939.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 دیدار و ملاقات دکتر علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مسعود بارزانی رئیس حزب دموکرات کردستان عراق
🔷 @snn_ir
🔺 همراه با فلسطین
🔺 تصاویری از تجمات اعتراضی مردم نروژ در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات و نسل کشی رژیم صهیونیسیتی در غزه
🔷 @snn_ir
.
نگاهی بر رویکرد محمدباقر قالیباف در میزگرد فرهنگی
قالیباف فرهنگ را موثر در تمامی حوزهها میداند، پیوست فرهنگی را برای بعد از انجام پروژه الصاقی میداند، خود را مدیر پروسهای میداند و نه مدیر پروژهای و از همه مهمتر در تمامی مراحل حکمرانی و قانون مداری را مطابق اصول اساسی لازم الاجرا میداند.
قالیباف محدودیت در فضای مجازی را بدون شک حتمی خواند، اما این محدودیت را تنها برای جلوگیری از ولنگاری مورد تایید دانست. با آنکه این سخنان در ابتدا اینگونه القا میکرد که قالیباف موافق با شرایط حال حاضر حوزه رسانه و فیلترینگ است، اما در ادامه بیان کرد قانون بد باید اصلاح شود، اما نباید گفته شود که قانون اجرا نشد.
مشروح گزارش snn.ir/004poZ