🚩پایان روز چهارم ثبتنامها، ۴۷۸۱ نفر داوطلب انتخابات مجلس شدند
سخنگوی ستاد انتخابات :
🔹 مجموع داوطلبان انتخابات در چهار روز گذشته به 4781 نفر رسید که 88 درصد مردان و 12 درصد را زنان تشکیل میدهند.
https://tn.ai/2153182
@Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درد دل کشاورزان با رئیسی:ما زکات ده بودیم امروز صدقه خور شدیم
@Tasnimnews
🔰 کار در انقلاب دست مردم است
👈 بازخوانی روایت رهبر انقلاب از تاکید بنیانگذار انقلاب بر تدوین و تصویب قانون اساسی
🔻 در طول تاریخ ما، هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. در انقلاب اسلامی مردم آمدند؛ همهی مردم، همهی قشرهای مردم، از شهری و روستائی، از زن و مرد، از پیر و جوان، از تحصیلکرده و بیسواد، همه و همه در کنار هم حضور پیدا کردند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت. همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، مردم برگردند بروند خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیلهی رفراندوم مردم تعیین شد. شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این دویست سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود. بعد بلافاصله امام بزرگوار دنبال قانون اساسی بود. من فراموش نمیکنم؛ در ماههای اردیبهشت یا خرداد سال ۵۸ - یعنی سه ماه چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب - امام شورای انقلاب را که ماها بودیم، برای یک کار مهمی به قم خواستند. ما خدمت امام رفتیم. من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که نظیر آن را من در امام کم دیدم. حرفشان این بود که چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید. این در حالی بود که هنوز سه ماه از پیروزی انقلاب بیشتر نگذشته بود. همان جلسه تصمیمگیری شد که انتخابات مجلس خبرگان برگزار شود. مسئولین کشور - که دولت موقت بود - آمدند انتخابات را برگزار کردند. مردم در یک انتخاباتِ سراسری شرکت کردند، نمایندگان خود را - که خبرگان قانون اساسی بودند - معین کردند. خبرگان هم در ظرف چند ماه قانون اساسی را تدوین کردند. بعد امام باز دوباره فرمودند که این قانون اساسیای که تدوین شده است، باید به رأی مردم برسد. با اینکه نمایندگان مردم آن را تدوین کرده بودند، اما امام فرمود باز هم بایستی رأی مردم باشد. لذا آمدند رفراندوم قانون اساسی کردند، مردم هم با رأی بالائی قانون اساسی را تصویب کردند. بنابراین نقش مردم بعد از پیروزی انقلاب تمام نشد. در خصوصیات ادارهی کشور، این نقش ادامه پیدا کرد. هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی انتخاب شد. بعد از چند ماه، مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. از آن تاریخ تا امروز، در طول این سی و دو سال، مرتباً خبرگان رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شوراها، به وسیلهی مردم انتخاب شدند. مردم خودشان هستند که تصمیم میگیرند، شرکت میکنند، انتخاب میکنند؛ کار دست مردم است. حضور مردم، یک چنین حضور برجستهای است.
📅 دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸
@TasnimNews
مدارس سیستان و بلوچستان تا یک شنبه هفته آینده تعطیل شد
🔹مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان: با توجه به شیوع آنفولانزا در کشور، با موافقت استاندار سیستان و بلوچستان، مدارس سراسر استان در همه مقاطع از فردا تا یک شنبه هفته آینده تعطیل خواهد بود.
@Tasnimnews
🚩فسخ قرارداد فدراسیون فوتبال با ویلموتس، بدون ادعا و بدون غرامت/ آغاز تلاش رسمی برای معرفی سرمربی جدید
🔷مهدی تاج که پس از مراسم برترینهای فوتبال آسیا، برای پایان دادن همکاری فدراسیون فوتبال با ویلموتس هنگکنگ را به مقصد اروپا ترک کرده بود، امروز در این خصوص به نتیجه رسید.
🔹در مذاکراتی که به صورت رو در رو انجام شده است، دو طرف برای پایان همکاری به تفاهم و نتیجهای مشترک رسیدند. بر این اساس، طبق توافقی که میان طرفین صورت گرفته است فدراسیون فوتبال و مارک ویلموتس نه میتوانند ادعایی علیه یکدیگر داشته باشند و نه غرامتی باید به دیگری پرداخت کنند. براساس آنچه پیش از این نیز گفته شده بود، مارک ویلموتس به همراه دستیارانش برای شش ماه فعالیت در تیم ملی ایران مبلغی حدود دو میلیون یورو از فدراسیون فوتبال دریافت کردند که نیمی از این مبلغ دستمزد سرمربی بلژیکی تیم ملی بود و نیمی دیگر به دستیاران او تعلق داشت.
https://tn.ai/2153243
@Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | فیلم منتشر شده در حساب توییتر رهبر انقلاب
🔺️ من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که حرفشان این بود: چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید؟!
📅 دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸
@Tasnimnews
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥باز شدن پاي مدير عامل معتاد و کارتن خواب به دادگاه
@Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستور رئیس قوه قضاییه برای تشکیل کارگروهی برای حل مسأله آب اصفهان
@Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥غلام حسین لطفی:اکثر بازیگران پول میدهند و بازیگر می شوند/یکی یا دو تا از این بازیگران که تلاش کردند باقی ماندند.
@Tasnimnews