706.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر دقیق حزب الله لبنان از رصد پهپاد هرمس رژیم صهیونیستی که صبح امروز ساقط شد
💠 @the_boundarie_of_fire
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امیرعبداللهیان: کارنامه جهانی حقوق بشر به خاطر شهادت زنان و کودکان در غزه سیاه شده است
وزیر امور خارجه کشورمان در پنجاه و پنجمین نشست شورای حقوق بشر:
🔸شورای حقوق بشر سازمان ملل باید رژیم صهیونیستی و حامیانش را در قبال جنایات ضدبشری خود پاسخگو کند.
🔸باید با صدای بلند بگویم که کارنامه جهانی حقوق بشر به خاطر شهادت زنان در غزه که به 1000 تن میرسد و این کشتار بی شرمانه علیه زنان و کودکان همچنان در قالب نسل کشی ادامه دارد لکه دار و بلکه سیاه شده است.
🔸اعاده حقوق بشر مستلزم این است که اجازه ندهیم رژیم اشغالگر با ادامه تجاوزات همچنان به نسل کشی زنان و کودکان فلسطینی ادامه دهد.
🆔 @snn_ir
🔴فسخ قرارداد باهویی و زاهدی با پرسپولیس
🔸«نبیل باهویی» و«شهاب زاهدی» قرارداد خود را با پرسپوليس فسخ کردند.
🆔 @snn_ir
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امیرعبداللهیان: ماهها پیش به بهانه فوت یک دختر ایرانی چه فریادها بلند شد اما امروز در فاجعه غزه هیچ تحرکی در سازمان ملل صورت نمیگیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در پنجاه و پنجمین نشست شورای حقوق بشر:
🔸فراموش نمی کنیم ماه ها پیش به بهانه فوت یک دختر عزیز ایرانی، در این مکان چه فریادها بلند شد و کمیته ای موسوم به حقیقت یاب شکل گرفت اما امروز در فاجعه کشتار هزاران زن و کود بیگناه در غزه هیچ تحرکی در سازمان ملل صورت نمیگیرد.
🔸ایجاد سازوکارهای تحمیلی علیه کشور من به بهانه هایی همچون حقیقت یابی در شرایطی که چنین ساز و کارهایی در جمهوری اسلامی ایران فعالیت و وجود دارد هیچ مبنای منطقی و مشروعیت حقوقی بین المللی ندارد و صرفا دستاویزی برای سوءاستفاده ابزاری از حقوق بشر برای اعمال فشار سیاسی محسوب می شود.
🆔 @snn_ir