هدایت شده از هیئت محبّان حضرت رقیّه سلام الله علیها(قم)
هیات محبان حضرت رقیه سلام الله علیها 🚩
جشن میلاد 🌸🌸🌸
حضرت رسول اعظم صلی الله علیه واله 🌷
و امام جعفر صادق علیه السلام 🌷🌷🌷
سخنران :حجت الاسلام سعید صلح میرزایی
مداح : حاج سیدحسین قریشی
کربلایی محمد حسن زمانی
دوشنبه ۱۴۰۴/۰۶/۱۷ ساعت ۲۰:۳۰ شب
آدرس : باجک ۲ کوچه ۷۵ پلاک ۱۴۱
منزل حاج آقای سعیدی
@mohebanroghaye
فلسطین رمز وحدتآفرینی در دنیای امروز
در سیره اهلبیت علیهمالسلام وحدت مفهوم بنیادی است. با اینکه جریان مکتب خلافت، حق اهلبیت را قطع کردند، اما اهلبیت تلاش میکردند انشقاقی در جامعه مسلمین ایجاد نشود.
در خود ایران عزیزمان نیز میدانیم که مسلمانان با مذاهب مختلف در کنار هم زندگی میکردند. با رسیدن به دوره استعمار و با توجه به اینکه ثروتمندترین مکانهای روی زمین در همین منطقه غرب آسیاست که اکثرا مسلماننشین هستند، سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» توسط انگلیسیها بهعنوان راهبرد عملیاتی استعمار اجرا شد و یکی از تاکتیکهای مهم این راهبرد ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی بود.
امروزه، محور وحدت امت اسلامی و محور وحدت همه آزادیخواهان عالم، مسأله فلسطین است. جمله معروف رهبر انقلاب که فرمودند: «مسأله فلسطین، کلید رمزآلود گشایش فرج امت اسلامی است»، بسیار قابل توجه است. یعنی اگر امت اسلامی بتواند به نرمافزار حل مسأله فلسطین دست یابد، از طریق آن میتواند بقیه مسائل خود را نیز حل کند.
مشاهده در جام جم
https://jamejamonline.ir/fa/news/1517469
#سعید_صلح_میرزایی
#وحدت
📱 صفحه ویراستی | صفحه فارس نیوز | سایت
@solhmirzaei_ir
هدایت شده از حوزه علمیه آیتالله حقشناس(ره)
32.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 گزارش شبکه سه
🇮🇷 افتتاحیه سال تحصیلی و نمایشگاه
🎄باحضور گرم طلاب و خانواده محترمشان ،اساتید ،دانش آموختگان و مهمانان گرامی
🏢حوزه علمیه حضرت آیت الله
حق شناس رضوان الله تعالی علیه
(امین الدوله _ فیلسوف الدوله)
📢 #معاونترسانههایدیجیتال.
🌐@hhaghshenas