2.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرزند خسرو شکیبایی: استفاده از تکنولوژی باید همراه با صداقت کلام باشد
🔸پوریا شکیبایی، پسر خسرو شکیبایی گفت: استفاده از تکنولوژیهایی باید با صداقت در کلام و معرفت در امانتداری همراه باشد.
👈🏻 (مشروح خبر : https://snn.ir/0058Dl )
#فرهنگی
🆔 @snn_ir
1.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا غزل شاکری جایگزین هدیه تهرانی در فیلم «رها» شد؟
حسام فرهمند، کارگردان فیلم «رها» در جمع خبرنگاران:
🔸انتخاب بازیگر برای این فیلم خیلی مراحل مختلفی داشت؛ ما تقریبا از پارسال که درگیر پروانه ساخت بودیم به بازیگران مختلفی فیلمنامه را ارائه کردیم که بتوانیم این فیلم را بسازیم؛ در نهایت به وضعیت فعلی رسیدیم و من خیلی راضی هستم.
#فرهنگی
🆔 @snn_ir
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارگردان فیلم «رها»: فیلم اصلی که مونتاژ شده ۱۶۰ دقیقه است/ روزهایی ۱۸ ساعت فیلمبرداری داشتیم
حسام فرهمند در جمع خبرنگاران:
🔸فیلم اصلی که مونتاژ شده ۱۶۰ دقیقه است؛ یعنی ۱۶۰ دقیقه فیلم تدوین شده است و اینها در ۳۷ جلسه فیلمبرداری شده است.
🔸قطعاً تیم و همه عوامل خیلی همراه و یکدل بودند و قصه و فیلمنامه را دوست داشتند؛ ما روزهایی بوده که ۱۷ ساعت ۱۸ ساعت فیلمبرداری داشتیم.
#فرهنگی
🆔 @snn_ir
📸#گزارش_تصویری|صبحگاه مشترک نیروهای مسلح
👈🏻 (تصاویر بیشتر : https://snn.ir/0058Dx )
#سیاسی
🆔 @snn_ir
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارگردان فیلم «رها»: قصهگو بودن این فیلم میتواند مخاطبان را به سینما بکشد/ اگر میخواستم فیلم کمدی بسازم ۲۰ سال پیش میساختم
حسام فرهمند در جمع خبرنگاران:
🔸خیلی به من پیشنهاد میشد که فیلم اول خودت را کمدی بساز شاید راحتتر بتوانی وارد سینما بشوی؛ ولی گفتم من این همه سال نساختم اگر میخواستم بسازم ۲۰ سال پیش فیلم کمدی میساختم.
🔸نمیگویم فیلم کمدی فیلم بدی است ولی جذابیت این قصه و فیلمنامه و شخصیتهایی که در این فیلم برای من خیلی ملموسی بودند انگیزه اصلی من بود که این فیلم را بسازم.
🔸مخاطبان بسیار به سینمای قصهگو علاقهمند هستند و اگر بتوانیم قصه را درست تعریف کنیم مخاطب خود را دارد و پیدا می کند و الزامی ندارد که حتما سراغ ژانرهای دیگر سینمایی برود؛ من فکر میکنم قصهگو بودن این فیلم مخاطب را جذب کند و به سینما بکشد.
#فرهنگی
🆔 @snn_ir