eitaa logo
تاملات حقوقی
503 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
413 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
گزارش رئیس قوه قضاییه درباره برخورد با پسران معاون اول قوه ♦️رئیس قوه‌قضائيه در دیدار با مردم کرمان:مبارزه بدون تبعیض و بدون تعارف با فساد و مفسد در عرصه‌ها و ساحت‌های گوناگون، جزو اولویت‌های اصلی قوه قضائيه است و ما بر این موضوع اهتمام و اصرار داریم اما باید توجه داشت که خدای ناکرده در این عرصه، در زمین دشمن بازی نکنیم و امنیت روانی و مردم را خدشه‌دار نکنیم. ♦️گاهی مطالبی بدون استناد و از ناحیه دشمن مطرح می‌شود و ما به پمپاژ آنها مبادرت می‌ورزیم؛ باید از این رویکرد اجتناب کرد و در عین حال اطمینان داشته باشیم که نظام بدون اغماض با فساد و مفسد مقابله می‌کند ♦️کدام مسئول فسادش ثابت شد و نظام با آن برخورد نکرد؟! پسر و‌ دختر مقامی که مسولیت‌های مختلف از رئيس جمهور تا رئیس مجمع تشخیص مصلحت داشت و از قضا از اهالی همین استان کرمان بود به دلیل ارتکاب جرایم به زندان محکوم شدند یا اینکه دو فرزند معاون اول قوه قضاییه پس از وصول گزارش مستند، بازداشت شدند و پدر آنها نیز اعلام کرد که تسلیم قانون است و ضابط و دادسرا و دادگاه، بدون ترس ورود کردند.
🇮🇷 نشست تحلیلی _ تربیتی «الی بیت المقدس» 🇵🇸 با موضوع ویژه مبلغین و اساتید حوزه علمیه زمان: پنجشنبه 11 آبان ماه از ساعت 8 صبح الی 18 حضوری_آنلاین (بستر آنلاین بعد از ثبت نام پیامک می شود.) مکان: قم المقدسه ظرفیت محدود ثبت نام از طریق آدرس زیر: https://rcrm.ir/mXZsU yun.ir/wduqc5 B2n.ir/a89128 با همکاری: معاونت تبلیغ حوزه، معاونت بین الملل حوزه، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، دفتر سیاسی اجتماعی حوزه، سیره شهدا، قرارگاه جهاد تبیین حضرت زینب س، موسسه امیر بیان، خانه طلاب ✔️دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه‌های علمیه @ejtemaievasiasi
امام علی علیه‌السلام فرمودند: مَنْ أَوْمَأَ إِلَی مُتَفَاوِتٍ، خَذَلَتْهُ الْحِیَلُ ▪️کسی که در مسیر یک هدف نباشد (یعنی در کارهایش نظم و ترتیب را رعایت نکند)، حیله‌های دیگران او را شکست می‌دهد. ✅ یکی از کلیدهای موفقیت، داشتن نظم توی انجام‌ کارهاست. 📚 نهج البلاغه، حکمت ۴۰۳
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻"اسرائیل، از نظر حقوق بین‌الملل، یک حکومت اشغالگر است و حق دفاع از خود را ندارد." 🔹 ۱۱ آبان ۱۴۰۲ | نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در واکنش به ادعای رژیم موقت صهیونیستی برای لزوم پاسخ دادن به عملیات طوفان‌الاقصی در یک اشاره دقیق حقوقی در نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل درباره فلسطین اعلام کرد: 👈 اسرائیل، طبق نظر دادگاه بین‌المللی در سال ۲۰۰۴، «اشغالگر» محسوب شده و بنابراین «حق دفاع از خود برایش قابل تعریف نیست»؛ «حق دفاع از خود» به معنی «حق حمله نظامی به دشمن و از بین بردن توان حمله او» است؛ اسرائیل به عنوان اشغالگر، از نظر حقوق بین‌الملل، چنین حقی ندارد. 👈 روسیه تلاش های کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل، قبل از حل‌وفصل مناقشه اسرائیل و فلسطین را محکوم کرد.
🔴 راهپیمایی مهم و تاریخ‌ساز یوم‌الله ۱۳ آبان امسال، از ساعت ۹ صبح امروز از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکای جنایتکار و حامی جنایت های رژیم صهیونیست و کودک کش و مانع محکومیت آن در سازمان ملل آغاز می‌شود. 📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک. محمدباقر قالیباف سخنران اصلی مراسم خواهد بود.
🔴یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا: ۹ ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام با تسخیر محل که به این کشور و محل طراحی توطئه های آمریکا علیه انقلاب اسلامی و نظام مقدس و تازه تأسیس جمهوری اسلامی تبدیل شده بود،  طعم شکست دیگری را به آنها بچشانند و مرحله نوینی از مبارزات ضد استکباری را در تاریخ انقلاب رقم زنند و مدال «انقلاب بزرگ تر از انقلاب اول» را از امام خمینی(ره) دریافت نمایند.  تسخیر سفارت آمریکا در یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸، ضمن شکست ابهت و هیمنه و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا و پاک سازی جریان میانه رو و آخرین وابستگان به آمریکا و قطع نفوذ و ارتباط آمریکایی ها در ایران، عملا به ماهیت مستقل و انقلابی نهضت اسلامی در ایران تبلور عینی بخشید و با به حاشیه رانده شدن و ، گروههای لیبرال و چپگرا در اداره امور کشور و ظهور نسل جدید نخبگان اجرایی و انقلابی در ایران، نظام جمهوری اسلامی ایران، ساختار و قوام اصیل و واقعی خود را به دست آورد. اقدام دانشجویان مسلمان پیرو خط امام تسخیر یک سفارت دارای مصونیت دیپلماتیک نبود بلکه تسخیر لانه جاسوسی کشور متخاصم آمریکا علیه ملت انقلابی و دولت تازه تأسیس جمهوری اسلامی بود و بنابر این اقدامی مغایر با حقوق بین الملل نمی توانست قلمداد شود. سفارت ها مصونیت دارند نه لانه های جاسوسی که کارشان برخلاف قوانین داخلی کشورها و حقوق بین‌الملل است 📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک.