هدایت شده از مدرسه امام علی ابن موسی الرضا علیه السلام
دایره المعارف مصور از زندگی و زمانه حضرت آیت الله سیّد علی خامنه ای
زندگی و زمانه #مصور حضرت آیت الله سیّد علی خامنه ای از سال ۱۳۱۸
۹۹۲صفحه رنگی و تمام گلاسه|همراه با تصاویر|جلد گالینگور|۱۴۰،۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف ۴۰ درصدی: ۷۷۰۰۰ تومان
سفارش و خرید از طریق ایتا👇
@milad_m25
مرجع تهیه کتاب فعالان فرهنگی👇
http://eitaa.com/joinchat/2469003274Cd50c7fd530
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻سردار فتح الله جعفری، مسئول موسسه شهیدحسن باقری در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»:
🌷 قشر روحانیت به نسبت جمعیت خود #بیشترین_شهید را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
◻️ روحانیت در جنگ از یک طلبه سطح پایین از لحاظ علمی تا مجتهد در جنگ حضور داشتند. شخصیتهای بزرگی مثل آیت الله مدنی، آیت الله اشرفی اصفهانی و برزگان دیگر در جبهه حضور پیدا می کردند و این نقطه قوت ما در جنگ بود.
◻️ در خاطرم است که حسن باقری اعتقاد داشت که روحانیت لازم نیست مثل بقیه اسلحه بگیرند برای جنگ و تکلیف این قشر را در تبلیغات جنگ می دیدند و همین تکلیف هم چقدر برای رزمندگان و پیش برد جنگ موثر بود.
◻️ متاسفانه آثار حضور و #اقدامات_روحانیت به طور کامل به جامعه منعکس نشده است و باید در این خصوص اقدامات جدی صورت بگیرد.
◻️ #شیخحسینانصاریان از جمله روحانیونی بود چه در قبل عملیات و چه در حین عملیات حضور داشت و همه رزمندگان مرید ایشان شده بودند.
شیخ حسین انصاریان از روحانیونی بودند که از اول جنگ تا پایان جنگ حضوری فعال داشتند.
ایشان در دوکوهه وقتی دعای کمیل می خواند انقدر نفس ایشان گیرا بود که از یگانهای دیگر جبهه برای مراسم دعای کمیل ایشان حضور پیدا میکردند.
مشروح گفتگو:
https://hawzahnews.com/x9QFD
هدایت شده از پایگاه نمو
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مشاهده کنیم.
🔰 پاسخ به شبهه توسط #استاد_وزیری_فرد
❓آثار ژنتیکی و رفتاری والدین بر فرزندان و رابطه آن با اختیار
⏰ هفت دقیقه
#علمی
#کلام
#جبر_و_اختیار
🌏 آدرس پایگاه:
🌐www.nomov.ir
📱 کانال «نُمو» در ایتا:
🆔 @nomov_ir
هدایت شده از مصباح دوستان
🔰نظام اقتصادی اسلام
🔻علامه مصباح:
👈علم اقتصاد یک مسئله است و نظام اقتصادی مسئله ای دیگر؛ نظام اقتصادی امری استراتژیک است که در هر نظام فکری متفاوت است.
🔹 به فرض آن که علم اقتصاد در اسلام و غرب هیچ تفاوتی نداشته باشد، نظام اقتصادی چنین نیست، و مردم در جامعه اسلامی ارزشها، نیازها و انتظاراتی متفاوت از جامعه غیردینی دارند، و این مسائل سبب میشود نظام اقتصادی تفاوت کند و لذا نظام اقتصادی نمی تواند در هر دو، یکی باشد.
🔸نظام اقتصادی سرمایه داری، تمام هم و غم سرمایهدار سود است؛ مدیریت آن جامعه هم به گونه ای است که سود بیشتری به دست آید؛ زیرا مدیر نظام سرمایهداری به صورت نانوشته، به ایدئولوژی پول پرستی، معتقد است.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/mesbahedustan 🌹