🔴استفاده رژیم صهیونیستی از منطقه تبوک عربستان برای انبار سلاح!
🔸گزارش های رسانهای حاکی است که رژیم سعودی تصمیم گرفته است که منطقهای به مساحت 16000 کیلومتر مربع در منطقه تبوک عربستان را برای استفاده اسرائیل از آن به عنوان انبار سلاح اختصاص دهد.
🔸اخیرا اعلام شد که این مساحت، ملک خصوصی یکی از مسئولان بلندپایه سعودی است.
🔸ریاض و تل آویو این منطقه غنی از نفت و طلا را همچنین برای مانورهای زمینی و هوایی خود اختصاص خواهند داد.
🆔 @snn_ir
💰بازار ارز افسار پاره کرد/ دلار 11 هزار تومان شد
🔸سکه ۴ میلیون و ۱۲۰ هزارتومان شد.
🔸در بازار ارز، دلار 11 هزار تومان به فروش می رسد.
🆔 @snn_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺ببینید| اظهارات عجیب وزیر راه درباره گرانی قیمت مسکن!
آخوندی:
🔸خروج آمریکا از برجام بر بازار مسکن تأثیر گذاشت!
🔸باید همان هفته اول می گفتیم در برجام میمانیم!
🆔 @snn_ir
📲 افزایش امنیت عملیات بانکی در فضای سایبری
هادیانفر، رئیس پلیس فتا:
🔸به زودی با ایجاد رمزهای یک بار مصرف (OTP) شهروندان آسوده تر به عملیات بانکی خود در فضای سایبری می پردازند.
🔸با ساماندهی درگاه های بانکی و ایجاد رمز های یک بار مصرف، شاهد کوتاه شدن دست کلاهبرداران سایبری از برداشت های غیرقانونی از حساب های بانکی شهروندان خواهیم بود.
🆔 @snn_ir
⚖دادگاه متشاکی را ملزم به انتشار تکذیبیه مهران مدیری کرد
🔸مجله فیلم: جلسه رسیدگی به شکایت مهران مدیری علیه روزنامه شرق و صفحه فیلم آنلاین برگزار شد و قاضی پس از شنیدن توضیحات طرفین، دو رسانه یاد شده را ملزم به انتشار تکذیب خبرها و گزارش هایشان کرد.
🆔 @snn_ir
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺فیلم دستگیری شهرام جزایری در گمرک بازرگان
snn.ir/002wAb
🆔 @snn_ir
🔴۷ نشان تجاری آدامس قاچاق اعلام شد
🔸ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز: آدامسهای با نشان تجاری TRIDENT ، ViViDENT ، PK ، FIVE ، Pectil ، Lotte ، Spout و مجموعه آدامسهای دارای برچسب "NOT FOR SALE IN THE USA" که در بازار ایران عرضه میشوند، قاچاق هستند.
🆔 @snn_ir