eitaa logo
طب اسلامی
186 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
819 ویدیو
41 فایل
محلی برای تبادل نظر محترمانه و علمی مخالفان و موافقان طب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلامتی و فرج امام زمان سلامتی مقام عظمای ولایت سلامتی رزمندگان اسلام... صلوات
قربون کشور عزیزمون برم نمی دونه تنگه ی هرمز رو ببنده نمی دونه پایگاه های آمریکا رو بزنه نمی دونه اسراییل رو بزنه ترامپ و نتان بابو هم مات و مبهوت!
با عرض سلام جنگ بین حق و باطل آتش بس ندارد. جنگ اعتقادی جنگ سیاسی جنگ اقتصادی جنگ فرهنگی جنگ نظامی جنگ امنیتی جدال تا پیروزی باید ادامه پیدا کند!
. مولایمان حضرت على علیه السلام فرمودند: ولکن الحذر کل الحذر من عدوک بعد صلحه فان العدو قارب لیتغفل فخذ بالحزم و اتهم فى ذلک حسن الظن و از دشمنت بعد از آن که از در صلح و آشتى درآمد سخت بترس, زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک مى شود تا از شیوه غافلگیرى استفاده کند, پس احتیاط و دقت را پیشه کن و در چنین مواردى زود باور و خوش گمان مباش. 📚نهج البلاغه, نامه ۵۳
دیر یا زود آتش بس تحمیلی اسراییل و آمریکا توسط خودشان نقض خواهد شد! چون کفر یعنی خدعه و فریب چون کفر و نفاق یعنی زیاده خواهی و خودخواهی... حق و باطل و کفر و ایمان تباین ذاتی با هم دارند باطل کف روی آب و نابودشدنی است اما حق، همیشه پیروز و ماندگار است ان شاءالله
شیطان، استاد صهیونیسم و گلوبالیسم است. شیطان به عزت خداوند قسم خورده که انسانها رو گمراه خواهدکرد تا کسی بنده و شاکر خدواند نباشد. شیطان از اول خلقت آرام نبوده و کار خودش را کرده و خواهدکرد از اسراییل و امریکا و انگلیس که دست پروده ی شیطان هستند، انتظار انسانیت و پای بندی به معاهدات اخلاقی و بین الملی نداشته باشید! آنها از هر فرصتی برای ضربه به دین و دینداران و حق و حقیقت استفاده خواهندکرد. بیدار بخوابیم!
🔴شایعه صلح و آتش‌بس این همان چیزی بود که پشت امام حسن علیه السلام را خالی کرد و ضربه خورد و به شهادت رسید در دو نقطه شایعه کردند که آتش‌بس شده ۱. پشت جبهه 🔻معاویه دو نفر را برای مذاکره فرستاد؛ امام حسن علیه السلام به همراه امام حسین و حضرت عباس علیهما السلام در خیمه با آن دو رو‌به‌رو شدند؛ آن‌ها پیشنهاد صلح دادند ولی امام فرمود: بین من و معاویه شمشیر قضاوت می‌کند؛ یعنی آتش‌بس و صلحی در کار نیست. 🔻نکته مهم اینجاست که آن دو نفر وقتی از خیمه بیرون آمدند بلند بلند می‌خندیدیند و به یکدیگر تبریک می‌گفتند که این صلح مبارک است و این در حالی است که امام هرگز چنین چیزی نگفته بود؛ برخی یاران هم به گمان صلح به خیمه امام حمله کردند و سجاده را زیر پایش کشیدند و خواستند او را به قتل برسانند که ایشان زره بر تن داشت و آسیب ندید... ۲. جبهه 🔻در خط مقدم جنگ که قیس بن عباده انصاری در حال جنگ با معاویه بود و نزدیک بود که معاویه را برای همیشه نابود کند؛ در این هنگام باز دشمن صلح و آتش‌بس را شایعه کرد؛ یاران قیس سست شدند و پا پس کشیدند ولی قیس ادامه داد تا اینکه تنها ماند و گفت من می‌دانم که رهبرم چنین کاری نکرده و همینجا می‌مانم. 🔻آخر شایعه صلح کار خودش را کرد و انقلابی‌نماها را علیه امام شوراند و مردم را سست کرد و امام تنها ماند و آخر در عین اقتدار، مظلومانه به شهادت رسید. تاریخ در حال تکرار است... کلام آخر اینکه البته که اختیار جنگ و صلح با رهبر معظم انقلاب است. اما این چه جمله خطرناک و غلطی است که انقلابیون دارند میگویند: «منتظر نظر رهبر انقلاب می‌مانیم!!!» جسارتا عزیزان بیجا می‌کنید که منتظر می‌مانید! رهبری نظرشان را صریح فرموده اند: ●ایستادگی محکم درمقابل صلح تحمیلی ●زدن صدمه جبران ناپذیر به آمریکا ●ارسال نکردن حس ترس به دشمن مادامی که فرمان جدیدی نیامده، امر ایشان همچنان واجب الاطاعه است و باید مطالبه کنید. ما باید خرج امام شویم. نه امام خرج ما! لذا گوشتان به دهان کسی باشد که گوشش به دهان خاتم الانبیاء است؛ کاری به شایعات نداشته باشید و با دشمنان بجنگید تا سالم خلاص نشوند. سست نشوید (و لا تهنوا) غصه نخورید (و لا تحزنوا) شما دست برتر را دارید (و انتم الاعلون) به خدا ایمان داشته باشید و از منافقان نباشید (ان کنتم مؤمنين)
یا اباعبدالله الحسین بخواه که فکر و خواست و گفتار و عمل مان...، هیهات مناالذله باشد!
با سلام تقابل و ضدیت جبهه ی کفر و الحاد و نفاق با جبهه ی حق، مخصوصا با مکتب ثقلین، همیشگی است. صهیونیسم،گلوبالیسم، کمونیسم و امپریالیسم، دشمن همیشگی بشریت و دین اسلام هستند. منفذ نفوذ این دشمنان خارجی، پیروی از هواهای نفسانی و غرائز حیوانی و دوری از فطرت الهی است. از خودخواهی، زیاده خواهی، دنیاپرستی و جهل و غفلت بپرهیزیم! از دشمنان فطرت و عقل و دین غافل نباشیم و پیرو ولایت باشیم... در این صورت، چه بمیریم و چه زنده بمانیم، پیروزیم. ان شاءالله
🔴 بایکوت آتش‌بس متن کامل پیام رهبر انقلاب در تبریک به ملت و ترسیم پیروزی ایران بر اسرائیل را چندبار خواندم. در هیچ‌جای آن کلمه‌ای در تشکر از دولت یا تایید آتش‌بس نیافتم! گویا برخی صرفا منتظر بودند پیامی صادر شود و آن را نخوانده علیه کسانی که بنا بر نهی صریح رهبری و منطق مستقل عقلی، مخالف آتش‌بس بودند، به کار برند! احمد قدیری ✨ 🇮🇷 @tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رژیم صهیونیستی له شد