📸دختر فداکار بالاخره ایستاد
🔸"هانیه یزدانشناس"، دختر سرپلذهابی که در جریان زلزله سال گذشته به هنگام نجات خواهرش به دلیل ریزش آوار دچار ضایعه نخاعی و از کار افتادن هر دو پا شده بود، پس از گذراندن بخشی از روند درمان و بازتوانی در تهران و بهره گیری از آخرین دستاوردهای پزشکی در معالجهاش، با پای خود به کرمانشاه بازگشت.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات وزیر اطلاعات درخصوص ماجرای اعطای 2هزار و هفتصد گرینکارت آمریکا به مذاکره کنندگان هستهای
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🎬 لغو اکران مستند "هاشمی زنده است"
🔸مراسم رونمایی از مستند "هاشمی زنده است" که قرار بود در دانشگاه امیرکبیر برگزار شود، توسط مسئولین این دانشگاه لغو شد.
🔺پیش تر مجوز رسمی دانشگاه امیرکبیر برای برگزاری مراسم رونمایی از مستند #هاشمی_زنده_است صادر شده بود. مسئولین این دانشگاه بر اثر فشارهای بیرونی مجوز خود را لغو کردند.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| مسئول! اقتصاد به صورت دستوری درست نمیشه ریشه مشکلات رو پیدا کن!
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴فشار به قوه قضائیه برای آزادی عراقچی
اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه:
🔸بدلیل دستگیری احمد عراقچی، مدیران کل او و مسئول حراست بانک مرکزی تحت فشار هستیم.
🔸مسئول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کرده ایم و فشارهای زیادی هم تحمل می کنیم.
🔸در آینده می خواهند بنزین گران شود و ممکن است قوه قضاییه نظری داشته باشد -که داشته و معاونت پیشگیری اعلام کرده- اما قوه قضاییه نمی تواند تصمیم بگیرد که گران شود یا نشود.
🔸بانک مرکزی در دوره ریاست سیف سه اقدام انجام داد؛ اول اینکه در شرایطی که برجام شکست خورده بود، ترامپ هم علنی شرایط را سخت تر می کرد و ما به ذخایر ارزی خود نیاز بیشتری خواهیم داشت، تا می توانست گشایش ارزی ایجاد کرد. از طرف دیگر ده ها تن ذخایر طلای کشور را به بازار دادند در حالی که راه های دیگری برای جمع آوری نقدینگی وجود داشت. ما نمی توانیم الان به اصل این سیاست وارد شویم، هرچند به نظر من 100 درصد این سیاست غلط است زیرا در جایی که ما نیاز به اسکناس دلار یا یورو داریم، خود بانک مرکزی این اسکناس را با پوشش کنترل بازار وارد بازار کرد و قاچاقچی ها این ارز را جمع کردند و به خارج انتقال دادند. من معتقدم کار غلطی بود.
🔸این تبیین می خواهد و اعتقادمان این است که جرم بوده و بر همین اساس آقای (احمد) عراقچی و مدیران کل او را دستگیر کردیم.
🔸الان خیلی هم تحت فشار هستیم و جو سازی می کنند. درباره ارز 4200 هم ما نمی توانیم جلوی دولت را بگیریم و بگوییم که تو قیمت ارز را تعیین نکن یا قیمت را 4200 تومان قرارنده.
yon.ir/YhSkj
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
خبرگزاری دانشجو
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت 🔺 شرح حدیث صبح امروز (سهشنبه ۱۳۹۷/۹/۲۷) رهبر انقلاب دربارهی «درباره تب
📢 خاطره رهبر انقلاب از علت پذیرفتن مسئولیت ریاست جمهوری
آیت الله خامنه ای صبح امروز در ابتدای درس خارج فقه فرمودند:
🔸بنده دورهی دوّم ریاست جمهوری، قطعاً عازم بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم ــ حالا دورهی اوّل که تحمیل شد بر ما، هیچ ــ دورهی دوّم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمیشوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است ــ هر دو را گفتند ــ گفتند:
🔸هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم بر خلاف میل خودم قبول کردم و رفتم.
🔸درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛ بایستی با قوّت انسان دنبال بکند. ۹۷/۹/۲۷
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید|زندان سلیمان
🔸این کوه واقع در تخت سلیمان تکاب در استان آذربایجان غربی قرار دارد.
🔸ارتفاع این کوه مخروطیشکل و میانتهی، از زمین مجاور خود ۹۷ تا ۱۰۷ متر است و بر فراز آن گودال عمیقی در حدود ۸۰ متر دیده میشود که قطر دهانهی آن حدود ۶۵ متر است.
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir