بازگشت ۶۰ هزار حاجی به کشور
🔸سخنگوی ستاد عملیات حج تمتع ۹۸ در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از بازگشت ۶۰ هزار و ۴۰ حاجی با ۲۴۷ سورتی پرواز تا ساعت ۲۴ دیروز خبر داد.
🔺۸۸ هزار و ۵۵۰ زائر بیت الله الحرام امسال به تمتع مشرف شدند که بازگشت بیش از ۲۸ هزار حاجی باقی مانده تا ۱۷ شهریور ادامه خواهد داشت.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید|گزارش آژانس و گام سوم ایران
🔸شانزدهمین گزارش آژانس انرژی اتمی درباره ایران در حالی منتشر شد که دیگر امضای یوکیو آمانو پای آن نیست
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
1.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| دستاورد دیگر از متخصصان جوان ایرانی/ نصب موفقیتآمیز ۳ پایه ۴۰۵ تنی مشعل سکوی ۱۳A پارس جنوبی
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| غبارروبی مضجع مطهر حضرت امام رضا علیهالسلام با حضور رهبر انقلاب
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴اعتراف البشیر به دریافت ۲۵ میلیون دلار از بن سلمان
🔸سومین جلسه دادگاه رئیسجمهور مخلوع سودان به اتهام فساد مالی و کسب غیرقانونی ارز خارجی برگزار شد.
🔸«عمر البشیر» برای نخستین بار اذعان کرد که مبلغ ۲۵ میلیون دلار از بن سلمان دریافت کرده است.
🔸البشیر گفت این پولها را به بانک سودان تحویل نداده است چرا که بن سلمان تمایل نداشت اسمی از وی برده شود.
🔸دادگاه همچنین با درخواست آزادی البشیر با قید ضمانت مخالفت کرد.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 شمار شهدای «راهپیمایی بازگشت» به ۳۰۷ نفر رسید
🔸«بدر الدین ابوموسی» جوان ۲۵ ساله فلسطینی که دیروز جمعه به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنوب غزه مجروح شده بود، امروز به شهادت رسید.
🔸با اضافه شدن بدرالدین، شمار شهدای راهپیمایی بازگشت در مرز غره، از یک سال و پنج ماه پیش، به رقم ۳۰۷ رسیده و بیش از ۳۱ هزار نفر نیز مجروح شدهاند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
780.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| صدور رای پرونده پتروشیمی تا پایان شهریور
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴سومین جلسه دادگاه گروه جهانبانی
🔸سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده گروه جهانبانی صبح امروز در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی مسعودیمقام برگزار شد.
🔸در این جلسه قاضی مسعودی مقام پس از شنیدن دفاعیات وکیل مدافع متهم یوسفی و همچنین اظهارات نماینده دادستان از متهم عمار صالحی خواست تا در جایگاه حضور یابد.
🔸عمار صالحی یکی از متهمین در پرونده موسوم به گروه جهانبانی گفت: باید بگویم که شرکت آرمانی شرکت عمار صالحی نیست؛ من تنها یکی از سهامداران شرکت هستم و آقای جهانبانی از دیگر شرکا در شرکت آرمانی است.
📥 متن کامل
https://snn.ir/787961
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir