#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۱
من راهم را نرفتهام
متدیّنترین آدم زمان ما یعنی امام بزرگوار، ورزشکار بودند و تا آخر عمرشان- در سن نزدیک نود سالگی- هر روز ورزش میکردند. ورزش مخصوص ایشان، راهپیمایی بود - من یک وقت با آقاي هاشمی، پیش ایشان رفته بودم. زمان ریاست جمهوري من بود و براي امر مهمی، یادم هست که خدمت امام رفتیم و پهلوي ایشان نشـستیم. بعد دیدیم که ایشان همینطور، این پا و آن پا میکننـد. یکی از ما دو نفر پرسـیدیم: امري دارید- شبیه این مضـمون- ایشان گفتند: من راهم را نرفتهام! ایشان روزانه سـهبار، هر بار هم بیست دقیقه، لازم بود راه برونـد. آن وقت، نوبت راه رفتنشان بود. حالا رئیسجمهور و رئیسمجلس کشور، خدمت ایشان رفتهاند، ایشان قدم زدنشان را فراموش نمیکردند! این قدر ایشان به مسألهی ورزش مقیّد بودند.
بیانات در دیدار رئیس و معلولین سازمان تربیت بدنی ۱۳۷۵/۱۰/۸
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
رهبانیون مسیحیت، برای اینکه دامانشان به گناه آلوده نشود، رهبانیت پیشه کردند؛ به غارها و کوهها و بیغولهها پناهنده شدند. قرآن می فرماید: وَ رَهبانیَّتً ابتَدَعُوها ما کَتَبناها عَلَیهِم.
رهبانیتی که آنان از خود در آوردند، به صورت بدعتی آن را ایجاد کردند؛ ما بر آنان رهبانیتی را ننوشته بودیم. اما عالِم اسلامی رهبانیت ندارد، گوشه گیری ندارد، فرار ندارد. عالِم اسلامی همانی است که سعی میکند که بگیرد غریق را.
ماه رمضان۵۳
#سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه بسماللهالرحمنالرحیم سیر مطالعاتی #تمدن_ساز (سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری مقام مع
#اطلاعیه
با سلام
ان شاءالله مطالعهی کتاب #دغدغههای_فرهنگی (نهمین کتاب سیر مطالعاتی #تمدن_ساز ) از سهشنبه ۴دیماه شروع و در تاریخ پنجشنبه ۴بهمن ماه به اتمام خواهد رسید.
تعداد صفحات مورد مطالعه از این کتاب، حدود ۱۶۰ صفحه میباشد.
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#مهم
✔️ اعلام زمانبندی آزمون سراسری کتب سیر مطالعاتی در بهمنماه ۹۷
🔰🔰🔰
🔹۹۷/۱۱/۴ آزمون کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
🔹۹۷/۱۱/۴ آزمون کتاب ولایت فقیه
🔹۹۷/۱۱/۱۸ آزمون کتاب انسان ۲۵۰ ساله
🔺عزیزان در نظر داشته باشید که شرکت در آزمون هر کتاب مشروط به گذراندن آزمون کتاب قبل میباشد.
🔺لطفا مسئولین آزمون در استانها اطلاع رسانی را به صورت کامل انجام دهند.
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
ما باید مقوله فرهنگ را از نو ارزیابی کنیم. در نظام جمهوری اسلامی مقوله فرهنگ قدری دست کم گرفتهایم. تاثیر فرهنگ، هم به عنوان یک عامل اصلی و تعیین کننده در رفتارهای فردی و اجتماعی کشور و امتمان؛ هم به عنوان یک حامل برای تاثیرات و اثرگذاریهای سیاسی _گرایشهای سیاسی_ مغفولعنه قرار گرفته و آنچنان که باید و شاید نیست.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#راهی_که_نرفتیم
نمایشگاه تجسمی_مفهومی
در این نمایشگاه که به همت نمایندهی طرح تبیین منظومه فکری رهبری در #بهبهان، سرکار خانم نخعی و اعضای طرح راهاندازی شده، به شکل بسیار هنرمندانه و زیبا، اندیشههای #تمدن_سازِ مقام معظم رهبری "حفظهالله" را به تصویر کشیده شده است.
#بهبهان
#تبیین
@t_manzome_f_r
#گزارش_تصویری2⃣
▪️برگزاری افتتاحیهی دوره #بینش_ولایی در تهران با ارائهی توضیحاتی توسط جناب حسنی مسئول برگزاری دورههای طرح تبیین و سخنرانی حجه الاسلام ذوعلم معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری و برگزاری اولین جلسه از سلسهجلسات دورهی #بینش_ولایی در تهران صورت گرفت.
۹۷/۱۰/۲
#تهران
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب۵۲
معنای نوروز
نوروز، یعنی روز نو! در روایـات ما - بخصوص همان
روایت معروف معلّیبنخنیس- به این نکته توجه شـده است. معلّیبنخنیس که یکی از رُوات برجسـتهي اصـحاب است و به نظر ما «ثقه» است، جزو شخصـیتهاي برجسـته وصاحب راز خانـدان پیغمبر است. درکنار امام صادق علیهالصلاة و السلام زندگی خود را گذرانده؛ بعد هم به شـهادت رسـیده است. این معلّیبنخنیس با این خصوصـیات، خدمت حضـرت میرود؛ اتفاقاً روز «نوروز» بوده است، حضـرت به او میفرمایند: آیا میدانی نوروز چیست؟
بعضـی خیال میکنند که حضرت در این روایت، تاریخ بیان کرده است- که در این روز، هبوط آدم اتفاق افتاد، قضیهي نوح اتفاق افتاد، ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام اتفاق افتاد وچه وچه - برداشت من از این روایت، این نیست. من اینطـور میفهمم که حضـرت، دارد «روز نو» را معنـا میکنـد؛ منظور این است: امروز را که مردم، «نوروز» نـام گذاشـتهاند، یعنی روزِ نو، روز نو یعنی چه؟ همهي روزهاي خـدا مثل هم است؛ کـدام روز میتوانـد «نو» باشـد؟ شـرط دارد؛ آن روزي که در آن، اتفـاق بزرگی افتاده باشـد، نوروز است. آن روزي که شـما در آن بتوانیـد اتفاق بزرگی را محَقق کنیـد، نوروز است. بعد خود حضرت مثال میزنند؛ میفرمایند: آن روزي که جناب آدم وحوا، پا بر روي زمین گذاشتند، نوروز بود؛ براي بنی آدم و نوع بشـر، روز نویی بود. آن روزي که حضـرت نوح- بعـد از توفـان عـالمگیر -کشتی خود را به ساحـل نجـات رسانـد، نوروز است؛ روز نویی است و داسـتان تـازهیی در زنـدگی بشـر آغاز شـده است. آن روزي که قرآن بر پیغمبر نازل شـد، روز نویی براي بشـریت است -حقیقت قضـیه همین است؛ روزي که قرآن براي بشر نازل میشود، مقطعی در تاریخ است که براي انسانها روز نو است - آن روزي هم که امیرالمؤمنین به ولایت انتخاب شـد، روز نو است. اینها همه، نوروز است؛ چه از لحاظ تاریخ شمسـی، با اول ماه « حَمَل » مطابق باشد، یا نباشد. این نیست که حضـرت بخواهند بفرمایند که این قضایا، روز اول « حَمَل» - روز اول فروردین- اتفـاق افتـاده است؛ نخیر، بحث این است که هر روزي که این طـور خصوصـیاتی در آن اتفـاق بیفتـد، روز نو و نوروز است؛ چه اول فروردین، چه هر روز دیگري از اوقات سال باشـد. خوب، من حالا به شـما عرض میکنم، روزي که انقلاب پیروز شد، نوروز است؛ روز نویی بود. روزي که امام وارد این کشور شـد، براي ما نوروز بود. روز فتوحات عظیم و پیروزي جوانان مؤمن و ایثارگران ما در جبهههـاي نبرد- علیه نظامیـانی که از «ناتو» و «ورشو» و امریکا و شوروي وخیلی از مراکز دیگر قـدرت تغـذیه میشدنـد- نوروز و
روز نو است.
بیانات در دیدار مدیران بنیاد شهید انقلاب اسلامی
۱۳۷۴/۱۲/۲۱
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r