🔴ابوعبیده: ما در 4 روز گذشته 35 خودروی نظامی را بطور کامل یا جزئی منهدم کردیم
سخنگوی گردان های قسام:
🔸مجاهدین ما کشته شدن 48 نظامی صهیونیست، زخمی شدن ده ها نفر و اجرای 24 ماموریت در 4 روز گذشته را تایید کردند.
🔸نیروهای متجاوز را با موشک و ضد استحکامات و ادوات ضد انفرادی هدف قرار دادیم و از فاصله صفر با آنها درگیر شدیم.
🔸مجاهدان ما مقر فرماندهی، اتاق فرماندهی و نیروهای دشمن را با گلوله های خمپاره و موشک های کوتاه برد در تمام جبهه های جنگ در نوار غزه منهدم کردند.
🆔 @snn_ir
🔴 عقبنشینی ارتش صهیونیستی از برخی مناطق غزه
🔸شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی عملا عقبنشینی از برخی مناطق غزه را آغاز کرده است.
🔸 این شبکه افزود که در آستانه ورود به مرحله سوم جنگ هستیم.
🆔 @snn_ir
863.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهدی ترابی: نام حاج قاسم را میشنوم یاد مردانگی میافتم
🆔 @snn_ir
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آنها با زنان مانند ملکه رفتار می کنند
زندانیان زن اسرائیلی تجربه بازداشت خود توسط مقاومت در غزه را توصیف می کنند.
🆔 @snn_ir
🔴امیرعبداللهیان از مواضع دبیرکل سازمان شانگهای درمورد فلسطین تمجید کرد
🔸وزیر امور خارجه در دیدار دبیرکل سازمان همکاری شانگهای ضمن تمجید از مواضع مثبت و سازنده وی درخصوص رخدادهای فلسطین، این مواضع را حامل پیامی خوب برای منطقه و حاکی از توجه این سازمان به امنیت و صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا ارزیابی کرد.
🔸حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به طیف متنوع همکاری اقتصادی، تجاری جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت و گسترش این همکاریها تاکید کرد.
🔸وی ابتکارپیشنهادی معاون اول رییس جمهور اسلامی ایران در نشست بیشکک دایر بر همکاری های اقتصادی و صنعتی شامل محورهای سرمایه گذاری و حمل و نقل و ترانزیت و محیط زیست را مورد توجه و تاکید قرار داد و خواستار حمایت و پیگیری دبیرکل سازمان در زمینه اجرایی کردن آن شد.
🔹دبیرکل سازمان شانگهای نیز در این دیدار با قدردانی از امیرعبداللهیان به جهت برگزاری موفقیت آمیز کنفرانس فلسطین و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال ملت فلسطین، دیدگاه سازمان شانگهای در توجه به قضیه فلسطین از منظر اهمیتی که سازمان شانگهای برای امنیت منطقه خاورمیانه قائل است را تشریح کرد.
🔹ژانگ مینگ با پراهمیت خواندن نقش و مشارکت جمهوری اسلامی ایران در توسعه همکاری های امنیتی و اقتصادی و صنعتی میان کشورهای عضو سازمان، از ابتکارهای پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران در نشست بیشکک برای توسعه همکاریهای صنعتی و اقتصادی و سرمایه گذاری استقبال و آمادگی دبیرخانه این سازمان برای پیگیری موارد مطرح شده را اعلام کرد.
🆔 @snn_ir
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الهام چرخنده: همکارانم در سینما ۱۰ سال بلاکم کرده بودند
🔸سینما خانواده من است، دل آدم برای خانوادهاش تنگ میشود؛ ۱۰ سال گذشت و میخواستم زنگ بزنم ازدواج و بچهدار شدنشان را تبریک بگویم، ولی بلاک بودم!
🔸در این ۱۰ سال، آن وریها شوکه بودند و این وریها به من شک داشتند! آمدهام بگویم الهام چرخنده بعدی را دریابید؛ چرخش «چرخنده» یک شبه نبود.
🆔 @snn_ir
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تایم لپس دیدنی از راهپیمایی باشکوه استرالیاییها در حمایت از غزه
🆔 @snn_ir
📸عدهای تنها از دموکراسی دم میزنند
🔸پاسخ نسیم ادبی به پستی که به مرحوم طهماسب توهین کرده بود: عده ای فقط از دموکراسی دم میزنند، کاش دست از قضاوت کردن و رای صادر کردن دوستان و همکاران برداریم
🆔 @snn_ir
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«ای شهید...»
شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔸«من با این پاها در حَرَمت پا گذاردهام و دورِ خانهات چرخیدهام و در حرم اولیائت در بینالحرمین حسین و عباست آنها را برهنه دواندم و این پاها را در سنگرهای طولانی، خمیده جمع کردم و در دفاع از دینت دویدم، جهیدم، خزیدم، گریستم، خندیدم و خنداندم و گریستم و گریاندم؛ افتادم و بلند شدم. امید دارم آن جهیدنها و خزیدنها و به حُرمت آن حریمها، آنها را ببخشی.»
🆔 @snn_ir
🔴 فرار از اسرائیل
🔸 تاثیر عملیات طوفانالاقصی بر مهاجرت از اسرائیل
🆔 @snn_ir
🔴ابراز امیدواری امیرعبداللهیان درمورد اجرای توافقات بین ایران و نیکاراگوئه
🔸وزیر امور خارجه در دیدار با همتای نیکاراگوائی خود با ارزیابی روند رو به رشد مناسبات دوجانبه به ویژه پس از سفر رییس جمهور اسلامی ایران به نیکاراگوئه و توافقات به عمل آمده بین روسای جمهور دو کشور، ابراز امیدواری کرد این توافقات هرچه سریعتر اجرا شود.
🆔 @snn_ir