🔴#تکمیلی| جزئیات حمله تروریستی به گشت کلانتری سیب و سوران
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
🔸مامورین گشت کلانتری شهرستان سیب و سوران که در راستای برقراری امنیت نسبت به گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی در حال فعالیت بودند، توسط اشرار مسلح مورد سوقصد قرار می گیرند.
🔸بر اثر اصابت گلوله ۲نفر از مامورین مجروح که پس از انتقال به بیمارستان ستواندوم علی بیژنی زیبا بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل می گردد.
🔸شهید بیژنی متاهل، دارای دو فرزند دختر و ساکن استان مرکزی است.
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس جمهور چین: به کشورهایی که به گروه بریکس پیوستند، تبریک می گوییم
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
📸دیدار امیرعبداللهیان با همتای بلاروسی در حاشیه نشست بریکس
🔸 وزرای امور خارجه ایران و بلاروس امروز در حاشیه نشست بریکس که در آفریقای جنوبی در حال برگزاری است، دیدار و درباره مسائل دوجانبه گفتوگو کردند.
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
246.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واگنرها تهدید به انتقام کردند
🔸نیروهای واگنر در بلاروس ساعاتی بعد از خبر کشتهشدن رئیس این گروه نظامی در سانحۀ هوایی، ویدیویی منتشر کردند که در آن میگویند: داریم شروع میکنیم، آماده باشید.
🔸همزمان ادعا شده بلاروس اینترنت را در منطقۀ حضور گروه واگنر قطع کرده است.
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
📸خبرنگار مشهور فوتبال اروپا: سردار آزمون شاگرد مورینیو شد
🔸فابریزیو رومانو طی خبری فوری اعلام کرد انتقال سردار آزمون به رم قطعی شده است و این ستاره ایرانی تا ساعاتی دیگر رسما شاگرد مورینیو خواهد شد
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
🔴صالحی: پیشنیاز بلد بودن زبان دنیا بلد بودن زبان ملت است
دبیر شورای اطلاعرسانی دولت:
🔸عضویت ایران در بریکس که امروز اعلام شد و عضویت رسمی ایران در شانگهای که ۱۳ تیر ماه انجام شد، دو نمونه از آخرین دستاوردهای رهاسازی کشور از سیاست خارجی تکگزینه و معطل غرب است.
🔸دیپلماسی هوشمند که از نتایج آن ایجاد آرامش در روابط خارجی، باز کردن درهای همکاری با کشورهای آماده همکاری (چین، روسیه، آسیای مرکزی، کشورهای آفریقا و آمریکای لاتین)، ثمردهی سیاست همسایگی و تنشزدایی (عربستان، امارات، کویت...)، آزادسازی منابع و پولهای بلوکه شده ایران حاصل یک راهبرد منسجم و پرهیز از گروگانگرفتن سیاست خارجی برای رقابتهای داخلی است.
🔸پشتوانه همه این توفیقات در داخل بوده و پیشنیاز بلد بودن زبان دنیا بلد بودن زبان ملت است.
663K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدار شی جین پینگ و رئیسی، روسای جمهور چین و ایران در حاشیه اجلاس بریکس
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
📸دیدار و گفتگوی دوستانه فیصلبنفرحان وزیر امور خارجه عربستان با رئیس جمهور در حاشیه اجلاس بریکس
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#پوشش_زنده|عکس یادگاری اعضای بریکس در حاشیه اجلاس امروز
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
🔴زلنسکی: ما ارتباطی با مرگ پریگوژین نداریم
🔸براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، امروز پنجشنبه ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین گفت: ما هیچ ارتباطی با مرگ ادعایی پریگوژین نداریم.
🆔 @snn_ir
🔴نخستین واکنش السیسی به عضویت مصر در بریکس
🔸ریاستجمهوری مصر، امروز پس از آنکه رئیسجمهور آفریقای جنوبی در نشست سران «بریکس» اعلام کرد، این کشور به همراه ایران، عربستان سعودی، امارات عربی متحده و آرژانتین از اول ژانویه ۲۰۲۴ بهعنوان اعضای جدید به این گروه میپیوندند، طی بیانیهای واکنش نشان داد.
🔸در ادامه این بیانیه آمده است: مشتاق همکاری و هماهنگی با بریکس در مرحله آتی برای تحقق اهداف آن در راستای تقویت همکاری اقتصادی میان کشورهای عضو هستیم».
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir
🔴خسروی: بدون VAR باید در قطر و امارات بازی کنیم
عضو کمیته داوران در گفتوگو با تسنیم:
🔸طبیعی است VAR نداشته باشیم باید در کشورهایی مثل قطر و امارات بازی کنیم، اما این موضوع اصلاً ربطی به کمیته داوران ندارد و فدراسیون فوتبال و دبیرکل در جریان آن هستند.
🔸از چندین سال پیش و حدود سال ۲۰۱۸ که مقدمات فوتبال حرفهای اجباری شد، پیشبینی این روزها را میکردیم.
🔸ما تحریم هستیم و زمانی که نمیتوانیم با برخی کشورها مبادله داشته باشیم طبیعتاً کارمان برای آوردن VAR سخت است.
اینستاگـــرام|ایتــا|بلـــه
🆔 @snn_ir