🔴احضار سرپرست استقلال به کمیته انضباطی
🔸سرپرست استقلال پس از بازی این تیم مقابل آلومینیوم اراک مصاحبه ای را علیه سازمان لیگ فوتبال انجام داد که باعث شد کمیته انضباطی از او بابت صحبتهایش دفاعیه بخواهد.
👈🏻 (مشروح گزارش : https://snn.ir/005HV1 )
🆔 @snn_ir
🎥#پخش_زنده|همایش بین المللی یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم
هم اکنون (
👈پخش زنده 2 SNNTV : http://snn.ir/fa/livetv )👉
🆔 @snn_ir
4.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ارجمند: چه حسرتی است که آیتالله رئیسی را زود از دست دادیم
داریوش ارجمند، بازیگر سینما و تلویزیون:
🔸سالها در آستان قدس کارمندی کردم و آدمهای زیادی در کسوت ریاست دیدم؛ با روحیات همه آنها برخورد داشتم اما آقای رئیسی در سازمانی که خدمت میکرد یک انسان منحصر به فرد بود.
🔸شهید رئیسی فردی رئوف، مهربان و با سلوک درستی بود و چه حسرتی است که ایشان را زود در این حادثه از دست دادیم.
🆔 @snn_ir
1.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داریوش ارجمند: ذرهای خودخواهی و منیت در شهید رئیسی ندیدم با اینکه تحصیل کرده، جامع الشرایط و آیتالله بود
🆔 @snn_ir
📸 بازدید محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی از سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🆔 @snn_ir
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مسجد جمکران به استقبال میلاد امام رضا(ع) رفت
🆔 @snn_ir
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: برآمدن حوزه مبارک قم در طلیعه قرن چهاردهم پدیدهای بینظیر بود که در میانه حوادثی بزرگ و سهمگین رخ داد
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم:
🔸برآمدن حوزه مبارک قم در طلیعه قرن چهاردهم هجری شمسی پدیدهای بینظیر بود که در میانه حوادثی بزرگ و سهمگین رخ داد، حوادثی که فضای منطقه غرب آسیا را تیره و تار و زندگی ملتهای آن را دست خوش آشفتگی و تباهی کرده بود. منشا و علت این مرارت گسترده و دیرپا دخالتهای دول استعماری و فاتحان جنگ جهانی اول بود.
🔸در ایران یک قزاق بی رحم و طماع و بی شخصیت را به تدریج برکشیده و به صدارت و سپس پادشاهی رساندند، در فلسطین کوچ تدریجی عوامل صهیونی و تسلیح آنها را آغاز و با حرکتی آرام زمینه را برای ایجاد غده سرطانی در قلب دنیای اسلام آماده کردند.
🔸در میانه چنین حوادث تلخ و چنین شب بی فروغی بود که ستاره قم طلوع کرد، دست قدرت الهی فقیهی بزرگ و پرهیزکار و مجرب را برانگیخت تا با هجرت به قم، حوزه مندرس و تعطیل شده را دوباره جان بخشد و نهالی تازه و مبارک در سنگلاخ آن زمانه ناسازگار در مجاورت حرم دخت مطهر حضرت موسی بن جعفر علیهم السلام و در آن زمین مستعد بنشاند.
🆔 @snn_ir
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#پوشش_زنده|آیت الله حسینی بوشهری: هرگز کسی نگوید که شیخ حائری با سیاست بیگانه بود
ریاست جامعه مدرسین در همایش بین المللی یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم:
🔸او اگر با رضا خان قلدر درنیفتاد برای این بود که این حوزه بماند و پس از آن حضرت امام کار او را تعقیب کرد.
🔸امام خمینی (ره)گفتند که باز تاسیس حوزه توسط حاج شیخ عبدالکریم حائری کاری جز تشکیل نظام اسلامی نیست.
مشروح خبر
هم اکنون (
👈پخش زنده 2 SNNTV : http://snn.ir/fa/livetv )👉
🆔 @snn_ir
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: حوزه علمیه در کمتر از شش دهه قدرت معنوی و وجهه مردمی خود را به آنجا رساند که توانست رژیم فاسد پادشاهی را به دست مردم ریشهکن کند
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم:
🔸قم در هنگام ورود آیت الله حائری از علمای بزرگ خالی نبود بزرگانی چون آیت الله میرزا محمد ارباب و شیخ ابوالقاسم کبیر و تعدادی دیگر در این شهر میزیستند ولی هنر بزرگ تشکیل حوزه علمیه یعنی پرورشگاه علم و عالم و دین و دَین با همه ظرافت ها و تدبیرهایش فقط از شخصیت معیدی چون آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری برمیآمد.
🔸حوزه در سالهای آغازین از زیر تیغ آخته رضاخانی به سلامت جست، ستمگر خبیث نابود شد و حوزهای که سالها زیر فشار حداکثری او بود ماند و رشد کرد و از آن خورشیدی چون حضرت روح الله سر برآورد.
🔸حوزه علمیه در چهار دهه پس از آن کانونی شد که شعله های مبارزه با دودمان خبیث رضاخان را به سراسر ایران میفرستاد.
🔸همین حوزه بود که چندی پس از درگذشت موسسش با قدوم مرجع عظیمالشأن آیت الله بروجردی قله علمی و تحقیقی و تبلیغی تشیع در سراسر جهان شد و سرانجام همین حوزه بود که در کمتر از شش دهه قدرت معنوی و وجهه مردمی خود را به آنجا رساند که توانست رژیم خائن و فاسد و فاسق پادشاهی را به دست مردم ریشهکن کند.
🆔 @snn_ir
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#پوشش_زنده|حضور آیت الله جوادی آملی در همایش بین المللی یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم
مشروح خبر
هم اکنون (
👈پخش زنده 2 SNNTV : http://snn.ir/fa/livetv )👉
🆔 @snn_ir