8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمد صدارت: جنگ رسانه ای دشمن استمرار دارد پس ما هم نیاز به استمرار تبلیغ داریم
روحانی فعال رسانه در برنامه «حسینیه دانشجو»:
🔸اگر مبلغ هر شب در مسجد با مردم در ارتباط باشد باعث بیدار نگاه داشتن مردم می شود.
🔸از مسجد دچار انشعاب برای ایجاد هیأتهای بزرگ شدیم که همین امر باعث خالی شدن مساجد محلی و هیات محلی شد.
🔸اتفاق مهمی که محرم داشت دور هم جمع شدن همسایه ها و افراد محله بود و امروز باید از خالی شدن سنگرها مراقبت کنیم.
🔸جنگ رسانه ای دشمن استمرار دارد پس ما هم نیاز به استمرار تبلیغ داریم.
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمد صدارت: فضای مجازی جایی برای تعامل است و منبر یک طرفه نیست
روحانی فعال رسانه در برنامه «حسینیه دانشجو»
🔸استمراری که از آن در مسجد حرف زدیم باید در فضای مجازی هم اتفاق بیفتد اما یک نگاه بدی دوستان به فضای مجازی دارند که برخی می گویند: اینجا جای منبر نیست و فضای مجازی را در حد یک صحبت یک طرفه می دانند.
🔸شبکه اجتماعی که جوانان را به حرکت در می آورد و خصلت اصلی آن تعامل است و باید نگاهمان این باشد که محل زندگی ماست و بعضا پیش می آید که افراد رو به روی ما می گوید: شیخ اینجا چه کار میکنی؟
🔸فضای مجازی یک منبر یک طرفه نیست شما در فضای حقیقی هم با شبهات رو به رو هستید.
🔸عدم استمرار ما در فضای مجازی این است که نگاه شبکه ای به موضوع نداریم و اگر تبلیغ یا تبیینی می خواهیم کنیم اگر این نباشد کار مفیدی پیش نمی رود.
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
🔴رئیس شورای اسلامی شهرستان نسیمشهر دستگیر شد
دادستان شهرستان بهارستان:
🔸در روزهای اخیر در پی وصول گزارشها و شکایات عدیده مردمی و نیز گزارشهای واصله از نهادهای امنیتی و مراجع نظارتی با محوریت شیوه پدیده ساختوساز غیرمجاز در شهر نسیمشهر شهرستان بهارستان و به طور کلی مراودات مالی نامتعارف، ۲ عضو شورای اسلامی و ۳ کارمند شهرداری نسیمشهر بازداشت شده بودند.
🔸با انجام تحقیقات قضایی و رصد اطلاعاتی پس از بازداشت این افراد، با حصول ادله و مستندات متقن، رئیس شورای اسلامی نسیم شهر و یکی از اشخاصی که به عنوان کارچاق کن عضو شورا در خارج از این نهاد مردمی فعالیت داشته نیز با حکم مقام قضایی دستگیر شدند.
🆔 @snn_ir
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فعال رسانه ای: تکلیف مداری بر اساس ولایت یعنی بدانیم در فضای مجازی کجا سکوت کنیم و کجا حرف بزنیم
حجت الاسلام محمد صدارت در برنامه «حسینیه_دانشجو»:
🔸امام در حال تربیت ما برای تکلیف مداری است و درکتاب انسان 250 ساله هم تأکید بر تکلیف گرایی امام و تربیت امت بر این اساس است و مختصرش می شود این حدیث پیامبر (ص) که می فرماید: الحَسَنُ و الحُسَينُ إمامانِ قاما أو قَعَدا
🔸خروج امام نه خروج به معنای اغتشاش و شورش است نه به حال خود واگذار کردن امت است و قیام امام را باید در این راستا فهم کرد.
🔸در فضای مجازی هم باید بر همین مبنا کنشگری کرد اگر تکلیف داریم صحبت کنیم مصداق «قیام» است و اگر بنا بر «قعدا» باشد باید سکوت کنیم.
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
🔴 پنتاگون با بحران جذب نیرو در ارتش روبهرو است
🔸 ارتش آمریکا با بحران جدید و کاهش تعداد نیروهای جدید مواجه است و حال وال استریت ژورنال معتقد است این موضوع در آستانه تبدیل شدن به یک تهدید و بحران جدیدی برای پنتاگون در جذب نیرو و آمادگی ارتش آمریکاست.
🆔 @snn_ir
🔴پوتین به نشست بریکس نمیرود
🔸رئیسجمهور آفریقای جنوبی تأیید کرده است که براساس یک توافق دو جانبه، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در نشست بینالمللی ماه آینده در این کشور شرکت نخواهد کرد.
🆔 @snn_ir
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ای سایه تو باوفا ترین یار منی...
🔸روضه خوانی حاج حسن خلج روز اول محرم 1402
#حسینیه_دانشجو
🆔 @snn_ir
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#پوشش_زنده|دهقانی فیروزآبادی: باید سهم اقتصاد دانشبنیان در تولید ناخالص ملی و اشتغال را افزایش دهیم/ مردم باید تاثیر علم و فناوری را در زندگی خود احساس کنند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست روسای پارکهای علم و فناوری کشور:
🔸گفتمانِ علم و فناوری و دانش بنیان یک گفتمان باب شده است.
🔸یک زمانی بعضی ها سخت شان بود که اصلا درباره علم و فناوری حرف بزنند ولی امروز حتی کسانی که زمانی اعتقادی نداشتند یا مجبورند یا به این باور رسیدند که کلمه علم و فناوری یا دانش بنیان جزو ادبیات جدی شان باشد و این برای ما یک فرصت ارزشمند است.
🔸باید مزه دانشبنیان و علم و فناوری را به کام مردم بنشانیم.
🔸اگر مردم در زندگی، اشتغال و رفاه شان تاثیر توجه به علم و فناوری را احساس نکنند یک دفعه ممکن است از هویت خارج شویم.
🔸رویکرد توجه به اقتصاد دانش بنیان، افزایش سهم مان در تولید ناخالص ملی و اشتغال است.
🔸دیگر دوران تبلیغ و تشویق و ترویج گذشته باید سراغ هدفگذاری دقیق و سهم بازی کردن در اقتصاد مردم پیش برویم.
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فوتبالیستها هم مالیات میدهند؟
موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی:
🔸 هرکسی که درآمدی دارد باید مالیات بدهد. فوتبالیستها هم باید مالیات پرداخت کنند.
🔸کسانی که درامد برابر دارند باید مالیات برابر پرداخت کنند. افرادی که درآمد بیشتر دارند باید مالیات بیشتری پرداخت کنند.
🆔 @snn_ir