12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
در شعار مخالف و در عمل موافق آمریکا
@tarighatezendegi
#حدیث
امام جواد (ع) : هر که گوش به گفته سخنگویی دهد ، در واقع او را پرستیده است . اگر [ آن سخنگو ] از خدا بگوید ، خدا را پرستیده و اگر از شیطان بگوید ، شیطان را پرستیده است .
@tarighatezendegi
#تلنگر
♦️دیشب دنیا فهمید که «شانا» دختر زیبای لوییز انریکه بر اثر سرطان آسمانی شده و در جشن قهرمانی، کنار پدر نیست.
روح تمام کودکانِ آسمانی شاد.
🔹اما ۲۰ هزار کودک در غزه، نه بر اثر بیماری، که با اصابت مستقیم بمب، و یا گرسنگی آسمانی شدند!
دنیا فهمید؟!
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ
@tarighatezendegi
#حدیث
🔵 ثواب روضه خوانی برای سید الشهدا...
ابو هارون مكفوف گويد: نزد حضرت صادق عليه السّلام بودم فرمود: اى أبا هارون براى من در مرثيۀ حسين عليه السّلام شعرى بخوان، من شروع بخواندن كردم فرمود نه اين طور آنچنان كه براى خود ميخوانيد يعنى بآهنگ مرثيه رقّت آور، نه اين طور ساده، پس من شروع كردم بخواندن و گفتم:
امرر على جدث الحسين-فقل لأعظمه الزّكيّة
گويد: حضرت گريست و فرمود: باز بخوان، من شروع كردم و قصيدۀ ديگرى را خواندم پس حضرت بگريست و ناله زنان را از پشت پرده شنيدم، و چون فارغ شدم فرمود: اى ابا هارون هر كس شعرى در رثاى حسين عليه السّلام بخواند و خود بگريد و ده تن ديگر را بگرياند بهشت براى او نوشته شود، و هر كس در رثاء حسين عليه السّلام شعرى بخواند و خود بگريد و پنج نفر را بگرياند بهشت براى او ثبت گردد، و هر كس نزد او يادى از حسين عليه السّلام شود و از ديده اش باندازۀ بال مگسى اشك بيرون آيد پاداش او بر خداوند عزّ و جلّ لازم باشد و راضى نشود براى او جز بهشت را.
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / ترجمه غفاری ؛ ج ۱ , ص ۱۹۰
@tarighatezendegi
#حدیث
🔵 ثواب گریاندن و گریه کردن برای امام حسین ...
ابو عمارة منشد گويد: امام صادق عليه السّلام بمن فرمود: اى ابا عماره در مرثيۀ حسين عليه السّلام براى من شعرى بخوان، من خواندم و حضرت گريست، گويد باز خواندم و او گريست و بخدا سوگند پيوسته شعر خواندم و آن حضرت گريست تا صداى گريه را از اندرون خانه شنيدم، پس امام عليه السّلام فرمود: اى ابا عماره هر كس در مرثيۀ حسين ابن على عليهما السّلام شعرى بخواند و پنجاه كس را بگرياند بهشت پاداش اوست. و هر كس در رثاء حسين عليه السّلام شعرى بخواند و چهل كس را بگرياند بهشت اجر اوست. و هر كس در مرثيۀ حسين عليه السّلام شعرى بخواند و سى نفر را بگرياند بهشت از ان اوست. و هر كس در رثاى حسين عليه السّلام شعرى بخواند و بيست تن را بگرياند بهشت اجر اوست. و هر كس در عزاى حسين عليه السّلام شعرى بخواند و ده كس را بگرياند بهشت براى اوست. و هر كس در عزاى حسين شعرى بخواند و يكتن را بگرياند مزدش بهشت خواهد بود. و هر كس در مرثيۀ حسين عليه السّلام شعرى بخواند و خود بگريد بهشت از ان اوست، و هر كس در رثاى حسين عليه السّلام شعرى بخواند و خود را گريان نمايد بهشت از براى اوست.
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / ترجمه غفاری ؛ ج ۱ , ص ۱۹۱
@tarighatezendegi
3.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
✍ اینکه شخصی با خود بگوید بگذار وقت دراز است تا توبه کنم ، هر لحظه بر ظلمت و سیاهی وجودش می افزاید !
و اینکه آیا دیگر با قلب سنگ شده توفیق توبه بیابد بعید است ...
گناهان رفته رفته ، نور قلب و چشم های ما را می برد و ما نیز به مانند کوردلان حق و باطل را جا به جا خواهیم دید و وقتی کور شدیم دیگر راه نجاتی نخواهد بود ... .
و این ندای شیطان است که به او می گوید توبه را تاخیر بیانداز ! عادی و مانوس شدن گناه و به فراموش انداختن فرمان خدا خودش داخل شدن در مردابیست ، که دست و پا زدن و بیرون آمدن از آن کار هر کسی نیست !
و اینکه بعضی ها فقط به زبان توبه می کنند ، اما امید و میل به گناه دارند ، این نیز در حقیقت توبه نیست و با کسی که توبه را تاخیر می اندازد فرقی ندارد .
@tarighatezendegi
#حدیث
💠 فضیلت آیة الکرسی پس از نمازهای واجب
🍃 *به سندِ معتبر* از حضرت امام موسی کاظم (علیهالسلام) روایت شده است:
«هر که آیة الکرسی را پس از هر نماز واجب بخواند، هیچ گزندهای به او آسیب نخواهد رساند.»
🍃 و در *حدیثی معتبر دیگر*، پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) خطاب به امیرالمؤمنین (علیهالسلام) میفرمایند:
«ای علی! بر تو باد به خواندن آیة الکرسی پس از هر نماز واجب؛ زیرا جز پیامبر، یا صدیق، یا شهید، بر آن مداومت نمیورزد.»
🍃 همچنین روایت شده است:
«هر کس آیة الکرسی را پس از هر نماز تلاوت کند، جز مرگ، هیچچیز مانع ورودش به بهشت نگردد.»
🍃 و بنا بر روایتی دیگر:
«هر که آیة الکرسی را بعد از نمازهای واجب قرائت نماید، نمازش مقبول درگاه الهی شود، در پناه امن خداوند قرار گیرد، و پروردگار او را از بلاها و گناهان مصون دارد.»
✍ حقیقتاً دریغ است که برای برخی، این گوهرِ تابناک هنوز بهدرستی آشکار نشده است:
چه اندازه تعقیبات نماز، تلاوت آیات قرآن، اذکار روحافزا، نوافل، دعاها، زیاراتِ آسمانی و توسّلات به ساحت مقدس اهلبیت (علیهمالسلام)، مسیر زندگی مؤمن را به سوی حیاتی طیّبه دگرگون میسازد!
از اینروست که فرمودهاند:
«اگر خواهانِ آنی که بدانی عبادتهایت تا چه اندازه مقبولِ درگاه الهی گشته، بنگر که اخلاق، کردار و اعمالت تا چه پایه صالح و نورانی شده است...»
آری! این قدرتِ نماز و دعا، قرآن و اذکار، توسّلات و زیارات است که تو را از دامهای شیطانِ رجیم و نفسِ سرکش رهایی میبخشد!
بیگمان، بدون این مجاهدتِ مقدّس، هرگز به آن تقوایی دست نخواهیم یافت که سپری استوار در برابر گناه و نواهیِ پروردگار باشد.
و شگفتاَنـگـر آنکه گناهان، خود توفیقِ عبادتهای گوناگون را از انسان میربایند...
⚡ امّا آنچه در این میان تابناک میماند:
هرگز نباید تمسخر و انکارِ دشمنانِ دستگاهِ امامزمان (عج)، ذرّهای تزلزل در دلهایمان پدید آورد؛ چرا که تاریکیِ وجود آنان و جبههی باطلشان، برای مؤمنان بهوضوح آشکار است.
پس بدانید: هرچه دشمنان بر انکار و فشار خود بیفزایند، نشاندهندهی حساسیتِ شیطان بر این راهِ نورانیتر است!
این خود گواهی است بر حقّانیّتِ مسیر و اعمالِ ما!
آیا دشمنانِ امروز، نماز و عبادت، مناسکِ مذهبی، حج و زکات، خمس و نماز جمعه، زیاراتِ اهلبیت، حجاب، عفت و پاکدامنی را انکار نمیکنند؟! این، خودِ روشنترین نشانِ درستیِ راهِ ماست!
🔥 پرسشِ بنیادین:
آیا این حقایق به معنای آن است که باید در وجود خویش، احساسِ شک، تردید یا حقارت کنیم؟!
هرگز!
مگر ما از حزبِ آنانیم که نیازمندِ تأییدشان باشیم؟!
ما از حزبِ خداییم؛ حزبالله!
و این خداوندِ متعال است که فرمانِ انجامِ عبادات و مناسک را به ما داده، و اوست که مهرِ قبولی بر راهمان مینهد...
@tarighatezendegi
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
خودبینی، ارث شیطان است
🎙 امام خمینی (ره)
🏴سالروز رحلت امام خمینی(ره) تسلیت باد
@tarighatezendegi
39.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
لقمه حرام با ولایت امیرالمومنین جمع نمی شود !
@tarighatezendegi
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیم
🎥 گلوله بهجای بمب
🛑 روایت صبح امروز رهبر انقلاب از جنایت متحیرکنندهٔ رژیم صهیونیستی در حمله به مرکز توزیع غذا در غزه ...
@tarighatezendegi
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
اعتراف صریح زیبا کلام ...
💶 💴 💵💰 💳
@tarighatezendegi