر شهید حکیم نبود امروز با عراق دیگری مواجه بودیم
🔸وزیر امور خارجه در مراسم بزرگداشت شهید حکیم گفت: خون ایرانیها و عراقیها در مبارزه با داعش و تفکیریها به هم آمیخته شده است و این درهم آمیخته شدن هیچگاه اجازه نفوذ بیگانگان را نمیدهد.
متن کامل 👇
https://snn.ir/0039Se
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش تند کاربران فضای مجازی به اتهام عجیب فائزه هاشمی نسبت جمهوری اسلامی
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
karimi-emam-hadi-05.mp3
زمان:
حجم:
2.58M
🎙 مداحی/ سامرا عزا گرفته بوی کربلا گرفته/ حاج محمود کریمی
◾️فرارسیدن سالروز شهادت امام هادی(ع) تسلیتباد
🆔 @snn_ir
#هشتگ
🔴 اینک نوبت بانک های خصوصی است
✍️ سیدیاسر جبرائیلی فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔸آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به درستی گفته است: «بانک های نیروهای مسلح نسبت به بانک های خصوصی شرایط بهتری داشتند. ادغام بانک ها تصمیم انقلابی در نیروهای مسلح بود».
🔸ادغام بانک های نیروهای مسلح در بانک سپه، گام مهی بود که نیروهای مسلح برای اصلاح نظام بانکی کشور برداشتند. اینک نوبت دولت است که در یک #تصمیم_انقلابی، کلیه بانک های کشور را دولتی کرده و اشتباه بزرگ و خانمان سوز ایجاد بانک های خصوصی و خصوصی سازی بانک های دولتی را جبران نمایند.
🔸پیش از انقلاب اسلامی، ۳۶ بانک دولتی، خصوصی و خارجی در ایران فعالیت می کردند که پس از پیروزی انقلاب، همه این بانک ها ضمن ادغام در ۶ بانک تجاری و ۳ بانک تخصصی، دولتی شدند تا قدرت خلق پول و تخصیص منابع، صرفاً در اختیار حاکمیت بوده و در راستای برنامه های ملی به کار گرفته شود.
🔸اما با اجرای سیاست های تعدیل ساختاری توسط دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی، بانک های خصوصی به آسمان اقتصاد ایران بازگشتند تا فاجعه ببارند و سیلی که امروز شاهد آن هستیم جاری کنند. در دوران آقای احمدی نژاد -که معتقدم تتمه سیاست های تعدیل در آن اجرا شد- طرحی برای خصوصی سازی بانک های دولتی آماده شد که دکتر حسین صمصامی از امضای آن خودداری کرد، اما با خداحافظی وی از وزارت اقتصاد، وزیر بعدی به عنوان یک افتخار این طرح را اجرا کرد تا عمق فاجعه بیشتر شود. امروز حدود ۷۰ درصد نقدینگی کشور در بانک های خصوصی خلق می شود.
🔸لازمه اصلاح نظام بانکی کشور، انحصار خلق پول و تخصیص تسهیلات مالی در اختیار حاکمیت است. اینک که گام اول توسط نیروهای مسلح برداشته شده است، آقای جهانگیری و دولت محترم نیز گام های بعدی را بردارند و با ملی کردن کلیه بانک های خصوصی، به فاجعه ایجاد شده با سیاست های تعدیل، پایان دهند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
📷 رئیس کمیته عقبنشینی در سال 67 که بود؟!
🔸این نامه قدیمی امروز مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
🔸سند مذکور نامه ارسالی حسن روحانی رئیس کمیته آتش بس و عقب نشینی است، به وزیر ارشاد وقت مبنی بر اصلاح کلمه عهدنامه به جای تفاهم نامه در مورد عهدنامه سال هزار و نهصد و هفتاد و پنج الجزایر در مطبوعات و رسانه های جمعی است.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک/ تحقق آرزوی سربازان خمینی توسط سربازان خامنهای
🔸 روایتی جذاب از تغییر معادلات منطقه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 ظریف: حتما کاندیدای ریاست جمهوری نخواهم شد
🔸 وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با شبکه الفرات عراق: هدف من از اقدام به استعفا حفظ شأن وزارت امور خارجه بود
🔸استعفایم هرگز به دلیل آمدن اسد به ایران نبود
🔸از ابتدا علاقه ای به مسئولیت وزارت امور خارجه نداشتم
🔸در آینده نزدیک به سوریه سفر میکنم
🔸حتما در انتخابات ریاست جمهوری کاندید نخواهم شد.
🆔 @snn_ir
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار نخستینبار
📹 ببینید| گلایه اخیر رهبرانقلاب از مدرک معادل تحصیلات دانشگاهی در حوزه!
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir