با سلام و تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی خدمت یکایک اساتید معظم و طلاب معزز🌹
💠 کلیه کلاسها در روزهای آتی بصورت حضوری ادامه خواهد داشت.
⚠️حسب ضرورت حفظ سلامتی عزیزان، ضمن درخواست موکد بر رعایت هرچه بیشتر مسائل و دستورالعملهای بهداشتی، درصورتیکه هر یک از اساتید و طلاب گرانقدر دارای علائم سرماخوردگی بودند، ضمن اطلاع رسانی به مسئولین آموزش و امور طلاب مدرسه، از حضور در کلاس درس امتناع ورزند.
♻️ در صورت تغییر در ابلاغ رسمی مرکز مدیریت و اعلام الزام به عدم برگزاری دروس حضوری از سوی مرکز مدیریت، تصمیمات مقتضی در شورای مدرسه اتخاذ و به اطلاع طلاب و اساتید محترم خواهد رسید.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار برای نخستین بار
❌ ماجرای به درک واصل شدن مسعود رجوی توسط سپاه پاسداران
🔻روایت سردار حاجیزاده از عملیات انتقام خون شهید صیاد شیرازی توسط یگان موشکی سپاه پاسداران و به درک واصل شدن مسعود رجوی و منافقین.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
@tahzibmm
🌹 شهید حسن باقری، نابغه دفاع
▫️شهید حسن باقری مغز متفکر اطلاعات نظامی جمهوری اسلامی ایران، نهم بهمن ۶۱ در محور عملیاتی فکه بهشهادت رسید. سردار سلیمانی او را بهشتی جنگ و شاه کلید فتح خرمشهر نامیده است، کسی که عمل به وظیفه را همواره سرلوحه کار خود قرار مي داد و نتیجه را به خدا می سپرد.
▫️ غلامحسین افشردی (۱۳۳۴-۱۳۶۱ش) معروف به حسن باقری، که در سن ۲۴ سالگی وارد عرصه جنگ شد، تنها ظرف ۲ سال توانست به استراتژیست بزرگ جنگ تبدیل شده و واحد اطلاعات رزمی در ستاد عملیات و سپاه را پایهگذاری کند. از او ۲۴۰۰ فیش عملیاتی باقی مانده است.توانمندی شهید باقری تا جایی بود که به او لقب نابغه دفاع را دادند.
سعی و تلاش پی در پی و سپردن کارها به خداوند متعال از خصوصیات بارز این شهید است.
🌹 روز ۹ بهمن ماه سال ۶۱ حسن باقری در محور عملیاتی فکه زمانی که همراه شهید مجید بقایی مشغول شناسایی عملیات والفجر مقدماتی بود در سنگر دیدهبانی بر اثر اصابت خمپاره بهشهادت رسید.
🔰 گزیدهای از وصیتنامه شهید:
▫️انقلاب ما همچون تیر زهرآگینی برای تمام مستکبران در آمده است و یاوری برای همه مستضعفین جهان. ما با هیچ دولت و کشوری شوخی نداریم و با تمام مستکبرین جهان سرجنگ داریم و در رابطه با این هدف، جنگ با صدام یزید فقط مقدمه است. در این موقعیت زمانی و مکانی، جنگ ما جنگ کفر است و هر لحظه مسامحه و غفلت، خیانت به پیامبر اکرم (ص) و امام زمان (عج) و پشت پازدن به خون شهداست. ملت ما باید خودش را آماده هر گونه فداکاری بکند.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
@tahzibmm
💎 درس اخلاق #قرآنی استاد ملکی
🔸با عنایات حضرت حجت ارواحنافداه درس اخلاق قرآنی استاد حمید ملکی زید عزه برای استفاده معنوی و تهذیبی هرچه بیشتر طلاب و اساتید محترم برگزار میگردد.
🔹 در این سلسله جلسات که بفضل خدا شنبه ها بعد نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد، با بیان گرم استاد به تفسیر آیات اخلاقی قرآن کریم پرداخته می شود.
✅ این جلسات بصورت خانوادگی و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی تشکیل می شود.
📎 ارائه سبک زندگی قرآنی توسط حجت الاسلام و المسلمین رضایی شورکی در پایان جلسه
@tahzibmm
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی استاد عالی
✍️موضوع: حضور قلب در نماز
@tahzibmm
✍رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم)
به امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند:
یا علی!
هر وقت در #گرفتاری واقع شدی،
این ذکر را بگو که خدای متعال
با این ذکر، بلا را از تو برطرف میکند:
«بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین.»
📚 بحارالانوار ج۹۲
@tahzibmm
730.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان آیت الله ناصری درمورد رهبر انقلاب:
"خدا میداند من ایشان (رهبر انقلاب) را نماینده امام زمان علیهالسلام میدانم"
#امام_زمان_عج
#جانم_فدای_رهبر
@tahzibmm
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️#جهادـتبیین. جهاد روشنگری. جهاد گفتار جهاد فی سبیلالله هست
🎙فرمود: از خودمان سوال کنیم که در این جنگ بیامان، کجا ایستادهایم...
@tahzibmm
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا اسلام برای تورم برنامه ای دارد؟
@tahzibmm
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد عالی
🎬موضوع: سوالات شب اول قبر
@tahzibmm
🔰 هدف دشمن از جنگ اقتصادی فروپاشی اقتصاد ایران بود/ اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، وضعمان قطعاً بهتر بود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: هدف دشمنان از این جنگ فروپاشی اقتصاد ایران بود، قصدشان این بود. حالا فروپاشی اقتصاد البته یک مقدمه بود، برای اینکه با نابودکردن اقتصاد ایران مردم را در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار بدهند و مقاصد سیاسی خباثتآمیز خودشان را از این طریق عمل کنند.
🔹 سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله زنده است، پابرجا است، آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد شماها بودید، افسران این دفاع مقدس کارآفرینان و مدیران شایستهی اقتصادی بودند، رزمندگانش هم کارگران بودند، کارگران، رزمندگان با اخلاص و با صفای این میدان بودند همهی شماها و همهی فعالان اقتصادی در این افتخار شریکند، افتخار حفظ اقتصاد کشور.
🔺 به نظر من اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، رعایت بیشتری میکردند ما افتخارات بیشتری بدست میآوردیم، وضعمان از اینی که امروز هست قطعاً بهتر بود. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
@tahzibmm