✨﷽✨
💠اهميت ازدواج از نگاه اسلام 💠
✍️حاج آقا قرائتی: در روايات میخوانيم: ازدواج سبب حفظ نيمى از دين است. دو ركعت نماز كسى كه همسر دارد از هفتاد ركعت نماز افراد غير متأهّل بهتر است. خواب افراد متأهّل از روزه بيداران غير متأهّل بهتر است.آرى بر خلاف كسانی كه ازدواج را عامل فقر می پندارند، رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: ازدواج روزى را بيشتر مى كند.همچنين فرمودند: كسى كه از ترس تنگدستى ازدواج را ترك كند، از ما نيست و به خدا سوء ظن برده است.
در روايات می خوانيم:
كسى كه براى ازدواجِ برادران دينى خود اقدامى كند، در روز قيامت مورد لطف خاص خداوند قرار میگيرد. قرآن نسبت به تشكيل خانواده و اقدام براى ازدواج، دستور أكيد داده. و سفارش كرده كه از فقر نترسيد، اگر تنگ دست باشند، خداوند از فضل و كرم خود، شما را بىنياز خواهد كرد. ازدواج وسيلهى آرامش است. در ازدواج فاميل ها به هم نزديك شده و دلها مهربان مى شود و زمينه تربيت نسل پاك و روحيه تعاون فراهم میشود.
💥در روايات میخوانيم:
براى ازدواج عجله كنيد و دخترى كه وقت ازدواج او فرا رسيده، مثل ميوه اى رسيده است كه اگر از درخت جدا نشود فاسد مى شود. (ميزان الحكمه)
📚چهار صد نكته از تفسير نور، ص166
✨سالروز ازدواج امام علی(ع)
و حضرت زهرا(س) مبارک باد✨
✨بعد از هر ظلمت و تاریکی
یه روشنایی هست✨
بعد از هر ناامیدی
امید و رحمتی هست✨♥️
بعد از هر دعایی🤲
اجابتی هست ✨
✍️پیامبراکرم (ص) به امیرمؤمنان(ع) فرمودند:
ای علی، شگفت آورترین مردم از نظر ایمان و بزرگترین آنان از نظر یقین مردمانی هستند که: در آخرالزمان پیامبری ندیدند و امام هم از نظرشان پنهان شده، پس به همان سیاهی و سفیدی کتاب ایمان آورده اند.
📖 کمال الدین، ص٢٨٨
✨﷽✨
🔴سختی و مشقت دوران ظهور
✍️عموما ما فکر میکنیم، همین که امام زمان(عج) ظهور کنند، با یک دعا یا معجزه همه مشکلات بلافاصله حل خواهد شد، در حالی که روایات میگویند در دوره ظهور سختی و #تلاش_شیعیان و یاران حضرت بیشتر از قبل خواهد بود.
به ابی جعفر (ع) عرض کردم: آنان می گویند که چون مهدی قیام کند همه کارها از برای او به خودی خود درست شود و به اندازه حجامتی خون نمیریزد.
فرمود: هرگز چنین نیست سوگند به آن کس که جان من بدست او است اگر کارها به خودی خود برای کسی درست می شد هر آينه برای رسول خدا درست می شد آنگاه كه دندانهای جلوی آن حضرت شکست و صورت مبارکش زخم برداشت...
نه، هرگز، #سوگند بآنكس كه جان من بدست او است تا ما و شما عرق و خون بسته را پاك كنيم و سپس پيشاني اش را - به نشانه علامت - مسح كرد.
📚غیبت نعمانی باب 22 ص 378
❤️ #محبت به امام زمان ارواحنافداه
رسول اکرم صلّیاللّهعلیهوآلهوسلّم دیدند یک جنازهای را غریبانه میبرند. سؤال کردند این کیست. گفتند: جنازهی فلان غلام سیاه است. مولا امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام عرض کردند: من این غلام را میشناسم. هر روز مرا میدید میگفت یا علی! من دوستتان دارم.
❤️رسول اکرم صلّیاللّهعلیهوآلهوسلّم فرمودند: جنازه را برگردانید. اعلام کنید همهی مسلمانان حضور داشته باشند.
آقا خودشان نماز خواندند، تشییع با شکوهی کردند، در قبر گذاشتند خاک روی قبر ریختند و فرمودند: الان خدا او را با زیباترین صورت در غرفهای از بهشت که حورالعین دامنکشان به استقبالش رفتند جای داد.
عرض کردند یا رسول الله! برای چه؟
👈 فرمودند: برای اینکه هر روز به برادر من، وصی من، علی من میگفت یا علی! دوستتان دارم.
❤️این کار را هم انجام بدهیم. هر روز از خواب بلند میشوید بگویید: یا علی! من دوستتان دارم.
بگو: آقا جان، یا صاحب الزمان! من دوستتان دارم. آقا جان، محبوب ما، مولا و صاحب ما، ما شما را دوست داریم. جان ما به فدایتان باد. قربان شما بگردیم، آقا جان دور شما بگردیم.