#خاطرات_رهبر_انقلاب۴
قرآن خوانِ مدرسه بودم، یک کتاب دینی را هم وقت به ما درس میدادند به نام تعلیمات دینی، برای آنوقتها کتاب خیلی خوبی بود، من تکّههایی از آن کتاب را که فصلفصل بود، حفظ میکردم. به هر حال، گاهی انسان به فکر آینده میافتد، اما من از اینکه چه زمانی به فکر آینده افتادم، هیچ یادم نیست، اینکه در آیندهی زندگی خودم، بنا بود چه شغلی را انتخاب کنم، از اول برای خود من و برای خانوادهام معلوم بود.
همه میدانستند که من بناست طلبه و روحانی شوم. این چیزی بود که پدرم میخواست و مادرم به شدّت دوست میداشت، خود من هم علاقهمند بودم، یعنی هیچ به علاقه به این مساله نبودم.
اما اینکه لباس ما را از اول، این لباس قرار دادند، به این نیّت نبود، به این خاطر بود که پدرم با هر کاری که رضاخان پهلوی کرده بود، مخالف بود _از جمله اتحاد شکل از لحاظ لباس_ و دوست نمیداشت همان لباسی را که رضاخان به زور میگوید، بپوشیم.
میدانید که رضاخان، لباس فعلی مردم را که آنزمان، لباس فرنگی بود، و از اروپا آمده بود، به زور بر مردم تحمیل کرد.
ادامه دارد...
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r
روزمان را با #قرآن شروع کنیم.
وَلِكُلٍّ دَرَجَاتٌ مِّمَّا عَمِلُوا وَمَا رَبُّكَ بِغَافِلٍ عَمَّا يَعْمَلُونَ.
ﻭ [ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ] ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﻛﺪﺍم [ﺍﺯ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺟﻦ ﻭ ﺍﻧﺲ] نسبت به ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰﺩﺍﺩﻧﺪ، ﺩﺭﺟﺎﺗﻲ ﺍﺳﺖ; ﻭ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰﺩﻫﻨﺪ، ﺑﻲﺧﺒﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
سوره انعام ۱۲۳
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب معیشت پرهیزکارانه
#معیشت_پرهیزکارانه
تقوای فکر و عقل یعنی عقل را از انحراف نگهداشتن، از تعطیل و بیکارگی نجات دادن، و خرد را در امور زندگی به کار بستن. پس مراقبت دائمی از جوارح، از دل و از فکر و مغز، تقوا است.
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@maishat_parhizkarane
#برشی از کتاب #معیشت_پرهیزکارانه
#هفتمین_کتاب_سیر_تمدن_ساز
#تقوا
#تقوا یعنی پرهیز با #حرکت نه پرهیز با #سکون. یک وقت هست شما پرهیز می کنید در حال سکون؛ خب یعنی برو در خانهات بنشین، کاری به کار چیزی نداشته باش؛ پرهیز هم کردهای. پرهیز کن از اینکه به کوه نخوری، از دره پرتاب نشوی، چه جور؟ با رانندگی نکردن!؟ با کوهنوردی نکردن!؟با حرکت نردن!؟ این جور پرهیز است؛ #اسلام به هیچ وجه این را به ما توصیه نمیکند؛ میگوید بروید در سینه قضایا و واقعیتها و روبهرو شوید با حوادث، در عین حالپرهیز هم بکنید؛ مثل رانندهای که #حرکت میکند و پرهیز هم میکند. این پرهیز هم در اینجا به معنای مراقبت کردن، مواظب خود بودن است. پس #تقوا یعنی پرهیز در حال حرکت؛ مراقبت در حال حرکت؛ این معنای تقوا است.
#معیشت_پرهیزکارانه
#هفتمین_کتاب_سیر_تمدن_ساز
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب معیشت پرهیزکارانه
#معیشت_پرهیزکارانه
هر کس مراقبت داشته باشد، خدای متعال به او کمک میکند. نه اینکه اشتباه نخواهد کرد و یا از گناه و از خطا معصوم خواهد شد؛ لکن خدای متعال به او کمک و او را دستگیری میکند. این است راز لزوم توجّه به تقوا.
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@maishat_parhizkarane
#وقف در گردش کتاب بسیار کار #عاقلانه و #اقتصادی است و از هدیه کتاب هم بهتر است، چون وقتی کتابی را به شخصی هدیه می دهید، در واقع کتاب در مالکیت آن شخص باقی می ماند، و پس از استفاده در قفسه گنجه کتابخانه شخص محبوس می شود، در حالی که در طرح #وقف_در_گردش شخص کتاب را به رایگان می گیرد، و چون کتاب مهر وقف در گردش خورده شخص گیرنده کتاب را در منزل حبس نمی کند، و پس از استفاده آن را به دیگری تحویل میدهد،
همين كتاب آموزنده تا وقتي حيات دارد و خوانده ميشود براي باني اول خير و بركات به همراه خواهد داشت.
چه خوب و بهجت است كه اين #فرهنگ وقف گردش #كتاب در جامعه نهادينه گردد تا ديگر بهانه گراني كتاب و نداشتن بودجه براي خريد را نياوريم و همه بتوانيم از كتابهاي خوب و متنوع بهره ببريم، چه بسا گاهي يك كتاب يا يك نوشته مفيد ميتواند #زندگي انسان را #متحول كند؛ بنابراين با وقف گردش كتاب در موضوعات مختلف ميتوان تاثيرات خوبي در سطح جامعه ايجاد كرد چه آنكه يكي از دغدغههاي حضرت آقا هميشه مطالعه بوده است.
☑️طرح تبیین منظومه فکری رهبری در نظر دارد گامهای موثری در زمینهی وقف در گردش کتاب بردارد، از این رو دوستانی که تمایل دارند در این راستا ما را همراهی کنند، به همکاری دعوت میکند.
@Manzome_fekri110
علاقمندان به شرکت در این طرح میتوانند از راههای زیر اقدام کنند⬇️⬇️
✔️همهی اعضا در این طرح شرکت کنند و مبلغ ۵ هزار تومان به شمارهی ارسال شده واریز کنند.
✔️هزینهی خرید کتابهای مورد نظر خود را به شماره کارت زیر ارسال بفرمائید.
✔️ کتاب مورد نظر خود (از کتابهای سیر مطالعاتی) را تهیه و برای ما ارسال کنند.
شماره کارت جهت واریز مبالغ
آقای سیدرضا رضوی
۶۰۳۷۹۹۱۸۹۴۷۴۰۱۳۷
@t_manzome_f_r
بمناسبت #رحلت_پیامبر_اعظم
✔️روایتهایی کوتاه و شنیدنی از بردباری پیامبر اعظم(صلیاللهعلیهوآله)
🔻رهبرانقلاب: بردباری پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) به این اندازه بود که چیزهایی که دیگران از شنیدنش بیتاب میشدند، در آن بزرگوار بیتابی بهوجود نمیآورد.
🔹گاهی دشمنان آن بزرگوار در مکه رفتارهایی با او میکردند که وقتی جناب ابیطالب در یک مورد شنید، به قدری خشمگین شد که شمشیرش را کشید و با خدمتکار خود به آن جا رفت و همان جسارتی را که آنها با پیامبر کرده بودند، با یکایکشان انجام داد و گفت هرکدام اعتراض کنید، گردنتان را میزنم؛ اما پیامبر همین منظره را با بردباری تحمّل کرده بود.
🔹در یک مورد دیگر با ابیجهل گفتگو شد و ابیجهل اهانت سختی به پیامبر کرد؛ اما آن حضرت سکوت پیشه نمود و بردباری نشان داد.
یک نفر رفت به حمزه خبر داد که ابیجهل اینطور با برادرزاده تو رفتار کرد؛ حمزه بیتاب شد و رفت با کمان بر سر ابیجهل زد و سر او را خونین کرد. بعد هم آمد و تحت تأثیر این حادثه، اسلام آورد.
🔹بعد از اسلام، گاهی مسلمانان سر قضیهای، از روی غفلت و یا جهالت، جمله اهانتآمیزی به پیامبر میگفتند؛ حتی یک وقت یک نفر از همسران پیامبر _جناب زینب بنت جحش که یکی از امّهات مؤمنین است_ به پیامبر عرض کرد که تو پیامبری، اما عدالت نمیکنی! پیامبر لبخندی زد و سکوت کرد. او توقّع زنانهای داشت که پیامبر آن را برآورده نکرده بود.
🔺گاهی بعضی افراد به مسجد میآمدند، پاهای خودشان را دراز میکردند و به پیامبر میگفتند ناخنهای ما را بگیر! - چون ناخن گرفتن وارد شده بود - پیامبر هم با بردباریِ تمام، این جسارت و بیادبی را تحمل میکرد.
۱۳۷۹/۰۲/۲۳
#پیامبر_اعظم
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r