🔴 مذاکره با آمریکا در کار نیست
🔸موسوی سخنگوی وزارت خارجه: هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست و در مورد عربستان جز در مسائل و موضوعات مربوط به حج که با توافق از مسائل و روابط سیاسی دو کشور جدا شده است، هیچگونه مذاکره ای در هیچ حوزه دیگری بین دو کشور در جریان نیست.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴مدیر بانک ملت استان یزد به اتهام ارتشا بازداشت شد
🔸دادستان عمومی و انقلاب استان یزد: در هفته گذشته با تلاش دستگاه قضا و همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، مدیر بانک ملت استان به اتهام ارتشاء از جایگاه خود عزل و بازداشت شد.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
899 حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| اهدای انگشتر سردار سلیمانی به شاعر جوان
🔸دانیال شُلیبی: وقتی انگشترشان را درآوردند و گذاشتند دستم،نهایت مهر و محبتی که درعمرم چشیده بودم را درک کردم.
💠دور تا دور حرم لشکر ایرانیها
💠فاطمیون،نُجَباء، سوری و لبنانیها
💠خاطرت جمع در این عرصهی ویرانیها
💠علم افتاده بهدستان سلیمانیها
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 نوری اولین طلای فرنگی ایران را کسب کرد
🔸در وزن 87 کیلوگرم حسین نوری در دیدار نخست فی پنگ دارنده مدال برنز آسیا از چین را با نتیجه 3 بر یک مغلوب کرد.
🔸وی در دور دوم ماتسو سومی دارنده مدال نقره آسیا از ژاپن را با نتیجه 4 بر 2 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
🔸نوری در این مرحله با نتیجه 3 بر یک از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان گذشت و راهی دیدار فینال شد.
🔸وی در این دیدار کومار سونیل از هند را با نتیجه 2 بر صفر مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 اعتراف قاتل در اينستاگرام
🔸معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی همدان گفت: قاتل در صفحه اینستاگرام خود اعتراف به قتل روحانی کرده و شناسایی او صورت گرفته اما هنوز دستگیری انجام نشده است.
🔸اقدامات لازم برای دستگیری قاتل توسط پلیس آگاهی در حال انجام است و تا ساعاتی دیگر قاتل دستگیر خواهد شد.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 ۱۲۰ میلیارد تومان کمک مردم ایران به بازسازی حرمهای عراق و سوریه
🔸معاون هماهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات پیشبینی کرد: امسال میزان کمکهای مردمی برای بازسازی و توسعه حرمهای مطهر در عراق و سوریه به ۱۲۰ میلیارد تومان برسد.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمونه ای از یک خصوصی سازی موفق در کشور اسپانیا
وقتی همه کارگران برای پیشرفت کارخانه شان با انگیزه تلاش می کنند
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 اذعان روزنامه اصلاحطلب " آرمان" به جاسوسي در قالب فعاليت هاي محيط زيستي
این روزنامه در مقاله اي نوشت:
🔸جاسوسي زيست محيطي در ايران از سال ۹۷ بخصوص بعد از اعلام خبر خودکشی دکتر سیدامامی از فعالان زیست محیطی، ابعاد جديدي به خود گرفته است.
🔸به نظر ميرسد كه موضوعات زيست محيطي بهعنوان يك بستر غيرامنيتي بازتوليد كننده تهديد و بستر اقدامات امنيتي و اطلاعاتي دشمن بهخصوص در جمعآوري اطلاعات و فعاليتهاي جاسوسي قرار گرفته تا بحرانهاي زيست محيطي را به موضوعات اقتصادي و معيشتي گره بزند.
🔸اين بستر بهدليل غيرسياسي بودن شائبههاي توطئه كمتري دارد.
🔸لذا پيشنهاد ميشود دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي با حساسيت و دقت بالا، رخدادها را رصد كنند.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
#هشتگ
🔴 هشدار درباره تبعات تبدیل یک طرح به قانون
✍️سیدیاسر جبرائیلی تحلیلگر مسائل سیاسی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت:
🔸طرحی که در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان اصلاح موادی از قانون انتخابات در دست بررسی است، نه به صلاح کشور است و نه هدف خیر طراحان را برآورده خواهد کرد.
🔸با یک مثال مسئله را روشنتر کنیم. فرض کنید آقایان الف و ب دو کاندیدای مطرح در حوزه انتخابیه A باشند. طبق طرح مجلس، این دو کاندیدا برای اینکه نماینده حوزه خود شوند، صرفا به ۱۵ درصد رای آن حوزه نیاز دارند. فرض کنیم آقای الف ۱۵ درصد آرای آن حوزه، و آقای ب ۶۰ درصد آرای آن حوزه را کسب نماید. در این صورت هر دو کاندیدا نصاب لازم را برای نمایندگی حوزه خود کسب کردهاند. اما از آنجائیکه آقای الف توانسته با قرار گرفتن در لیستهای مطرح یا هر طریق دیگری، در سطح استان رای بیشتری کسب کند، به مجلس راه خواهد یافت و آقای ب، در انتخابات شکست خواهد خورد. به عبارت روشنتر، انتخاب مردم حوزه A آقای ب است، اما آقای الف نماینده این مردم میشود.
🔸در این طرح ممکن است اکثریت مردم یک حوزه انتخابیه به یک کاندیدا رای بدهند،اما نمایندهشان فرد دیگری باشد که در استان رای بیشتری آورده است/ این طرح ضمن اینکه یک بیعدالتی محض است، تبعات امنیتی سنگینی هم خواهد داشت
🔸 راه شایستهگزینی، تعیین دقیق معیارها و شاخصها است که رهبر انقلاب در بند ۱۰ سیاستهای کلی انتخابات آن را ابلاغ فرمودهاند؛ که متاسفانه در طرح مجلس این بند مغفول و بصورت کلیگویی و بدون تعیین شاخص، تکرار شده است.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir